reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Gratulacje wszystkim rozpakowanym mamusiom, ależ wam Z A Z D R O S Z C Z Ę !!!!!!!

u mnie 39+1 codziennie bole przepowiadające niz poza tym, wszystkiego juz probowalam i nic :(((
W ogole czytam ze duzo z was na ktg chodziło/chodzi a mi lekarz nie zlecił w dodatku ostatnią wizyte miałam w 37 tygodni i koniec kazał sie zglosić do szpitala jak nie urodzę w 41 i w sumie jak tak mysle to doszłam do wniosku, ze strasznie duża odległośc miedzy ostatnią wizyta a szpitalem i to na koniec ciazy i umowilam sie na jutro do innego ginekolga na sprawdzenie czy wsio ok. Moj gin pojechał na wakacje i wraca dopiero za 2 tygodnie.. Ale jestem zła ze nie wysłał mnie na ktg tymbardziej ze pracuje w szpitalu i ma tam kolegów..

Hej Olcia !!
mam bardzo podobny przypadek do Twojego !! Zgłosić się mam 25 lipca - czyli dokładnie w 41 tyg.. i mój doktorek podobnie jak i Twój nie wysłał mnie na KTG ! a jak się dzisiaj o nie zapytałam to stwierdził, że mogę jedynie jechać kiedy ruchy będą słabo wyczuwalne !!! brrr... więc jak widać w niektórych miejscowościach tak właśnie robią... brrr

Ja przygotowałam bodziaki z krótkim rękawem, pajaca, czapeczkę i łapki niedrapki, jest tez pieluszka albo cienki kocyk bo nie wiem jaka pogoda bedzie a wolałam zeby było przygotowane to i to.
I tak jak Kaskaw odradzałabym polspiochy

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Julka, bedziemy kciuki trzymać! :) Będzie wszystko dobrze.

Nieufna, ja nie daję, ale też mój mały nie jest specjalnie marudny.

nieufna ja smoczek daję, nie pozwalam rzuć cycka i w zamian daje smoczek.

Co do ubrania na wyjście ze szpitala trzeba pamiętać że taki maluszek jeszcze nie reguluje temperatury i raczej marzenie, krótki rękaw wg mnie nie za bardzo, chyba że na to pajac z długim, ja tak ubrałam synka. I potwierdzam ze półśpiochy przy pępku nie zdają egzaminu.

Julka super, że to już jutro Wasz wielki dzień. Trzymam za Was kciuki i daj znać jak się czujecie.

Ja daje smoka bo maly ciagle chcial butle i jak za duzo zjadal to bardzo ulewal wiec ciumka sobie smoczka.
Dzisiaj sukces ssal cycocha :) niby nic wielkiego bo za pomoca kapturka ale i tak sie ciesze ;) troche pojadl z cyca a jak juz widzialam ze bardzo nie chce to dawalam z butli zeby nie byl glodny. Mam nadzieje ze powoli zostawimy butle :))

Julka trzymam kciuki za Was jutro :-) ciekawe kto jeszcze bedzie jutro rodzil ;)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Iwona wspolczuje. Moze powinnaś iść z tym do lekarza. Julka trzymam kciuki. Moja mała tylko je i śpi. Jak bym jej pozwolila to tylko by ssala. Ale smoka nie daje

Do góry