Kaskaw
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niestety trzeba czekac a troszke sie martwie bo moj szpital lekko zacofany i nie wiem jak mnie zaatakuja z ta waga zeby mnie w konia nie zrobili w dniu porodu ze moze mala jest malutka i moge rodzic bo im nie uwierze na to bo kilku lekarzy juz mowilo ze ona sie mala nie urodziLila chcialabym ale to tylko przepowiadajace byly :/
Olcia&synus ja w pierwszej ciąży mialam mnostwo energii, gory moglam przenosic, robilam doslownie wszystko w domu i na spacery takie długie chodzilam ze ludzie sie dziwili.. baaa w 9 miesiacu na Likabitos weszłam (jest to gora na ktorej kościółek stoi w Atenach) a teraz cala ciaze cos mi doskwiera, jak nie wymioty to okrutny bol nog, jak nie to to anemia doskwiera i slabo mi sie robi.. energia na poziomie -100 ... także pamiętaj ze kazda ciąża jest inna i nie nalezy dobijac tych co tej sily nie maja
Paula spokojnie kochana, za niedlugo pojedziesz do lekarza to On Ci powie co i jak
Gwiazda Kochana bedzie do dobrze :* trzymam kciuki za dzielna mame i slodkiego Adasia
Iwona35 uwielbiam Cie.:*
Sylwia wiem co czujesz jak na ktg nic nie wychodzi... ehh...
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje kochana
Może dziecko uciska gdzieś.Iwonaimaja, gratulacje!
Dziewczyny, help! Złapał mnie straszny skurcz w dole brzucha, potem ból taki jak na miesiączkę, teraz jak leżę to spoko tylko ból i to do zniesienia, ale jak siadam to tak ciągnie jakby. Czy to normalne czy mam się niepokoić?
Widzę że już trafiłaśNeedi a jak mam ten wątek techniczny odnaleźć [emoji851] ?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Jest przepiękna.
Ordynatorzy to przemili ludzie.Przez tego telefona w ogóle nie jestem na bieżąco:-( Iwonka nie zdążyłam trzymać kciukow ale za to gorąco gratuluję. Paula za Ciebie potrzymam :-)
Ja sobie nadal leżę nie ma żadnych oznak ze wkrótce wyjdę bo nawet ilość ktg mi nie zmniejszyli. Mam je co 2 h, dzień inoc i z braku snu tylko czekam na halucynacje. Młody też ma dość bo co nas podłączą to kopie jak szalony i położne już narzekają że zapisów odczytać nie idzie tak suwa tymi pelotami. Jak powiedziałam ordynatorowi że dziecko ma dość to mi odpowiedział że szpital to nie spa z koncertem życzeń..pełna kultura..
biapl łączę się z tobą w stresach, też mam pozytywny GBS :/
Aaa a mnie tylek boli dostałam pierwszy zastrzyk ze sterydów Jeszcze 3 ,)
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Iwona35, Kkasiulka - jak tam Wy Dziewczyny?????????Halo, halo!!!!
Kkasulka Ty też w szpitalu??