reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Dzisiaj zauważyłam pierwsze dwa rozstępy na brzuszku :( takie malutkie dwa ale sa a juz myślałam ze obejdzie sie bez.

Kurczę jak jest tak ciepło to po domu czasami chodzę bez stanika i zauważyłam ze moje cycki przyklejają sie do brzucha, co za głupie uczucie, chyba zrezygnuje z opcji wietrzenia biustu :p

Dzisiaj na obiad zażyczyłam sobie chinczyka :) mniam mniam juz nie moge sie doczekac aż Maz przywiezie. Przez to cały dzien leżę w łożku jak foka i czekam nie wiem na co. Chyba na lipiec :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
cześć dziewczyny. ile wy piszecie... nie ma szans was nadrobić. ja byłam dziś chwile na mieście. nic sobie nie kupiłam :( ale wydrukowalam juz wszystkie wersje pracy magisterskiej. w sobotę składam a teraz nawet na nią nie patrzę, bo tylko sie błędów doszukuje ;) niestety nie jestem za bardzo wstanie długo chodzić i spacerowac bo zaraz kręgosłup boli i brzuch się napina.. musze się pogodzić z tym jeszcze na jakieś 2 miesiące.
Dziewczyny jako magnez polecacie w ciaxy? babka mi aspargin dala i mówiła ze sporo kobiet go w ciąży kupuje, ale średnio jestem do niego przekonana.

Julka ja biorę aspargin. Mnie przepisał gin. Tam jest magnez i potas tylko. Czemu nie jesteś przekonana?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Paula - ja za to położyłam się i tak błogo zasnęłam na 30min. zadzwonił mąż, że wraca z pracy i moje autko jest już do odbioru od mechanika i czy pojedziemy po nie :/ ..jest upał, spać mi się chce a teraz o 16 mam się pchać w miasto w korki po auto. MASAKRA. Pojedziemy chyba 17-18 jak ten cyrk na ulicach trochę minie.

Rozstępów brak u mnie, ale też myślę że będą. Może nie jakieś mocne, ale coś wylezie na bank.

Julka- ja biorę magneB6

To wypróbuję :) wydaje mi się słabo a ja łykam duże dawki magnezu i boje sie ze nie da rady. od zawsze miałam niski poziom i musiałam spore dawki przyjmować ;)

reklama
Dziewczyny jako magnez polecacie w ciaxy? babka mi aspargin dala i mówiła ze sporo kobiet go w ciąży kupuje, ale średnio jestem do niego przekonana.
ja biorę chela-Mag B6 tam jest duża dawka,nie trzeba kilku tabletek zażywać

Kurczę jak jest tak ciepło to po domu czasami chodzę bez stanika i zauważyłam ze moje cycki przyklejają sie do brzucha, co za głupie uczucie, chyba zrezygnuje z opcji wietrzenia biustu :p
jezzuuu,znam to uczucie,jak wczesniej wskakuje w piżamkę wieczorem i jeszcze coś robię potem to wtedy się mi tak przyklejają;-P hahaha;-)

Do góry