reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Ja też smoka daje ale działa na max 5 min bo nie chce ciumciac tylko jeść, a nie daję do spania.

Moja w dzień tak ładnie spała że i ja się drzemnelam z godzinkę. Ale podkreślam że w dzień bo teraz to padam. A ona wyspana się gapi;)

reklama
Lizzy słoneczna na Dmowskiego tam gdzie awangarda jest tylko trzeba czekać bo mają mieć dostawę a już mieli pozamawiane najlepiej tam zadzwonić ok środy

Cześć dziewczyny

Maja przy odbijaniu lekko ulała i troszkę było koloru musztardy. Wyczytałam u dr google że to żółć i bez paniki. Miałyście kiedyś coś takiego?

Hej, hej.
A u nas, niesamowite - Sara spała od 21 do 4.30 bez pobudki na karmienie! Trochę pomarudziła koło 2, już miałam wstawać, ale patrzę, śpi to i ja śpię dalej. Może jednak się wdała we mnie - ja jadłam przed snem, a później o 5 rano robiłam pobudkę tacie do pracy ;)

A dziś mąż w domu to ja mogę gorącą herbatę wypić nareszcie i wiecie co? Dziś sobie też piwko wypiję z sokiem malinowym, mniammm ;)

U mnie tez juz cisza, ostatnio uwielbia smoka, jak mu wypadnie to sie przebudza, wolalabym zeby go caly czas nie mial, no ale ...

Julka, moja też nie akceptowała smoczka, ale dawałam jej jak szukała jedzonka niedługo po karmieniu, a była najedzona. Ale skutek taki jak u Needi :)

reklama
Dziewczyny ja juz chyba nie mam nadziei ze moj maly przespi noc choc w czesci... kolo 2-3 koniec spania. Niby maz go rano wzial ale padam. Jeszcze przeziebiona jestem.

Do góry