reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam
dawno mnie nie było ale jakoś czasu brak
wczoraj miałyśmy pierwszą wizytę u pediatry z małą wszystko ok tylko musimy kontrolować wagę wczoraj ważyła 2950 u lekarki a w domu 2990

problem u nas z kupkami co wiąże się z bolącym brzuszkiem dałam juz jej kilka razy krople espumisan

wszystkim rozpakowanym gratuluję
a to moja niunia

Załączniki

• 13626646_1205481329470918_1881731887419284030_n.jpg
    13626646_1205481329470918_1881731887419284030_n.jpg
    8,1 KB · Wyświetleń: 137
  • 13603233_1180234588674144_4073119833379555546_o.jpg
    13603233_1180234588674144_4073119833379555546_o.jpg
    53,7 KB · Wyświetleń: 135
reklama
Witam
dawno mnie nie było ale jakoś czasu brak
wczoraj miałyśmy pierwszą wizytę u pediatry z małą wszystko ok tylko musimy kontrolować wagę wczoraj ważyła 2950 u lekarki a w domu 2990

problem u nas z kupkami co wiąże się z bolącym brzuszkiem dałam juz jej kilka razy krople espumisan

wszystkim rozpakowanym gratuluję
a to moja niunia
Mała księżniczka :) śliczniutka. Mam bliską przyjaciółkę Anastazję :)

Julka ale fajnie wyszło, miałas mieć szwy po cc a tu nawet po sn praktycznie nie ma:) Mały zatroszczyl się o mamusię:) teraz dojdzie do siebie i wszystko będzie dobrze.
Z tymi niezapisującymi się skurczami to ja nie rozumiem. U mnie było to samo a później akcja na wariata.. niejedna z nas tu pisała że jej się nie zapisywały więc chyba to nie jest żadna rzadkość a podchodzą do tego jako do niemożliwości, nie reagują i nie wierzą rodzącej a przecież nie pracują tam od wczoraj, musieli nie raz z czymś takim się spotkać. MOże tak im łatwiej, nic nie pokazuje ktg to nie trzeba za często zaglądać...

Ja dziś w terminie z USG..poprzednio tak mi się udało urodzić dwukrotnie, liczyłam że i tym razem się uda ... mąż już prawie po tygodniu urlopu, jeszcze tydzień. Obserwując tego Uparciuszka to pewnie urodzę dzień po tym jak mężowi urlop się skończy:) MUszę poszukać w imionach dla chłopców które oznacza uparty i decydujący sam za siebie:) albo dam mu Tarzan i już:)

Niestety nie jest tak kolorowo. Mial lekkie niedotlenienie przez to ze chyba tak dlugo go rodzilam i sie przydusil (albo przez pepowine ale mi nie mowia). Lezy w inkubatorze do minimum 14, narazie jest ok, ma odpowiednie odruchy i saturacje. Boje sie bardzo o niego, okazalo sie ze dopiero w 10 minucie dostal 10 pkt,na poczatku tylko 4 :( :(
Julka będzie wszystko dobrze.Moja pierwsza córka urodziła się z objawami niedotlenienia, teraz ma prawie 8 lat i jest wszystko ok.

Na szczęście jest wszystko ok, juz probowalam karmic, o 14 mi go przywioza :) ja chodze , znaczy staram sie chodzic. Boli najbardziej tak jakby ucisk na odbyt czuje i ciężko mi sie wyprostowac. Ale siedzi mi.sie calkiem niezle i nawet siku bylam :) chociaz dziewczyna obok po cc 3 dzien i.śmiga konkretnie

reklama
Na szczęście jest wszystko ok, juz probowalam karmic, o 14 mi go przywioza :) ja chodze , znaczy staram sie chodzic. Boli najbardziej tak jakby ucisk na odbyt czuje i ciężko mi sie wyprostowac. Ale siedzi mi.sie calkiem niezle i nawet siku bylam :) chociaz dziewczyna obok po cc 3 dzien i.śmiga konkretnie
Julka, jak będzie miał na imię? :)

Do góry