reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Needi aż tak córa boi sie dentysty? Przypomniało mi sie jak mama ze mną chodziła kiedy byłam mala, miała ze mną istny koszmar, oby moje dziecko tego po mnie nie "odziedziczyło" [emoji28]
Sama wyprawę do dentysty trzeba było zaplanować pod jakimś innym pretekstem, a nieraz na fotelu nawet buzi nie otworzyłam i trzeba było wracać do domu, jak teraz o tym słyszę to sama siebie bym po tyłku stłukła

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Paula_dabro napewno bedzie wszystko ok [emoji5]
Ja dzisiaj tez wizytuje i nie wiem czy ktg nie będę miała, muszę zadzwonić i zapytać czy mam wcześniej przyjechac

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Iwona77W i jak, dalej leci?

Iwona35 trzecie dziecko to pewnie jak rosyjska ruletka;-) ;)
A ja swój pierwszy siwy włos zobaczyłam dwa dni po porodzie.

LukyJuli Martynka jak jest raz na ruski rok u pediatry i on jej gardło sprawdza patyczkiem to tragrdia jest. A co dopiero jakieś borowanie.

Witam, mnie od rana głowa boli;( Mamy dziś kolejne spotkanie w szkole rodzenia, więc dzień zleci.
Nie przeżyłam na szczęście buntu 2 latka, bo mój syn od małego był bardzo spokojny i grzeczny (no poza ubieraniem się do przedszkola, bo musiał mieć gładkie bluzki, żeby go nic nie gryzło), więc współczuję. Ciekawe, jaka mała będzie ;)

też dzisiaj mam szkołę rodzenia,pierwszy raz idę,zabieram męża choć on średnio chce ale nie ma wyjścia;-)

trzymam kciuki za wizyty!
miłego dnia,ja jeszcze w piżamie,ale już się zbieram na zakupy,a potem jakiś obiadek;-)

Hej
dentysta...hmm...Mój Miki ma 3 dziurki kurde ..ale od leków ,też mam załamkę ,ale damy radę temu...też go pilnowaliśmy....
Kciuki za wizyty!
No nastolatki to dopiero jazda....wiem mam 2 ...więc luzik co do mniejszych :D Już wiem że stwierdzenie małe dziecko mały problem duże dziecko duży problem jest prawdziwe w 200% :D

a dlaczego nie możesz? Iwonka może on chce zwrócić tak na siebie uwagę? Ja tam jestem za próbą wygadania się w każdej sytuacji, na spokojnie. W metody wychowawcze "zostaw niech sie wykrzyczy" podobno stosowane nawet u niemowląt nie wierzę.

Chodzę z nim na terapie i on nie lubi dyscypliny, już rzadko się to zdarza ale jednak. Rozmawiamy zawsze po takiej akcji bo w trakcie nie ma sensu

Kup sobie te papierki lakmusowe bo zwariujesz. Ja mam takie jak TY. zbadane przez lekarza i to nie wody
Mąż bedzie wracał z pracy to wejdzie do apteki, teraz mam mokro ale tak delikatnie, nie to co rano, Ale brzuch nie boli więc myśle że to przez ten lek

Witajcie :)

Ja pamiętam, że miałam po jednej wizycie straszny uraz do dentysty i nie chciałam chodzić, to mama chodziła ze mną do pani dentystki, która "rozdawała zabawki", ale musiałam grzecznie siedzieć całą wizytę :D

Ja dziś również wizytuję :)

Hej
dentysta...hmm...Mój Miki ma 3 dziurki kurde ..ale od leków ,też mam załamkę ,ale damy radę temu...też go pilnowaliśmy....
Kciuki za wizyty!
No nastolatki to dopiero jazda....wiem mam 2 ...więc luzik co do mniejszych :D Już wiem że stwierdzenie małe dziecko mały problem duże dziecko duży problem jest prawdziwe w 200% :D
podpisuje się pod tym rękami nogami i nawet każdą rzęsą:)

reklama
Chodzę z nim na terapie i on nie lubi dyscypliny, już rzadko się to zdarza ale jednak. Rozmawiamy zawsze po takiej akcji bo w trakcie nie ma sensu

Mąż bedzie wracał z pracy to wejdzie do apteki, teraz mam mokro ale tak delikatnie, nie to co rano, Ale brzuch nie boli więc myśle że to przez ten lek
to chyba coś takiego co przeszła moja siostra z synem, pamiętam własnie,że mówiła jej psycholog że on doszedł do takiego etapu,że zrobi wszystko, nawet najgorsze byleby zwrócić na siebie uwagę i nieważne czy dla pochwały czy kary- zresztą kary nie działały. U Was to samo?

Do góry