reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Gratuluje udanych wizyt. Witam nowe panie. Ja nie mam dobrych wiesci. Zarodek ma 6mm i brak akcji serca. Tydz temu mial 3mm wiec urosl za malo. Jutro jade do szpitala dostalam skierowanie na. Oddzial beda robic badania itd. Nie wiem ile tam bede i nie wiem czy miec nadzieje. Czy ktoras z was miala martwa ciazw 2x pod rzad? Jakie badania robilyscie po poronieniu? Mi polwcila kariotypy ale to koszt 700zl i nie wiem czy jest sens bo mam zdrowe dziecko. Moze moj organizm odrzuca ciaze z powodu jakiejs choroby tylko jakiej... Tsh ft3 ft4 toxoplazmoza cukier ok.

reklama
Witam nowe Lipcóweczki! :-D

Anulka - bardzo mi prykro :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Venice - szok!!!!!!! :szok: ale siłacz z tego Twojego Dzieciątka! Mam nadzieję, że już wszystko bedzie dobrze i spokojnie....

Okazuje sie ze nawet co druga ciąża kończy się samoistnym poronieniem, kiedyś było to traktowane jako opóźniający się okres.
W dzisiejszych czasach można szybko zrobić test ,który wyjdzie pozytywnie, a po dwóch tygodniach okazuje się że jajo jest puste, lub wogole się nie zagniezdzilo.
Tak mi to tłumaczył lekarz i w sumie przemówiło to do mnie, bo faktycznie w momencie starania się o dziecko test robilam dwa dni przed om, a gdybym o dziecko się nie starała pewnie bym nie zauważyła że coś się spóźnia, tylko potem bym się zdziwila że wyjątkowo bolesny i obfity jest

Otóż to, dziś jesteśmy bardziej świadome. Wiemy kiedy, co i jak. A jeszcze kilka dni temu po prostu @ się spóźniałą i tyle.....

Dziewczyny, miałam dziś dość wysokie ciśnienie, 142/90, a zawsze miałam książkowe, 120/80. I czuję się taka zmęczona i mam ciągle zadyszkę....Owszem, w ciąży z Milenką musiałam brać leki, bo miałam za wysokie, ale to tylko w ostatnich tygodniach, a tu tak wcześnie i już....?

Madziolina to samo pomyslałam ale jakiś czas temu weszłam na czerwcowe mamy czyli te która sa miesiąc dalej niż my i nawet tam jeszcze zdarzyło się poronienie wiec to problem niestety dość powszechny choć póki tu nie byłam to nie wiedziałam, że aż tak częsty...

Strasznie jest czytac zle wiesci..
Dziewczyny zle zaczelysmy ten tydzien.. Jakos pechowo.

Karolina ja sie kompletnie nie znam ale zycze Ci wszystkiego co najlepsze i zdrowego maluszka !
Venice co u Ciebie ?

Ja mam dzis wizyte ale dopiero na 6.15 u mnie to u Was bedzie srodek nocy :) dam znac jutro.

reklama
Do góry