panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Aga, Gwiazda - ja też zaciskam kciuki, będzie git
Ja jeszcze czekam równe 2 tygodnie na cesarkę.
Ja jeszcze czekam równe 2 tygodnie na cesarkę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze pomodle się za was..[emoji4]Ja juz przygotowana . Wykąpana i zwarta czekam na godzinę zero ale strasznie się boje ; ( łzy mi same lecą ; ( tak ze dziewczyny odezwę się potem módlcie się za nas ;*
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Czesc dziewczyny. Kciuki za te ktore dzis beda miec malenstwo obok. Zazdroszcze wam, ja jeszcze musze tyle czekac i to w dodatku w stresie czy maly odpowiednio przybierze ahh no coz, taka nasza rola ze trzeba sie ciagle stresowac
Gutka, Ujastek, a Ty? Do najbliższego szpitala (Kopernik) mam i tak z 30-40 min., podobnie jak do Ujastka, więc już chcę tam, gdzie wybrałam. Zwłaszcza, że byliśmy z mężem na dniach otwartych i jechał prawie 100 km/h, twierdząc, że przecież tak będzie jechał do poroduCześć Basiu! Ja też z Krakowa :-) gdzie planujesz rodzić?