reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny mam pytanie. Temat chyba już był poruszany ale nadal mam wątpliwości. Przygotowuję mężowi ciuszki dla dziecka na wyjście ze szpitala i tak się zastanawiam czy wystarczą body z krótkim rękawem, śpiochy i czapeczka? No i kocyk do przykrycia
Odradzam polspiochy. Malenstwo bedzie mialo wystajacy kikutek, mi mala nawet z klipsem wypuscili wiec moze urazac.. Body w zaleznosci od pogody z dlugim bądź krotkim rekawem i te spiochy na ramiaczkach co sa a nie z rekawem. Ja tak bralam i tak bym brala na twoim miejscu..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madzia TY masz problemy z wypróznianiem a ja wcale nie mam, mimo magnezu, mimo żelaza a znowu mnie takie hemoroidy nawiedziły że masakra.. Ja rozumiem jak po porodzie nie można chodzić, siadać etc ale przed? I to już drugi raz w tej ciąży. Musi mi mały jakąś żyłę uciskać bo tym razem to normalnie krew się ze mnie leje, wkłądki wymieniam co chwilę. Nawet sobie nie wyobrażam jak oni mi by w takim stanie lewatywę zrobili ( u nas obowiązkowa). Mam serdecznie dość, nie śpię, boję się jeść zanim podniosę się to się zastnawiam czy na pewno muszę.. i żeby chociąz to dziecię obok rekompensowało ten ból to nie.. siedzi sobie grzecznie w brzuchu

Needi i normalnie brali na rece itp?
Do sklepow tez juz chodzisz?
Kurka ja jakos sie boje :( co chwile slyszy się o jakis chorubskach i boje sie ze gdzies cos zlapiemy :/ :/

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Brali na ręce. Najbliższa rodzina. Do sklepu to nie.
Iwonka35- bylam na patologii i tam maz pojechal do domu. Jak akcja ruszyla juz zabrali mnie na porodowke to vblagalam zeby ktos powiadomil meza ( podalam wszystko w oswiadczeniu) NIKT nie zadzwonil.
Naprawdę zgłoś to gdzieś. Co to za traktowanie. A gdzie "rodzić po ludzku"? U mnie też chamstwo ale do zniesienia. To co Ciebie spotkało to już chyba przestępstwo.

Iwona wspolczuje. Ja tez sie nabawilam hemoroidow, ale za kazdym razem mocze wacik i daje zimna wode i przykladam i uwierz ze naprawde mam spokoj pomimo ze czuje ze sa. Mysle ze to ma jakis wpływ. Kupilam tez masc ale kiepsko u mnie z regularnoscia. Tez mam problem z wyproznianiem, chodze raz na 3-4 dni, zastanawiam sie czy nie prosic przed cc o lewatyw. Na nic narazie sie zbieram do lekarza i ufff wszystkiego sie dowiem co dalej. Odezwe sie później
Co do spioszkow to nie mam ani jednej pary, ale przygotowalam pajacyk jakby bylo chlodno. Jakos damy rade.:)

JUlka ja juz próbowałam wszystkiego, wacików też, chyba póki Mały jakoś się nie przesunie to nie będzie lepiej:( nawet to co mi wcześniej pomagało teraz to lipa:(

reklama
Do góry