reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja tez mam, tzn palpitacji serca nie mam a nawet jak cos podobnego wystepuje to radze sobie, ale to odrealnienie i mi to sie slabo robi. Tylko u mnie to wystepuje wtedy kiedy jestem poza strefa bezpieczenstwa

Witam się sobotnio :-)

Julka, Madzia, współczuję Wam takich akcji nerwicowych. To musi być strasznie stresujące. No i właśnie, przyłączam się do pytania, na czym polega uczucie odrealnienia?

Mi się dziś chyba zaczyna 8 tydzień :szok: Ale czas leci, niedługo przyjdzie się pakować na porodówkę :eek:

Ja tez mam, tzn palpitacji serca nie mam a nawet jak cos podobnego wystepuje to radze sobie, ale to odrealnienie i mi to sie slabo robi. Tylko u mnie to wystepuje wtedy kiedy jestem poza strefa bezpieczenstwa

Madziu palpitacja serca i ogólnym uczuciem odrealnienia. odrealnienie dla mnie jest najgorsze.

Miewalam kiedys podobnie... mdlalam przez to... i wiecie co ze po kilku miesiącach brania lekow, odstawilam i sama poradzilam sobie z tym ;) nauczylam sie panowac nad swoim cialem :)

Kamcia, to właśnie mnie przeraża, że tak szybko wszystko się dzieje.
A mi się dziś śniło, że już urodziłam dziecko, ale nie mogłam go nigdzie znaleźć, pytałam wszystkich czy nie widzieli mojego dziecka, ale nikt nic nie widział. Potem okazało się, że leży sobie pod jakąś pieluszką.
Fazerka, drugi trymestr będzie lepszy. Chociaż końcówka znów może być ciężka.
Ja w poprzedniej ciąży na końcówce już płakałam, że już chcę urodzić, bo mi skóra na brzuchu pęknie. A że dziecko było ułożone miednicowo, to brzuch miałam rozciągnięty do granic możliwości.

reklama
Ciezko opisac to uczucie... Mdlalas? Ja nigdy nie zemdlalam, ale blisko bylo. A jakie leki bralas?
Ja to sie 2 trym nie moge doczekac, bo teraz to ani u lek jeszcze nie bylam, wiec nie wiem czy w porzadku itp to sie narazie tak nie ciesze

Do góry