reklama
Trzymam kciuki :*Dziewczyny jestem w szpitalu. Skierowanie pilne. Dam znac pozniej
Gwiazda_237
Fanka BB :)
Agula cobsie dzieje ? trzymam kciuki będzie dobrze :*
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Agula kciuki! Po wizycie czy cos ci sie dzialo?
Aga30+
Lila też tak mam. Tu się cieszę a jednocześnie boję momentu cesarki. Najgorzej po jak to będzie. Jestem strasznie emocjonalną osobą i nie wiem jak to wszystko zniosę.Dziewczyny, a jak jest z Wami. Tylko podekscytowanie i radość z oczekiwania na dzieciątko czy też strach, żeby z dzieckiem i z sobą samym było ok???? Macie taką wiarę, że będzie na pewno dobrze, czy częściej się martwicie i boicie, że może coś jednak być nie tak????
Bo ja już wariuję od tego. Niby ufam i wierzę, że będzie dobrze. I gdzieś tam czuję taki spokój, ale ciągle gdzieś wkradają mi się jakieś chore myśli, które odganiam, a za chwilę to samo... :/
paula_dabro
Dziewczyny, a jak jest z Wami. Tylko podekscytowanie i radość z oczekiwania na dzieciątko czy też strach, żeby z dzieckiem i z sobą samym było ok???? Macie taką wiarę, że będzie na pewno dobrze, czy częściej się martwicie i boicie, że może coś jednak być nie tak????
Bo ja już wariuję od tego. Niby ufam i wierzę, że będzie dobrze. I gdzieś tam czuję taki spokój, ale ciągle gdzieś wkradają mi się jakieś chore myśli, które odganiam, a za chwilę to samo... :/
Ja jestem generalnie podekscytowana i nie moge sie doczekac malucha, ale za chwile ogarnia mnie strach...czy dam radę, czy bedzie wszystko ok, czy na pewno jest zdrowy, jak to bedzie po porodzie z burza hormonów, boje sie co bedzie za jakiś czas wojny nie wojny i co wtedy z takim niewinnym maleństwem. Co chwile mam takie myśli. Staram sie myslec pozytywnie ale ja ogolnie z tych mniej optymistycznych mimo wszystko na prawdę staram sie myslec ze wszystko bedzie dobrze.....
Agula trzymam kciuki ;* koniecznie daj znac co z Tobą!!
Mam pytanko...ręczniki, kocyki, rożek...wszystko pasujecie po upraniu?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama
Lila
Aga30+, Pauladabro - dzięki dziewczyny, że dzielicie się swoimi obawami, bo już myślałam, że to tylko z moją głową coś nie tak.
A myślicie, że ta depresja poporodowa dotyka tylko pierworódek czy wieloródek też? Bo ja sobie cały czas mówię, że eee, przecież już wiem jak to wygląda, ale może się mylę, każde dziecko przecież inne :/
Pauladabro, wszystko. Ale np, Minky tylko po tej stronie co wolno, musisz poczytać na metkach, bo niektórych rzeczy nie wolno.
A myślicie, że ta depresja poporodowa dotyka tylko pierworódek czy wieloródek też? Bo ja sobie cały czas mówię, że eee, przecież już wiem jak to wygląda, ale może się mylę, każde dziecko przecież inne :/
Pauladabro, wszystko. Ale np, Minky tylko po tej stronie co wolno, musisz poczytać na metkach, bo niektórych rzeczy nie wolno.