reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Przez tego telefona w ogóle nie jestem na bieżąco:-( Iwonka nie zdążyłam trzymać kciukow ale za to gorąco gratuluję. Paula za Ciebie potrzymam :-)
Ja sobie nadal leżę nie ma żadnych oznak ze wkrótce wyjdę bo nawet ilość ktg mi nie zmniejszyli. Mam je co 2 h, dzień inoc i z braku snu tylko czekam na halucynacje. Młody też ma dość bo co nas podłączą to kopie jak szalony i położne już narzekają że zapisów odczytać nie idzie tak suwa tymi pelotami. Jak powiedziałam ordynatorowi że dziecko ma dość to mi odpowiedział że szpital to nie spa z koncertem życzeń..pełna kultura..

Lila chcialabym ale to tylko przepowiadajace byly :/

Olcia&synus ja w pierwszej ciąży mialam mnostwo energii, gory moglam przenosic, robilam doslownie wszystko w domu i na spacery takie długie chodzilam ze ludzie sie dziwili.. baaa w 9 miesiacu na Likabitos weszłam (jest to gora na ktorej kościółek stoi w Atenach) a teraz cala ciaze cos mi doskwiera, jak nie wymioty to okrutny bol nog, jak nie to to anemia doskwiera i slabo mi sie robi.. energia na poziomie -100 ... także pamiętaj ze kazda ciąża jest inna i nie nalezy dobijac tych co tej sily nie maja ;)

Paula spokojnie kochana, za niedlugo pojedziesz do lekarza to On Ci powie co i jak ;)

Gwiazda Kochana bedzie do dobrze :* trzymam kciuki za dzielna mame i slodkiego Adasia :)

Iwona35 uwielbiam Cie.:*

Sylwia wiem co czujesz jak na ktg nic nie wychodzi... ehh...

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
niestety trzeba czekac a troszke sie martwie bo moj szpital lekko zacofany i nie wiem jak mnie zaatakuja z ta waga zeby mnie w konia nie zrobili w dniu porodu ze moze mala jest malutka i moge rodzic bo im nie uwierze na to bo kilku lekarzy juz mowilo ze ona sie mala nie urodzi

Iwonaimaja, gratulacje!

Dziewczyny, help! Złapał mnie straszny skurcz w dole brzucha, potem ból taki jak na miesiączkę, teraz jak leżę to spoko tylko ból i to do zniesienia, ale jak siadam to tak ciągnie jakby. Czy to normalne czy mam się niepokoić?
Może dziecko uciska gdzieś.

Needi a jak mam ten wątek techniczny odnaleźć [emoji851] ?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Widzę że już trafiłaś
Zobacz załącznik 761039 moja Anastazja

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Jest przepiękna.:-) :)
Przez tego telefona w ogóle nie jestem na bieżąco:-( Iwonka nie zdążyłam trzymać kciukow ale za to gorąco gratuluję. Paula za Ciebie potrzymam :-)
Ja sobie nadal leżę nie ma żadnych oznak ze wkrótce wyjdę bo nawet ilość ktg mi nie zmniejszyli. Mam je co 2 h, dzień inoc i z braku snu tylko czekam na halucynacje. Młody też ma dość bo co nas podłączą to kopie jak szalony i położne już narzekają że zapisów odczytać nie idzie tak suwa tymi pelotami. Jak powiedziałam ordynatorowi że dziecko ma dość to mi odpowiedział że szpital to nie spa z koncertem życzeń..pełna kultura..
Ordynatorzy to przemili ludzie.

Ciekawe jak tam Paula

Dziewuszki sama z doświadczenia wiem ze do tych gratulacji sie pozniej chce wracac... a latwiej to zrobic na tematycznym watku niz na ogolnym.. na ogolnym to wszystko pojdzie w zapomnienie, uwierzcie mi.. a tak latwiej przeleciec kilka strony w danym tematycznym watku i uwierzcie mi ze kazda z nas gdy opadna emocje bedziecie chcialy przeczytac na spokojnie, a tak tu pod natlukiem komentarzy te gratulacje sie pogubia.

Luckyjuly2016 zamknelam ten watek vy sprawdzic czy go widzicie i możecie pisac.. ten ukryty watek jest w realzacji. Cierpliwości prosze.
Tu na forum mamy najróżniejsze watki i miedzy innymi jest watek techniczny, musisz sie cofnac do "przyszłe mamy lipiec 2016"

Iwona sliczna :) alez ma faaajne usteczka :) :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie ciekawe co z nią
Ostatnie co pisała to chyba było ze ma dostać oxy
Oby sie nie męczyła

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
biapl łączę się z tobą w stresach, też mam pozytywny GBS :/

No niestety ja też. Łoooosz.....sie musiało cos przyplatać :-(

Już po waga 2750, 51cm i 10 pkt

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Cudownie, że juz po wszystkim. Gratuluję!!!! :-)

Aaa a mnie tylek boli ;) dostałam pierwszy zastrzyk ze sterydów ;) Jeszcze 3 ,)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dostawałam w żyłę - 4x po 6ml. Nie jest to fajny zastrzyk..... i było mi po nim duszno, pociłam się potwornie...!

Iwona35, Kkasiulka - jak tam Wy Dziewczyny?????????Halo, halo!!!!
Kkasulka Ty też w szpitalu??

Ja w domu, byłam drugi raz w szpitalu (ciśnienie), ale na szczęście krótko, od środy do piątku. Ale z dnia na dzień czuję się coraz gorzej.... :( Bardzo mnie bolą stawy! Stopy mam potwornie opuchnięte, nadgarstki, kolana!! Skurczy brak, czuję ból w pachwinach, spojeniu i nogi mnie bolą.
Wczoraj wieczorem bolał mnie brzuch jak na okres.....wszystkie wspomnienia wróciły i strach.....eeehhhh....

@Iwona35 - kurcze, nie doczytałam dlaczego Ty w szpitalu?!!??? A wobec lekarzy człowiek czuje się jak kolejny numerek w koszuli nocnej......nawet za bardzo odezwać się nie można...choc ja wyszczekana i nie dam sobie krzywdy zrobić.....co nie zmienia faktu, że jesteśmy tam od nich zależne i lepiej z nimi dobrze żyć.....
EDIT
Znalazłam!! O rany! Ale Ci się zachciało po nocy łazić!! Dobrze, że nic Ci się nie stało..... że na żaden drut się nie nadziałaś, czy coś....aż mam dreszcze.....
Co do rozwarcia....hhmmm.....to wcale nie musiało byc przez upadek. Mnie lekarz badał w środę przy przyjęciu i było "luźno na palec" a nie miewam skurczy.....

Ostatnia edycja:
Do góry