reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Julita1212 pocztę był straszny na sam początek tydzień w szpitalu teraz prócz zmęczenia było ok ale dziś cały dzień mi nie dobrze ale zmęczenie przeszło ;)

Kamcia2810 dziękuję życzę Ci również tego samego a tobie jak początek mija ?

Julita1212 pocztę był straszny na sam początek tydzień w szpitalu teraz prócz zmęczenia było ok ale dziś cały dzień mi nie dobrze ale zmęczenie przeszło ;)

Kamcia2810 dziękuję życzę Ci również tego samego a tobie jak początek mija ?

Czemu w szpitalu?
Na kiedy masz termin

Julita1212 lekarz pomylił się z wyliczeniem zamiast 3 tydzień określić określił na 5 i powiedział ze ciaza pozamaciczna ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło ;) termin na 16/07/16 ale z moich wyliczeń końcówka lipca chodź będzie cesarka; ) a ty na kiedy masz termin ;)?

Mi dość spokojnie. Mam baaardzo delikatne mdłości i wyczulony zmysł węchu :-p Od czasu do czasu bóle podbrzusza i kłucie prawego jajnika. Niejedna chciałaby być na moim miejscu, zwłaszcza, że nie pracuję :-)

Kamcia2810 ja też już na l4 ;) wiec odpoczywam ;) nie narzekam ale niestety mdlosci dziś mnie dobijaja; ) a tak czuję się dobrze ale trzeba się oszczędzać ,)

Julita1212 lekarz pomylił się z wyliczeniem zamiast 3 tydzień określić określił na 5 i powiedział ze ciaza pozamaciczna ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło ;) termin na 16/07/16 ale z moich wyliczeń końcówka lipca chodź będzie cesarka; ) a ty na kiedy masz termin ;)?

Ja na 13 lipca mam termin
Byle tylko nie wylądować na porodowce na zakończenie roku szkolnego. Bo z córką miałam na 13 Maja Ą urodziła się 30 kwietnia

reklama
Julita1212 to podobny termin mamy ;) no miejmy nadzieje ze uda ci się urodzić w terminie nie wcześniej ;) ja też mam nadzieje urodzić w terminie ;) a to już masz jeden poród za sobą a to moja pierwsza ciaza ;)

Do góry