reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Kamcia czyli ok :D
Ja dzis miałam karuzelę objawów ,ale nie taką jaką bym chciała...
Pomału mnie łamie.Oby sen przyszedł bo mam z tym niemałe problemy.

Witam i ja
zaraz Majkę budzę do szkoły pewnie będzie problem z wstaniem bo mąż wczoraj późno przyjechał ona się przebudziła i nie mogła później zasnąć
jak to dobrze że mam już L4 bo normalnie wstawałam o 4 do tego moje dolegliwości nie dałabym rady

reklama
Dzień dobry dziewczyny :)
Iwonaimaja na tez mam mega problem zawsze ranny ptaszek ze mnie a teraz w ogóle nie mogę wstać. .. co ja jutro zrobię do pracy pobudka 4.10:)

Cały weekend w pracy zazdroszczę tym co mają wolne :)
Venicee super sąsiad poprostu :/ mógł chociaż najpierw zajrzeć albo jak juz to chociaż dobrze podsluchiwac :/

U mnie dzisiaj objawy ruszyły pełna para. Bolą mnie piersi, jest mi niedobrze i boli mnie brzuch jak na @@ ale to chyba normalne ?

Do góry