reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
Gratuluje udanych wizyt. Witam nowe panie. Ja nie mam dobrych wiesci. Zarodek ma 6mm i brak akcji serca. Tydz temu mial 3mm wiec urosl za malo. Jutro jade do szpitala dostalam skierowanie na. Oddzial beda robic badania itd. Nie wiem ile tam bede i nie wiem czy miec nadzieje. Czy ktoras z was miala martwa ciazw 2x pod rzad? Jakie badania robilyscie po poronieniu? Mi polwcila kariotypy ale to koszt 700zl i nie wiem czy jest sens bo mam zdrowe dziecko. Moze moj organizm odrzuca ciaze z powodu jakiejs choroby tylko jakiej... Tsh ft3 ft4 toxoplazmoza cukier ok.

Karolina trzymam kciuki, oby jeszcze było dobrze..

Karolina może jeszcze nie wszystko stracone.
Usmiechnieta napisz od razu po wizycie. Jak nie będę mogła spać to sobie poczytam :-p

Ja też mam niskie ciśnienie... mój niechlubny rekord w ciąży to 80/44 - aż bałam się iść spać. Mówiłam o tym lekarzowi, a on powiedział, ze niskim ciśnieniem mam się nie martwić. Za to wysokie ciśnienie jest już bardzo niebezpieczne.

Karolina - tak mi przykro.... :( daj znać co mówią lekarze

Kamcia, malinowa - no właśnie wszedzie czytam, że w pierwszym okresie ciąży ciśnienie raczej spada. A a dziś cały dzień czuję to ciśnienie :eek::-:)zawstydzona/y::wściekła/y:

Wizytę u lekarza, pierwszą zresztą, mam w poniedziałek. Ciekawe co mi powie..... wiem, ze są leki bezpieczne w ciąży. Pewnie czeka mnie zmiana diety. Ale z takim samopoczuciem jak dziś nie ma mowy o chodzeniu do pracy.

Hej, witam się wieczornie z łóżka.

Dziewczyny, proszę już tylko dobre wiadomości! Okropnie się czyta, jak któraś musi nas opuścić...

U mnie powoli pojawiają się mdłości ale dopiero po południu, podobnie miałam w pierwszej ciąży. pomaga mi, jak coś zjem, niedługo pewnie z 3 kg mi przybędzie przez to...

Moja wizyta już w czwartek :) A jutro prawdopodobnie będzie konsylium w sprawie leczenia synka. Gorący okres przede mną :)

Masz rację, nie ma sensu się męczyć:tak:

To nawet nie jest kwestia meczenia się, tylko bezpieczeństwa. Stres w pracy zdecydowanie mose pogarszac sprawe, a jestem nerwowa i wybuchowa. Zmiana diety bo musze odstawić sól, więcej pić, nie pić kawy i herbaty, a nogi mi już puchną :( Musze sobie zrobić badanie moczu i kupić ciśnieniomierz. .

reklama
Kakasiulka mi tez juz stopy zaczynaja puchnac. Zauwazylam, ze buty zimowe mam ciasne a jeszcze w zeszlym tygodniu bylo ok. W pierwszej ciazy mialam z tym straszny problem i doszlo do tego, ze mialam zakaz picia. Lekarz pozwolil mi pic tylko jak bedzie mnie suszyc - kto by pomyslal?

Do góry