reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Aga, Gwiazda trzymam za Was kciuki! ale fajnie że już za chwilę będziecie miały swoje Skarby przy sobie.

Iwonaimaja powodzenia przy karmieniu.

Ja juz przygotowana . Wykąpana i zwarta czekam na godzinę zero ale strasznie się boje ; ( łzy mi same lecą ; ( tak ze dziewczyny odezwę się potem módlcie się za nas ;*

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze pomodle się za was..:)[emoji4]
Czekamy na Adasia.

Aga za Ciebie również...trzymajcie się mmamusie[emoji4]

35tc5

Czesc dziewczyny. Kciuki za te ktore dzis beda miec malenstwo obok. Zazdroszcze wam, ja jeszcze musze tyle czekac i to w dodatku w stresie czy maly odpowiednio przybierze :( ahh no coz, taka nasza rola ze trzeba sie ciagle stresowac ;)

Cześć Basiu! Ja też z Krakowa :-) gdzie planujesz rodzić?
Gutka, Ujastek, a Ty? Do najbliższego szpitala (Kopernik) mam i tak z 30-40 min., podobnie jak do Ujastka, więc już chcę tam, gdzie wybrałam. Zwłaszcza, że byliśmy z mężem na dniach otwartych i jechał prawie 100 km/h, twierdząc, że przecież tak będzie jechał do porodu ;)

A za dziewczyny na porodówkach trzymam kciuki :)

Dla niecierpliwych - przyjaciółka rodziła ponad tydzień temu, zazdrościłam jej, że ma już synka ze sobą, ale im bliżej do mojego terminu to się coraz bardziej boję, jak to będzie....

Dzięki wszystkim dziewczynom za opinie co do terminów ;) i tak zobaczymy, które się sprawdzą, choć ja z jednej strony liczę na szybciej, a z drugiej strach przed nieznanym.

Ostatnia edycja:
Paula [emoji813][emoji813]
Jestes wielka :)

zaraz wejde na kompa ro wyślę link do watku o opowieściach porodowych :)

Aga, Gwiazda mooooocno trzymam kciuki :* :* *

Witajcie czwartkowo :)

Za mnie dzis wieczorkiem prosze trzymac kciuki, jade na kolejna kontrol do lekarza.. zobaczymy ile orzez tydzien maly przytyl i co zdecyduje lekarz...

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry