reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
GWIAZDA, AGA - BARDZO SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ!!!!!!!! :D :D :D

Ktg idealne, wręcz książkowe. Mam spokojnie czekać do wizyty za tydzień.

Kto dopuścił tę kobietę w tym Wrocławiu do robienia ktg?!?!?! Przez ten cały stres to dopiero mogłoby się coś stać!!!!
Ps. Lekarz z Legnicy wczoraj mnie pyta czy ruchy czuję, ja mówię, że od dwóch dni słabiej, a ten do mnie, że on o intensywność nie pyta, ale czy w ogóle są :errr: To wolałby, żeby nie było? A przecież jakby ruchów nie było wcale przez cały dzień to wolę nie myśleć!!!!!!!!:no2: PORAŻKA!

Iwona35 - to miałaś przeżycie, rzeczywiście w szpitalu by się zdziwili. Dobrze, że jeszcze do domku wyszłaś :)

Idę nadrabiać!

Adas urodzony 23.06.16 r . o godzinie 9:27 ma 50 cm waży 2850 ;) jest w inkubatorze bo wcześniak 10/10

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję serdecznie. Opisz później jak było.

Aga u Ciebie też czekamy na wieści. Gratuluję Ci.

Dziewczyny o co moge zapytac w szpitalu bo jade dzis z mezem do szpitala w ktorym chce rodzic

Pytań miliony. Zależy co już wiesz.
O znieczulenie, czy brać ciuszki dla dziecka na pobyt czy oni dają. Jak tam poród rodzinny (chociaż Ty cc prawdopodobnie?), czy dają znieczulenie przy nacięciu, zwiedz sale poporodowe, jak z odwiedzinami.... nie wiem co jeszcze

Dziewczyny o co moge zapytac w szpitalu bo jade dzis z mezem do szpitala w ktorym chce rodzic
jak znieczulają, ile się leży pod ktg na przyjeciu (bo u nie nawet 3h non stop! i dupa możesz sobie zapomnieć by zmienić pozycję przy skurczach albo żeby połazić:( ) i co jest niezbędne by zabrać z domu dla Ciebie i dziecka

No wlasnie juz te ogolne mam zapisane, zastanawiam sie co jeszcze. No nic moze w miedzy czasie coś wyjdzie. Moj szanowny maz to wymyślił takie pytania ze dobrze ze wczesniej go zapytalam bo bym go zamordowala jakby je zadal :D

reklama
Do góry