reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Hej ja też po wizycie ale martwię się gorzej niż przed. Jest pecherzyk ale nic więcej i w dodatku malenki lekarz powiedział ze ciąża jest młodsza niż to wynika z okresu boje się ze będzie powtórka z pierwszej ciąży

Kochana nie martw się u mnie też był malutki i prawie niewidoczny choć bhcg super przyrosło, musimy cierpliwie poczekać do kolejnej wizyty!

Obyś miala racje. Poprosiłamw pracy o zmianę stanowiska bo zwolnienia póki co nie brałam. Kolejna wizyta 25 listopada, dzień pierwszego poronienia fajnie co ? a żeby było śmiesznie termin porodu córki tez miałam na 25.11

ewelina u mnie tez widac tylko sam pęcherzyk, wiec jeszcze za wcześnie :) na następnej wizycie zobaczymy juz nasze fasolki i serduszka :)

Witam nowe mamusie! :-)

Rozumiem Wasze przerażenie nową sytuacją, ja tak miałam z Milenką, druga ciąża kompletnie nas zaskoczyła. Ale dziś wiem, że bardzo dobrze, że tak się właśnie stało, bo nie wiem kiedy sami bysmy sie zdecydowali....

Kkasiulka a ja właśnie spojrzałam na Twój suwacze, też jestem wrześniową mamą 2008 :-D

Asiak - no patrz! :-D jak spojrzałam na Twój avatar, to wydawał mi się znajomy, miałam takie uczucie przez sekundę, ale nie popatrzyłam na suwaczek :-) :laugh2:

A co do suwaczków - nie mogę nic zmienić......:angry::crazy: ani usunąć, ani dodac nowego. Ktoś, coś?

Hej dziewczyny :) jak samopoczucia dziś?
Dziś rano miałam wynik drugiej bety i jest 298, poprzednia 93 wiec rośnie :)

U mnie dobrze :) Chociaż ostatnio mam problemy ze spaniem, cały czas sie budze ;/
byłam oddać dzis mocz i krew :-):-) a teraz odpoczywam;-)

reklama
Witam
Ja z każdym dniem coraz bardziej oswajam się, ze będę potrójną mama, choć tak jak pisałam strach we mnie jest wielki. Tym bardziej, że wiem jaki hardcore był jak młodsza się urodziła a starsza miała 2,5 roczku, chodziłam na rzęsach wręcz. Teraz znów mnie to czeka.
Ale Kari masz rację - musimy dać radę nie mamy wyjścia. Też jeszcze nie umiem się cieszyć, ale to pewnie kwestia czasu.

Dziękuję za przywitanie i za pocieszenie wszystkim :-)

Miłego dnia

Do góry