reklama
Hejka dziewczyny.
Jak miną weekend u mnie w biegu
sobota u znajomych miesiąc temu na świat przyszła mała Małgosia, prześliczna mała kuleczka naprawdę mała jak ją zobaczyłam to lekko zdębiałam że przecież mój Daniel tez taki był a ona taka drobinka chyba zapomniałam hehe
Niedziela u dziadków dziadzio świętował urodzinki już 88 latek.
Camel o której masz wizytę mam nadzieję ze coś się wyjaśni. Wszyscy mówią by się nie przywiązywać ale niby jak to zrobić?? Przecież hormony szaleją a oni każą spokojnie jak przy głupiej reklamie pampersów płakać się zachciewa. powodzenia u lekarza.
Mendoza a smarujesz czymś brzuszek? ja smaruję BIO-OIL bo siostra się po mnie wydziera że ona smarowała i rozstępów nie ma mi się po pierwszej ciąży zrobiły ale tylko w dole brzucha. Jak kupowałam w aptece ten Bio_oil to farmaceutka powiedziała mi że wiele zależy od genów.
Boże straszna historia z tą Twoją kuzynką, matko jakiż to musi być dla niej ból i stres a przecież nie można się poddać rozpaczy trzeba ciągle walczyć dla tego drugiego.
PS tez jestem świeżakiem na forum hehe
Julita ostatnio mnie właśnie tak bolał naprawdę wpadłam w panikę, strasznie się bałam a ból się zwiększał, położyłam się na chwile odpoczęłam az o zgrozo zaczęło mi się dobijać ale to tak strasznie i głośno że mój mąż w końcu zaczął się nabijać. wybekałam wszystko co się dało i przeszło hmmm nie wiem czy to gazy czy co ale ból był podobny jak na @.
Justa13323 piękny widok zazdroszczę też bym już chciałaby był 8 grudzień idę na wizytę wtedy. A słyszałaś już serduszko??
Fazerka mnie też zapachy dobijają jestem niczym pies gończy w pracy dziewczyny w drugim biurze jedzą coś smażonego a ja blada jak ściana. dziś byłam tak blada że szefowa zamawiała obiad i zamiast zjeść zupkę a żurek był to przyniosła mi i powiedziała żebym jadła bo marnie wyglądam
Kamcie witaj też jestem nowa na forum na kiedy masz pierwszą wizytę?
Ula współczuję przeżyć nie dość że ciężko fizycznie i psychicznie coś takiego przeżyć to jeszcze taka znieczulica wśród personelu. u osób które powinny ci pomóc przejść przez to wszytko.
Jak miną weekend u mnie w biegu
sobota u znajomych miesiąc temu na świat przyszła mała Małgosia, prześliczna mała kuleczka naprawdę mała jak ją zobaczyłam to lekko zdębiałam że przecież mój Daniel tez taki był a ona taka drobinka chyba zapomniałam hehe
Niedziela u dziadków dziadzio świętował urodzinki już 88 latek.
Camel o której masz wizytę mam nadzieję ze coś się wyjaśni. Wszyscy mówią by się nie przywiązywać ale niby jak to zrobić?? Przecież hormony szaleją a oni każą spokojnie jak przy głupiej reklamie pampersów płakać się zachciewa. powodzenia u lekarza.
Mendoza a smarujesz czymś brzuszek? ja smaruję BIO-OIL bo siostra się po mnie wydziera że ona smarowała i rozstępów nie ma mi się po pierwszej ciąży zrobiły ale tylko w dole brzucha. Jak kupowałam w aptece ten Bio_oil to farmaceutka powiedziała mi że wiele zależy od genów.
Boże straszna historia z tą Twoją kuzynką, matko jakiż to musi być dla niej ból i stres a przecież nie można się poddać rozpaczy trzeba ciągle walczyć dla tego drugiego.
PS tez jestem świeżakiem na forum hehe
Julita ostatnio mnie właśnie tak bolał naprawdę wpadłam w panikę, strasznie się bałam a ból się zwiększał, położyłam się na chwile odpoczęłam az o zgrozo zaczęło mi się dobijać ale to tak strasznie i głośno że mój mąż w końcu zaczął się nabijać. wybekałam wszystko co się dało i przeszło hmmm nie wiem czy to gazy czy co ale ból był podobny jak na @.
