reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Fazerkamm a propo pomidorowej to widzisz ja swojemu złamasowi już bym robiła. Awantura była na 102 ja mu coś ładnego powiedziałam a on mi, potem ja ryczałam a jak ja to i Martynka i potem wpadła w histerię, mnie już ku... szczeliła... eh życie
Przyszedł przeprosić, a mi głupio że przeze mnie mała się zdenerwowała.
Muszę zainwestować w worek treningowy żeby coś ponawalać bo mnie hormony rozsadzą.

Ja to mowie ze jak sobie w leb nie strzele to będzie cud... ale tak szczerze mówiąc to najbardziej sie boje zebym w jakas depreche nie popadla po porodzie... ehh..

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja ogolnie sie malo wypowiadam ostatnio ale was podczytuje :) bo zle sie czuje tak jak bym depreche miala znowu ;/ no i nogi daja popalic bo puchna coraz bardziej. A co do brzuszka mam od wczoraj skurcze stawia mi sie ale lekarz kazal mi tego nie hamowac tylko jak cos rodzic juz.

Ja to mowie ze jak sobie w leb nie strzele to będzie cud... ale tak szczerze mówiąc to najbardziej sie boje zebym w jakas depreche nie popadla po porodzie... ehh..

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum
BabyBoom

No po pierwszym nie popadlaś to może po drugim też nie.
Ja jak się uspokajam to wyliczam sobie jego zalety. Ale złamasem i tak zostaje:laugh2:

Ja nie myślałam o tym, że dziecko może buzię między materacyk a ochraniacz włożyć, tylko, że przekręci się tak, że będzie za blisko ochraniacza......

Mnie dziś boli dół brzucha jak na okres, brzuch twardy jak kamień, ił zero. Mała się przeciąga, ale ten ból ..... jak mi do jutra nie przejdzie to IP.

Ja nie myślałam o tym, że dziecko może buzię między materacyk a ochraniacz włożyć, tylko, że przekręci się tak, że będzie za blisko ochraniacza......

Mnie dziś boli dół brzucha jak na okres, brzuch twardy jak kamień, ił zero. Mała się przeciąga, ale ten ból ..... jak mi do jutra nie przejdzie to IP.
Ja tez tak myslalam ze jak nadal tak bedzie to pojade na ip ale po dzisiejszym usg kazal mi nie interweniowac.

u mnie dziś w brzuchem troche lepiej, ale też mniej chodzę i zwiększyłam dawke magnezu. co do karuzeli my kupiliśmy, mój chciał taką z wyświetlaczem, uparł sie i kupił, no to ok, a za 3 dni dostałam od siostry sam wyświetlacz z melodyjkami.. no trudno :p ten od siostry włączam co chwile blisko brzucha co by się maly przyzwyczaił i znał dzwięki... ciekawe czy faktycznie rozpozna po narodzeniu ;) ja sie chholernie boje depresji po porodzie tym bardziej, że mam takie tendencje i już teraz mi się moje paranoje włączają.

reklama
u mnie dziś w brzuchem troche lepiej, ale też mniej chodzę i zwiększyłam dawke magnezu. co do karuzeli my kupiliśmy, mój chciał taką z wyświetlaczem, uparł sie i kupił, no to ok, a za 3 dni dostałam od siostry sam wyświetlacz z melodyjkami.. no trudno :p ten od siostry włączam co chwile blisko brzucha co by się maly przyzwyczaił i znał dzwięki... ciekawe czy faktycznie rozpozna po narodzeniu ;) ja sie chholernie boje depresji po porodzie tym bardziej, że mam takie tendencje i już teraz mi się moje paranoje włączają.
nie martw sie na zapas napewno bedzie dobrze ja tez sie balam a pozniej polozne sie ze mnie smialy bo ledwo mi dzieci wyciagali z brzucha a ja juz z lapami ;p po dziecko

Do góry