reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
GWIAZDA, AGA - BARDZO SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ!!!!!!!! :D :D :D

Ktg idealne, wręcz książkowe. Mam spokojnie czekać do wizyty za tydzień.

Kto dopuścił tę kobietę w tym Wrocławiu do robienia ktg?!?!?! Przez ten cały stres to dopiero mogłoby się coś stać!!!!
Ps. Lekarz z Legnicy wczoraj mnie pyta czy ruchy czuję, ja mówię, że od dwóch dni słabiej, a ten do mnie, że on o intensywność nie pyta, ale czy w ogóle są :errr: To wolałby, żeby nie było? A przecież jakby ruchów nie było wcale przez cały dzień to wolę nie myśleć!!!!!!!!:no2: PORAŻKA!

Iwona35 - to miałaś przeżycie, rzeczywiście w szpitalu by się zdziwili. Dobrze, że jeszcze do domku wyszłaś :)

Idę nadrabiać!

Adas urodzony 23.06.16 r . o godzinie 9:27 ma 50 cm waży 2850 ;) jest w inkubatorze bo wcześniak 10/10

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję serdecznie. Opisz później jak było.

Aga u Ciebie też czekamy na wieści. Gratuluję Ci.

Dziewczyny o co moge zapytac w szpitalu bo jade dzis z mezem do szpitala w ktorym chce rodzic

Pytań miliony. Zależy co już wiesz.
O znieczulenie, czy brać ciuszki dla dziecka na pobyt czy oni dają. Jak tam poród rodzinny (chociaż Ty cc prawdopodobnie?), czy dają znieczulenie przy nacięciu, zwiedz sale poporodowe, jak z odwiedzinami.... nie wiem co jeszcze

Dziewczyny o co moge zapytac w szpitalu bo jade dzis z mezem do szpitala w ktorym chce rodzic
jak znieczulają, ile się leży pod ktg na przyjeciu (bo u nie nawet 3h non stop! i dupa możesz sobie zapomnieć by zmienić pozycję przy skurczach albo żeby połazić:( ) i co jest niezbędne by zabrać z domu dla Ciebie i dziecka

No wlasnie juz te ogolne mam zapisane, zastanawiam sie co jeszcze. No nic moze w miedzy czasie coś wyjdzie. Moj szanowny maz to wymyślił takie pytania ze dobrze ze wczesniej go zapytalam bo bym go zamordowala jakby je zadal :D

reklama
Do góry