Justa13323 piękny widok zazdroszczę też bym już chciałaby był 8 grudzień idę na wizytę wtedy. A słyszałaś już serduszko??
Fazerka mnie też zapachy dobijają jestem niczym pies gończy w pracy dziewczyny w drugim biurze jedzą coś smażonego a ja blada jak ściana. dziś byłam tak blada że szefowa zamawiała obiad i zamiast zjeść zupkę a żurek był to przyniosła mi i powiedziała żebym jadła bo marnie wyglądam
Kamcie witaj też jestem nowa na forum na kiedy masz pierwszą wizytę?
Ula współczuję przeżyć nie dość że ciężko fizycznie i psychicznie coś takiego przeżyć to jeszcze taka znieczulica wśród personelu. u osób które powinny ci pomóc przejść przez to wszytko.
Kamcia2810
Fanka BB :)
AniaFania wizytę planuję dopiero 15 grudnia - to będzie 8 tc. Jak powiemy teściowej w święta to się karpiem zadławi ;p O pierwszej ciąży oznajmiliśmy jej w tłusty czwartek to się pączkiem krztusiła a ja nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać :-(
fazerkamm
Ile masz wzrostu?Witaj Kamcia
Fazerka no widzę że tu chidzizny na forum Marzę o takich 54
No Malinowa spałam te 3 noce na pół gwizdka ....strasznie się drgawek bałam u Mikiego....dziś widzę pojedyńcze kropki na ciele ...może jednak to 3 dniówka była ?
Ale pewnie jestes duzo wyzsza niż my chudzinka to ja bylam jak wazylam 47kgDziękuje już dużo lepiej ma apetyt, gorączki i tej całej reszty nie ma, tylko wysypka i bąble, no i nawadniaja go jeszcze, ale dalej nie wiedzą co mu jest... Do tego młody oszczędza tatusia, bo jest grzeczny i dużo śpi
Venice tak pamiętam jak pisalas, że chyba nic z tego nie będzie... Może w takim razie nie korzystaj ze swoich super mocy za bardzo.. A ten lekarz moj to jakiś lewus.. Też trzymam za was kciuki oby już nic się nie działo :* a gorączka.. Jak widzę u młodego 38,5 to już dużo a 40 to już nie mowie. A jakies kropki zobaczyłas tak??.. Zdrowka życzę...
BaBeKo u mnie o tyle jest dobrze, ze wczoraj poszłam do małego na chwilę dziś też poproszeni czy mogę iść to widzi mnie choć trochę...
Malinowa, fazerkamm ale wy szczuplutkie ja startuje z 7 z przodu heh
Kamcia witaj
Superancko!!!Hej dziewczyny!
Czytam o tych smutnych historiach i wiem jak ciezko jest stracic maluszka
ale musze sie pochwalic jestem dzis po wizycie i widziałam dzidziusia z bijacym serduszkiem, bardzo sie ciesze ale wiem że różnie jeszcze moze byc dlatego trzymam dystans.....
Jej współczuję strasznie Twojej kuzynce masakra... i to prawda co piszesz chyba lepiej wcześniej stracic niz pod koniec ciazy ale bardziej nie bede sie rozpisywac żebyśmy sie nie schizowaly pozniej...Bardzo współczuję strat dzieciątek :-( może to okrutne, ale chyba i tak mniejszym złem jest stracić teraz niż pod koniec ciąży. W tym tygodniu dowiedziałam się, że moja kuzynka jest w ciąży bliźniaczej, 4 miesiąc i jedno z dzieciątek ma bardzo duże wady rozwojowe i będzie usuwane operacyjnie za jakiś miesiąc, bo i tak nie ma szans przeżycia :-( a to młoda, zdrowa dziewczyna...
Ile masz wzrostu?Ja też jestem knypkiem i strasznie mnie wydęło.. Wyglądam jak w piątym miesiącu w poprzedniej ciąży. Boję się rozstępów!!
