reklama
iwonaimaja
Fanka BB :)
Lizzy słoneczna na Dmowskiego tam gdzie awangarda jest tylko trzeba czekać bo mają mieć dostawę a już mieli pozamawiane najlepiej tam zadzwonić ok środy
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
julita1212
julita1212
madziolina_p
Biedna Julitka... A ja zie dzis niewyspalam. Jeszcze starszy, najpierw zrobil kupe w nocy i darl sie, potem do nas przyszedl ehh
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
BasiaJulia
Hej, hej.
A u nas, niesamowite - Sara spała od 21 do 4.30 bez pobudki na karmienie! Trochę pomarudziła koło 2, już miałam wstawać, ale patrzę, śpi to i ja śpię dalej. Może jednak się wdała we mnie - ja jadłam przed snem, a później o 5 rano robiłam pobudkę tacie do pracy
A dziś mąż w domu to ja mogę gorącą herbatę wypić nareszcie i wiecie co? Dziś sobie też piwko wypiję z sokiem malinowym, mniammm
Julka, moja też nie akceptowała smoczka, ale dawałam jej jak szukała jedzonka niedługo po karmieniu, a była najedzona. Ale skutek taki jak u Needi
A u nas, niesamowite - Sara spała od 21 do 4.30 bez pobudki na karmienie! Trochę pomarudziła koło 2, już miałam wstawać, ale patrzę, śpi to i ja śpię dalej. Może jednak się wdała we mnie - ja jadłam przed snem, a później o 5 rano robiłam pobudkę tacie do pracy
A dziś mąż w domu to ja mogę gorącą herbatę wypić nareszcie i wiecie co? Dziś sobie też piwko wypiję z sokiem malinowym, mniammm
U mnie tez juz cisza, ostatnio uwielbia smoka, jak mu wypadnie to sie przebudza, wolalabym zeby go caly czas nie mial, no ale ...
Julka, moja też nie akceptowała smoczka, ale dawałam jej jak szukała jedzonka niedługo po karmieniu, a była najedzona. Ale skutek taki jak u Needi
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dziewczyny ja juz chyba nie mam nadziei ze moj maly przespi noc choc w czesci... kolo 2-3 koniec spania. Niby maz go rano wzial ale padam. Jeszcze przeziebiona jestem.