reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

hope witaj, pamiętam cię z dzieci urodzonych w maju 2011. ja tez tam bylam :-):-)
ja na razie chyba ne pojde do gina, mysle ze za 2tyg jak bedzie mocno walilo serduszko :-)

reklama
Lepij poczekać dłużej tak żeby już można było zbaczyć mała fasolke, ale ja po dzisiejszej wizycie jestem juz spokojniejsza :-):-)
Teraz kolejne 2 tyg czekania

własnie nie wiem jakie bo mi w recepcji zabrali ta kartke, napewno mocz bo dostałam pojemnik, na takie badania powinno się iśc naczczo?

Hej mamusie przykro mi nie bede lipcowka . Mysle o Was i nie martwcie sie juz tymi 3 i 5 dzidziami dacie rade silne babki jestescie a teraz kozystajcie z tego ze mozecie wszystko

Hej ja też po wizycie ale martwię się gorzej niż przed. Jest pecherzyk ale nic więcej i w dodatku malenki lekarz powiedział ze ciąża jest młodsza niż to wynika z okresu boje się ze będzie powtórka z pierwszej ciąży

reklama
Hope przybij piątkę :sorry: jakbym o sobie czytała tylko 2 chłopców i troszkę starsi. Termin też około 3 lipca. Wpadka jak jasny gwint. Boję się jak cholera tego jak dam radę. Poprzednie dzieciaki planowalam więc całkiem inne miałam odczucia względem ciąży a teraz wcale się nie cieszę. Mam 9 mies żeby przywyknac o ile wszystko dobrze pójdzie :sorry: ale nie widzę się w roli 3 dzieci.....:-(
Ja mam wizytę w czwartek za tydzień. Z racji że lecę do siostry na 2 dni do Polski postanowiłam podskoczyć do mojego dawnego ginekologa i sprawdzić czy tam faktycznie coś jest, a jak jest to czy na swoim miejscu (strasznie się boję ciąży pozamacicznej) no i czy się rozwija. Bo moja pierwsza ciąża przestała się rozwijać w 7 tyg a dowiedziałam się w 15 dopiero :-( . Mam schizy więc dobra okazja się szykuje żeby się choć trochę uspokoić. Trzymajcie kciuki.

Do góry