reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

aob cudownie ze masz takie wspaniałe maleństwo ;-)
dziewczyny czy wy też macie taka zadyszke? bo ja nie mogę sobie z tym poradzić i zastanawiam się czy to wina ciąży bo zauważyłam że od tego momentu się pojawiła.

reklama
Julka dzisiaj jak szlam do przychodni i pchalam wozek pod minimalna gorke to sapalam jak pies. Do tego o 8 rano dosc zimno bylo i ciezko mi sie oddychalo przez nos.

Aob w domu już... Fajnie.. Najlepszy lek z Tobą :) trzymaj się kochana i zagladaj czasem....
A ja dziś miałam stres.... Przez po******..o któregoś sąsiada... LEŻĘ w wyrku, bo dziś coś źle się czuję... Ktoś puka.Syn zobaczył, mówi mamo nie znam... Więc olałam, bo różni ludzie dupsko zwracają.. Ale pukanie i pukanie.... Wstałam. A tu....policja.... PYTAM w jakiej sprawie. A ONI.... mamy zgłoszenie że tu jest prawdopodobnie awantura....Zaniemówiłam.
Noi wywiad gdzie mąż,z kim w domu jestem, czy coś się działo.... ANO działo... MIKI miał napad nerwa - darł się,rzucał zabawkami, kopał w meble...Ja leżałam i patrzyłam żeby sobie krzywdy niezrobil, noi czekałam aż przejdzie... Nie chciałam go na siłę uspokajać... Jakby mnie kopnął...
Noi wychodzi ze ja kurde patologia, jak "miły " sąsiad zgłasza...
Ciśnienie mi skoczyło...plamienie z nerwów chwilowe.... I bądź tu człowieku zdrowy....

Hejka nie nadrabia was bo nie zdąże... U mnie wporzątku nie czuje ciazy a i brzuch nie boli, ale jest mi tak jak wam zimno ;/ W poprzedniej ciąży tak nie miałam ale było lato :p
Aob tulam najmocniej jak moge!!
Hope czy myśmy sie na lutówkach 2014 nie spotkały ?:sorry:
Spokojnego weekendu :)

Aob ciesze sie, ze wszystko ok, tul swoja kruszynke makutkabi wpadaj tu do nas.
Mi tez zimno, a wieczorami to juz wogole.
Venice a sasiad zamiast przyjsc i zapytac czy wszystko ok to policje wzywa haha

Madziolina tylko moje samopoczucie pogorszył tym zgłoszeniem debil....przykro mi sie zrobiło..Potencjalna zła matka .
Myg no bajka nie mieć objawów wogóle...

Venicee to jest najgorsze w sąsiadach i największy minus mieszkania w blokach. Dziwne, że jak już musieli podsłuchiwać to dokładnie nie przysłuchali się jakiego rodzaju jest awantura. A policja dała ci mandat czy tylko spisali i dali upomnienie? Oby te plamienie było tylko i wyłącznie z powodu nerwów.

reklama
Zrobili wywiad ,zobaczyli że nic się nie dzieje ...i poszli...ano w dowód mój spojrzeli ;/ super po prostu.... Chore to wszystko. A sąsiada /dkę bym w ryło dała za to ....
Dobrze że wizyta już za kilka dni.... bo już stresa łapię jak mam na wc siąść....
A tu zima przed nami...a krzykaczkowi i małemu złośnikowi taśmą buzi nie zalepię....
Kurde ale mnie w pachwinach boli uuuu....

Do góry