reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witam
dawno mnie nie było ale jakoś czasu brak
wczoraj miałyśmy pierwszą wizytę u pediatry z małą wszystko ok tylko musimy kontrolować wagę wczoraj ważyła 2950 u lekarki a w domu 2990

problem u nas z kupkami co wiąże się z bolącym brzuszkiem dałam juz jej kilka razy krople espumisan

wszystkim rozpakowanym gratuluję
a to moja niunia

Załączniki

• 13626646_1205481329470918_1881731887419284030_n.jpg
    13626646_1205481329470918_1881731887419284030_n.jpg
    8,1 KB · Wyświetleń: 139
  • 13603233_1180234588674144_4073119833379555546_o.jpg
    13603233_1180234588674144_4073119833379555546_o.jpg
    53,7 KB · Wyświetleń: 137
reklama
Witam
dawno mnie nie było ale jakoś czasu brak
wczoraj miałyśmy pierwszą wizytę u pediatry z małą wszystko ok tylko musimy kontrolować wagę wczoraj ważyła 2950 u lekarki a w domu 2990

problem u nas z kupkami co wiąże się z bolącym brzuszkiem dałam juz jej kilka razy krople espumisan

wszystkim rozpakowanym gratuluję
a to moja niunia
Mała księżniczka :) śliczniutka. Mam bliską przyjaciółkę Anastazję :)

Julka ale fajnie wyszło, miałas mieć szwy po cc a tu nawet po sn praktycznie nie ma:) Mały zatroszczyl się o mamusię:) teraz dojdzie do siebie i wszystko będzie dobrze.
Z tymi niezapisującymi się skurczami to ja nie rozumiem. U mnie było to samo a później akcja na wariata.. niejedna z nas tu pisała że jej się nie zapisywały więc chyba to nie jest żadna rzadkość a podchodzą do tego jako do niemożliwości, nie reagują i nie wierzą rodzącej a przecież nie pracują tam od wczoraj, musieli nie raz z czymś takim się spotkać. MOże tak im łatwiej, nic nie pokazuje ktg to nie trzeba za często zaglądać...

Ja dziś w terminie z USG..poprzednio tak mi się udało urodzić dwukrotnie, liczyłam że i tym razem się uda ... mąż już prawie po tygodniu urlopu, jeszcze tydzień. Obserwując tego Uparciuszka to pewnie urodzę dzień po tym jak mężowi urlop się skończy:) MUszę poszukać w imionach dla chłopców które oznacza uparty i decydujący sam za siebie:) albo dam mu Tarzan i już:)

Niestety nie jest tak kolorowo. Mial lekkie niedotlenienie przez to ze chyba tak dlugo go rodzilam i sie przydusil (albo przez pepowine ale mi nie mowia). Lezy w inkubatorze do minimum 14, narazie jest ok, ma odpowiednie odruchy i saturacje. Boje sie bardzo o niego, okazalo sie ze dopiero w 10 minucie dostal 10 pkt,na poczatku tylko 4 :( :(
Julka będzie wszystko dobrze.Moja pierwsza córka urodziła się z objawami niedotlenienia, teraz ma prawie 8 lat i jest wszystko ok.

Na szczęście jest wszystko ok, juz probowalam karmic, o 14 mi go przywioza :) ja chodze , znaczy staram sie chodzic. Boli najbardziej tak jakby ucisk na odbyt czuje i ciężko mi sie wyprostowac. Ale siedzi mi.sie calkiem niezle i nawet siku bylam :) chociaz dziewczyna obok po cc 3 dzien i.śmiga konkretnie

reklama
Na szczęście jest wszystko ok, juz probowalam karmic, o 14 mi go przywioza :) ja chodze , znaczy staram sie chodzic. Boli najbardziej tak jakby ucisk na odbyt czuje i ciężko mi sie wyprostowac. Ale siedzi mi.sie calkiem niezle i nawet siku bylam :) chociaz dziewczyna obok po cc 3 dzien i.śmiga konkretnie
Julka, jak będzie miał na imię? :)

Do góry