Alez Ty chudzinka jestes!!!!Ja mam 170 cm wzrostu i ważę 65. ostatnie 2 miesiące schudłam prawie 5kg bo byłam ma diecie. teraz jem normalnie wiec zmiana sposobu odżywiania się i pewnie zaraz parę kg będę do przodu. mam ślub w kwietniu. kupiona suknie ślubną ale musze ja zmienić. myślicie że mi zrobią problem w salonie jeżeli poproszę p zmianę na inna. tym bardziej ze wplacilam juz 1000 zł. szkoda mi kasy
Suuuper tez sie tego serducha doczekac nie moge.madziolina_p 7 tydzien 3 dzien dzidzius miał na usg 1,21 cm i serduszko bilo pięknie tzn nie słyszałam serduszka bo moja gin powiedziała ze nie wolno do 12 tygodnia słuchac bicia serduszka bo moze to zaszkodzic dziecku ale widziałam jak pięknie bije i mam zapis, śliczne foteczki do albumu dostałam dzis skierowanie na badania ale wizyte mam nastepna na 28 grudnia i mam zrobic te badania przed swietami zeby były jak najświeższe na kolejna wizytę, no i mam brac folik i vigantoletten (wit. d)
Witajcie dziewczęta!
Niedawno wróciłam do domu po pracy 0 standard pobudka 6:30- powrót 18
Padam na cycki
Zanim nadrobię dzisiejsze zaległości to mam odpowiedz dla Fazerki
Paznokietki to hybryda i nie ma żadnych przeciwwskazań do robienia ich w ciąży
Gorsze są lakiery i zmywacze a raczej ich opary, które nieprzyjemnie pachną
Hybryda jest bezwonna i nie wnika do organizmu
Zachęcam Was dziewczynki do przeczytania tej publikacji, jest ciekawie wytłumaczone przez lekarza ginekologa położnika
Temat dotyczy stylizacji paznokci, jak również farbowania włosów w ciąży
http://kosmetyczki.net/pliki/ef/072006_2.pdf
Lecę dziecia oporządzić, a potem nadrobię resztę
Hybryda nie jest bezwonna, zawsze mi trochę smierdziala a teraz w ciazy to masakra jak smierdzi... ja jednak hybrydy nie bede teraz robic.. wole dmuchac na zimne
AniaFania wizytę planuję dopiero 15 grudnia - to będzie 8 tc. Jak powiemy teściowej w święta to się karpiem zadławi ;p O pierwszej ciąży oznajmiliśmy jej w tłusty czwartek to się pączkiem krztusiła a ja nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać :-(
hahaha dobre tez chcialam poczekać do świat ale mojej mamy się nie da oszukać a jak juz moja wiedziała to teściowa tez musiała sie dowiedziec bo by mojego pokręciło. W sumie teściowa mam spoko ale teść hmmm chyba jakiegoś paczka mu pocisnę i wtedy powiem hehehe
fazerkamm
My mojej siostrze, bratu meza i tesciowej od razu jak sie dowiedzielsmy powiedzielismy bo meza jezyk swierzbil i synek sie chwalil ze mama ma dzidzie w brzuszku, najblizsi znajomi tez od razu wiedzieli bo oni tez sie staraja i na biezaco bylismy komu sie @ spoznia
Julka89.89
Cudzie trwaj..
U mnie wiedzą tylko moi rodzice, siostra, brat i teść. jak będzie wszystko dobrze to może święta jeszcze komuś powiemy alejeszcze zobaczymy ;-) jak leze wieczorem to najbardziej czuje jak mnie tam "ciągnie wszystko. w przyszłym tygodniu pójdę do innego gina i wtedt zdecyduje którego wybrać. to będzie 6/7 tydzień to będzie już serduszko? strasznie chciałabym zobaczyć bijące serce ;-)
MalinowaMarta
Julka tak powinno byc juz serduszko [emoji173]️
reklama
aob66
Moderatorka
Madziolina to też całkiem niedawno... W sumie dosyć szybko się wam udało
Fazerkamm nie jestem taka wysoka niestety jakies 169cm mam
Julka też myśle, że serduszko będzie
Kamcia dobre haha to teraz zastanow się czy lubisz tesciowa czy nie, bo z karpia już się nie uratuje
Fazerkamm nie jestem taka wysoka niestety jakies 169cm mam
Julka też myśle, że serduszko będzie
Kamcia dobre haha to teraz zastanow się czy lubisz tesciowa czy nie, bo z karpia już się nie uratuje