Kochane co moge zrobić zeby raz/dwa razy w tygodniu moc jezdzic na ktg. Troche mnie stresuje ta pepowina i w takim dniu bylabyn spokojniejsza tylko nie wiem czy potrzebuje skierowanie czy cos innego...?
Ja chodzę na spotkania do połóżnej która będzie potem do mnie przychodzić po narodzinach Małego i ona może mi robić 2 razy w tygodniu ktg.
Cześć Kochane Ale ze mnie ranny ptaszek dzisiaj Dzieci na wycieczki pojechały, jeden do Loopys World, drugi do kina, nie pamiętam, żebym tak od rana sama była w domku, bo Mikołaj na drugą zmianę chodzi do szkoły
Alinko, współczuję tej stłuczki :/ Mąż bardzo zły?
Iwonaimaja, też miałam pytać o ten numer. Masz to ok. Będzie dobrze, wytrzymasz, musisz! Powodzenia!
Agula, za Ciebie już też zaciskam kciuki!
Zeschizowałam się wczoraj wieczorem i usnąć nie mogłam!! Już nie tym echem serduszka, teraz to się nawet cieszę na to badanie, zawsze to więcej obserwacji serca, ale wczoraj na usg to tętno dziecka wydawało mi się, że skacze. Średnią wyciągnął - 135. Oczywiście, ja z tych, co zaraz w czarnych kolorach widzą i go pytam, co tak skacze, że raz 200, raz 90, raz 0. Powiedział mi, że nic się nie dzieje złego, że dzieciaczek ucieka, bo się rusza i ciężko mu zmierzyć, że nie ma się czym denerwować. A i tak się cały wieczór denerwowałam :/ Chyba, gdyby było coś nie tak to by powiedział, nie?????
Ugh
Lila nie denerwuj się chociaż wiem że łatwo się mówi...mi też jak lekarz mówi że wszystko dobrze to i tak swoje muszę pomyśleć i się postresowac...
Alinka - dobrze, że wam się nic nie stało!! Szkoda samochodu, ale że wy w jesteście w całości jest najważniejsze.
Dżuka - faktycznie już niedłuo Ja będę ciekawa relacji z porodów przez cc zwłaszcza was, które będziecie przede mną Oczyiwście innych relacji też będę ciekawa
Iwonaimaja - powodzenia!!
Lila - lekarz na pewno by powiedział ci, jakby coś było nie tak. Jak mówi, ze nie ma się czym martwić to postaraj się nie martwić, choć wiem jak to jest i też się stresuję jak coś na wizycie jest trochę inaczej, albo poza średnią mimo zapewnień, że nie ma się czym martwić.
Będzie dobrze!
Needi - sklep zoologiczny i dwulatka to zapowiada się interesująco, ale może tym razem nic się nie wydarzy Powodzenia!
Kasiulka - zdrówka życzę i kciuki trzymam!
Temat był już poruszany, ale nie wiem czy coś wyniknęło z tego, wiec zapytam poruszę go raz jeszcze.
Niedługo będziemy się rozpakowywać i tak myślę, że na pewno większość z nas będzie ciekawa jak te nasze lipcowe maluchy wyglądają Nie każda jest na FB i nie każda będzie chciała publicznie publikować zdjęcia maluchów.
Może jakieś zamknięte forum? Albo na priv? Albo może wymiana emailiami?
A tak poza tym to miłego dnia życzę!!
Chętnie zrelacjonuje jak będzie wyglądało to moje cc...brrr już się boję. Dokładnie za 2 tyg będzie po wszystkim
Wiec tak kobitki sa dwie opcje albo same zakladamy zamknieta grupe i same siebie mozemy dodawac i nikt poza czlonkami w grupie nie widzi co sie dzieje ale problem jest korzystaniem z komorek albo druga opcja watek ukryty ktory znajduje sie w watkach ukrytych zaklada nam administrator baby boom i tylko on mozne kogos tam dodac, oczywiście za nasza zgoda i tu nie ma problemu korzystania z telefonu jak i aplikacji, a wchodzimy przez link ktory jest widoczny tylko dla osob ktore beda dodane do tego watku.
Prosze mi napisac co wolicie to bede dzialac albo z Gwiazda albo z administratorem
A co do tematow typu moj porod to juz jest taki założony czeka na odwazna ktora zechce jako pierwsza opisac swoj porod
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem za opcja która wybierze reszta bo mnie to obojętne byle był to ukryty watek
Chyba poczekam jeszcze, zobacze jak będzie po obiedzie i ewentualnie pojadę na IP. A jak to jest, jak pojade to jak będzie wszystko ok to tylko sprawdzą i puszczą mnie do domu?
U mnie na IP niezależnie od tego co się dzieje zostawiają w szpitalu...niby dobrze ale czasami człowiek chciałby się tylko upewnić czy jest ok a nie od razu leżeć kilka dni w szpitalu...
Już na oddziale będę mieć cc wcześniej tylko 37t muszę skończyć
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia Kochana
Witajcie. Ja bylam sprawdzic co u malego. Na szczescie ma po prostu ospaly dzień bo wszystko jest ok. Pepowina owinieta dalej wokol szyi ale luzno. Lekarz ktory mnie badal stwierdzil ze on by nie ryzykowal i cesarskie ciecie zrobil. Takze na srodowej wizycie powien lekarzowi ze chce cesarke i nie bede ryzykowac przyduszenia.
Dobrze że wszystko dobrze z Małym,a jak tak Ci lekarz doradził z tym cc to może faktycznie tak będzie lepiej . Pogadaj ze swoim gin przecież masz prawo w takiej sytuacji sama zdecydować.
ja tez jestem za druga opcja, bo na codzien korzystam z tel, a tym bardziej po porodzie, jak będę karmic to można jednocześnie czytac forum
to co dziewczyny robimy liste która przekaze adminowi?
piszcie proszę w watku technicznym które chce nalezec do takiego niewidocznego watku, z tym ze ja od razu mowie iż tylko osoby które się udzielają systematycznie będą miały do tego dostep
O super to zapisuje się
Tak w ogóle się witam
Wczoraj po wyjściu ze szpitala pół dnia odsypialam nic mi się nie chciało robić,na szczęście mebelki zastałam złożone i nawet umyte więc możemy się brać za układanie rzeczy i ustawianie mebli. Jutro zamierzam to zrobić A i sprzątanie jutro takie większe, ma przyjść tesciowa i szwagierka i bedziemy działać bo czas ucieka..jeszcze kilka rzeczy mi brakuje do urządzenia pokoiki ale nie wiem czy zdaze przed porodem..dziś upralam kilka nowo zakupionych ciuszkow i pościel. Jutro prasowanie i jeszcze do prania coś zostało.
Co do ruchów to mój też słabo się dziś rusza brrr a w szpitalu kazali liczyć tak: po każdym większym posiłku czyli jakieś 4 razy w ciągu dnia powinno być chociaz 4 ruchy. Staram się tak właśnie robić ale ciężko czasami zaraz po posiłku leżeć i czekać na ruchy. Ale jak chce być spokojna to trzeba. W ogóle mówili że teraz słabiej się dzieci ruszają bo mniej miejsca mają