reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

aob cudownie ze masz takie wspaniałe maleństwo ;-)
dziewczyny czy wy też macie taka zadyszke? bo ja nie mogę sobie z tym poradzić i zastanawiam się czy to wina ciąży bo zauważyłam że od tego momentu się pojawiła.

reklama
Julka dzisiaj jak szlam do przychodni i pchalam wozek pod minimalna gorke to sapalam jak pies. Do tego o 8 rano dosc zimno bylo i ciezko mi sie oddychalo przez nos.

Aob w domu już... Fajnie.. Najlepszy lek z Tobą :) trzymaj się kochana i zagladaj czasem....
A ja dziś miałam stres.... Przez po******..o któregoś sąsiada... LEŻĘ w wyrku, bo dziś coś źle się czuję... Ktoś puka.Syn zobaczył, mówi mamo nie znam... Więc olałam, bo różni ludzie dupsko zwracają.. Ale pukanie i pukanie.... Wstałam. A tu....policja.... PYTAM w jakiej sprawie. A ONI.... mamy zgłoszenie że tu jest prawdopodobnie awantura....Zaniemówiłam.
Noi wywiad gdzie mąż,z kim w domu jestem, czy coś się działo.... ANO działo... MIKI miał napad nerwa - darł się,rzucał zabawkami, kopał w meble...Ja leżałam i patrzyłam żeby sobie krzywdy niezrobil, noi czekałam aż przejdzie... Nie chciałam go na siłę uspokajać... Jakby mnie kopnął...
Noi wychodzi ze ja kurde patologia, jak "miły " sąsiad zgłasza...
Ciśnienie mi skoczyło...plamienie z nerwów chwilowe.... I bądź tu człowieku zdrowy....

Hejka nie nadrabia was bo nie zdąże... U mnie wporzątku nie czuje ciazy a i brzuch nie boli, ale jest mi tak jak wam zimno ;/ W poprzedniej ciąży tak nie miałam ale było lato :p
Aob tulam najmocniej jak moge!!
Hope czy myśmy sie na lutówkach 2014 nie spotkały ?:sorry:
Spokojnego weekendu :)

Aob ciesze sie, ze wszystko ok, tul swoja kruszynke makutkabi wpadaj tu do nas.
Mi tez zimno, a wieczorami to juz wogole.
Venice a sasiad zamiast przyjsc i zapytac czy wszystko ok to policje wzywa haha

Madziolina tylko moje samopoczucie pogorszył tym zgłoszeniem debil....przykro mi sie zrobiło..Potencjalna zła matka .
Myg no bajka nie mieć objawów wogóle...

Venicee to jest najgorsze w sąsiadach i największy minus mieszkania w blokach. Dziwne, że jak już musieli podsłuchiwać to dokładnie nie przysłuchali się jakiego rodzaju jest awantura. A policja dała ci mandat czy tylko spisali i dali upomnienie? Oby te plamienie było tylko i wyłącznie z powodu nerwów.

reklama
Zrobili wywiad ,zobaczyli że nic się nie dzieje ...i poszli...ano w dowód mój spojrzeli ;/ super po prostu.... Chore to wszystko. A sąsiada /dkę bym w ryło dała za to ....
Dobrze że wizyta już za kilka dni.... bo już stresa łapię jak mam na wc siąść....
A tu zima przed nami...a krzykaczkowi i małemu złośnikowi taśmą buzi nie zalepię....
Kurde ale mnie w pachwinach boli uuuu....

Do góry