reklama
MalinowaMarta
Fanka BB :)
Iwona to puls trochę masz niski ale z tego co kojarzę to ważne zeby miedzy jednym a drugim było 30 różnicy i u Ciebie jest a czujesz sie zle, że zmierzyłaś?
MalinowaMarta
Venicee No właśnie a jak dzis? Mam nadzieje, ze krwawienie ustało! Ja jutro pojadę zrobic sobie wyniki krwi potrzebne na wtorkowa wizytę.
MalinowaMarta
A po wizycie znów wybiorę sie nad morze do rodzinki na tydzień tym razem sama bez męża bo on musi pracowac a ja sie nudzę w domu wiec odwiedzę ich beda sie cieszyć i mam tam tez babcie która ma 95 lat na święta juz nie będziemy do nich jechać bo w 1 święto w nocy wybieramy sie w góry i sylwka tam spędzimy, będę pierwszy raz zima w górach [emoji6]
iwonaimaja
muszę kontrolować bo jak byłam u lekarza to miałam za wysokieIwona to puls trochę masz niski ale z tego co kojarzę to ważne zeby miedzy jednym a drugim było 30 różnicy i u Ciebie jest a czujesz sie zle, że zmierzyłaś?
a czuje się właśnie jakaś taka zmęczona
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Witajcie dziewuszki,
Kasiulka, ja też miałam wczoraj na wizycie dziwnie wysokie ciśnienie, bo 131/87. Zazwyczaj to pierwsze nie przekracza u mnie 110.
Karolina, strasznie smutne, mam nadzieję, że jednak sytuacja jeszcze się zmieni o 180 stopni. Trzymam kciuki.
Venice, ja wierzę, że z Twoją dzidzią będzie wszystko dobrze. Musisz być silna.
Malinowa Marta, gdybym miała na zbyciu te 2200 na pewno bym sobie takie Nifty zafundowała, bo w sumie zbliżam się do 35 lat. Mam nadzieję, że wystarczy Pappa i wolne hcg w połączeniu z usg genetycznym.
Kasiulka, ja też miałam wczoraj na wizycie dziwnie wysokie ciśnienie, bo 131/87. Zazwyczaj to pierwsze nie przekracza u mnie 110.
Karolina, strasznie smutne, mam nadzieję, że jednak sytuacja jeszcze się zmieni o 180 stopni. Trzymam kciuki.
Venice, ja wierzę, że z Twoją dzidzią będzie wszystko dobrze. Musisz być silna.
Malinowa Marta, gdybym miała na zbyciu te 2200 na pewno bym sobie takie Nifty zafundowała, bo w sumie zbliżam się do 35 lat. Mam nadzieję, że wystarczy Pappa i wolne hcg w połączeniu z usg genetycznym.
iwonaimaja
teraz zmierzyłam i mam 119/70
madziolina_p
A ja sie zapisalamna piatek na 16 na wizyte.
Venice jak tam?
Venice jak tam?
MalinowaMarta
My sie jeszcze nad tym badaniem nifty zastanowimy jakoś na początku stycznia czeka nas pewnie pierwsze genetyczne zobaczymy jak wyjdzie wtedy tez już mozliwe ze wstępnie poznamy płeć a wiec moze juz za miesiąc dziewczyny będziemy cos wiedziały! Juz nie moge sie doczekać
reklama
_Hope
Witam się
Anulka strasznie mi przykro trzymaj się
Venicce jak przeczytałam Twojego posta to załamałam się wręcz, bo kurcze jakoś tak smutne to wszystko, najpierw Anulka zaraz Ty, ale potem jak napisałaś, od razu kamień z serca, ze dzidzia żyje. Trzymam mocno kciuki, staraj się uważać na siebie choć wiem, ze to nie łatwe przy małym dwulatku ale masz jeszcze starszaki to niech się bratem zaopiekują po szkole :-).
Karolinko trzymam mocno kciuki za Was
Ja mam wizytę w piątek, wczoraj byłam na pierwszych badaniach.
Mnie nadal paraliżuje strach jak ogarnę trójkę dzieciów z taka małą różnica wieku, ale najważniejsze, żeby zdrowe były .
Anulka strasznie mi przykro trzymaj się
Venicce jak przeczytałam Twojego posta to załamałam się wręcz, bo kurcze jakoś tak smutne to wszystko, najpierw Anulka zaraz Ty, ale potem jak napisałaś, od razu kamień z serca, ze dzidzia żyje. Trzymam mocno kciuki, staraj się uważać na siebie choć wiem, ze to nie łatwe przy małym dwulatku ale masz jeszcze starszaki to niech się bratem zaopiekują po szkole :-).
Karolinko trzymam mocno kciuki za Was
Ja mam wizytę w piątek, wczoraj byłam na pierwszych badaniach.
Mnie nadal paraliżuje strach jak ogarnę trójkę dzieciów z taka małą różnica wieku, ale najważniejsze, żeby zdrowe były .