reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Juz nie dam rady odpisac kazdej bo od rana to napisalyscie sporo.
Tez mam z mezem konflikt serologiczny ale ja distawalam zastrzyk na to w trakcie ciazy i po porodzie zeby moj organizm przez przypadek nie wzial maluszka za intruza.
Wy tez tak mialyscie czy tylko kontrolowac kazali ?
W tej ciazy mam wizyte 1.12 wiec sie dowiem jak to bedzie wygladac.

Wystarczy kontrola a zastrzyki dopiero jakby coś się działo. Ja dwa razy dostałam zastrzyk. Lekarz na pewno wszystko ci wyjaśni.

Mi też lekarka mówiła, że jeśli jest oryginalny papier z laboratorium, to nie ma potrzeby powtarzać grupy. Ale na słowo honoru nie da rady...

Ja mam książeczkę dawcy krwi i tylko Tomek musiał zrobić sobie oznaczenie grupy.

A zapomniałam napisać, że jednak betę hcg zrobiłam u siebie bo stwierdziłam, że muszę ćwiczyć swoją cierpliwość :-p Trzymajcie kciuki, żeby wynik wyszedł przynajmniej 650! Załamie się jak będzie mniej:-(

reklama
Cześc dziewczyny ale mam dzisiaj mdlosci masakra !!!!

Byłam dzisiaj na badaniach z krwi moczy itd.. Wyszło mi ze mam za malo płytek krwi i sie stresuje miala ktoras z was moze tez tak kiedys ?

Kamcia to jutro o której beda wyniki? Daj znać od razu! U mnie nadal bez objawów zjadłam dziś spageti jak zwykle ze smakiem. A zaraz jedziemy do naszego nowego mieszkanka z projektantka ustalić co trzeba tam zrobić. Dopiero pod koniec stycznia oddają nam klucze potem remont wiec najwcześniej w marcu sie przeprowadzimy, ale ważne, że wszystko bedzie gotowe na przyjście największego szczęścia w naszej Rodzince [emoji173]️

Malinka1984-oby to nie było nic poważnego. Może odpocznij i zobaczysz czy siė sytuacja zaostrza czy to tylko takie jednorazowe. W zasadzie to nie wiem co radzić w takich sytuacjach.

Dziewczyny, czy na naszym etapie ciąży w razie plamień trzeba do szpitala??????? No właśnie, co robić w takich sytuacjach. Co Wy byście zrobiły????

Venicee, widzisz jak to w życiu bywa. To się dzieje po coś ;)
iwonaimaja - mi tak zimno!!!!!!! Strasznie!

Kurcze, ja z tel. pisałam i wszystko mi się zlało i coś namieszałam, bo teraz edytowałam i poprawiałam i wrrryy... No nic :)

Ostatnia edycja:
Lila ja to wciąż z telefonu [emoji6] kurczę sama nie wiem, zawsze starałam się pocieszać dziewczyny które plamiły bo nawet w książce czytałam, że to nic strasznego jeśli nie towarzyszy temu ostry ból lub krwawienie jest intensywne, ale niestety rożnie się to kończyło wiec w tej kwestii lepiej nie będę doradzać bo nie mam doświadczenia... Ja pewnie w panice bym do lekarza poleciała, tak myśle.

reklama
Dziewczyny mi też jest tak strasznie strasznie zimno. i tak bardzo uwielbiam gorące kąpiele a wien ze nie mogę sobie teraz na nie pozwolić..:-(

Do góry