reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Nie mogę ogladac meczu bo urodze z nerwow, dobrze ze chociaz Irlandia przegrywa z Niemcami bo przynajmniej z grupy wyjdziemy. Ja przed jutrzejsza wizyta bede sie musiala doprowadzic do jakiegps stanu. Juz zapowiedzialam mezowi ze musi mi pomoc :p aa i pochwale sie - zjadlam sama średnia pizze, jeden kawalek dalam mezowi.. :D

reklama
I cisza od Pauli...Paula, jesteś tam??????
Iwona, to Ci powiedział :/

Iwonko, Kkasiulka - cieszę się, że jesteście, szkoda, że tak rzadko, ale ściskam Was!

I cisza od Pauli...Paula, jesteś tam??????
Iwona, to Ci powiedział :/

Iwonko, Kkasiulka - cieszę się, że jesteście, szkoda, że tak rzadko, ale ściskam Was!
rzadko bo ja mam tu tak słaby net że czasami nie wyświetla mi nawet okienka "odpowiedz " w miarę możliwości Was chociaż czytam :-)

reklama
Roznie to bywa z tymi porodami powiem wam ja jak rodzilam syna trafilam na porodowke okolo 4:20 a urodzilam o 18:05 podawanie oxy masaz szyjki jakies masci itp wiec kazdy porod jest inny i moze potrwac parenascie godzin niestety ;/

Do góry