reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Dziewczyny nie mogę czytać o tych poronieniach. oby przetrwać do końca 1szego trymestru. potem będę spokojniejsza, przynajmniej mam taką nadzieję . ja ostatnio jestwm taka rozchwiana emocjonalnie ze przebeczalam bez powodu pół popołudnia. i w sumie jak sobie pomyślę i tej sytuacji to nam łzy w oczach, normalnie PMS x 10000. wiem ze nie wolno tak wcześnie przywiązywać się nam do kropek w naszym brzuszku ale ja czuję że już go kocham.

No właśnie ja też.....

Camel, jeju co za żenada!! Nie dość, że stresujemy się tym wszystkim, to jeszcze taki nieprofesjonalizm.. Współczuję dodatkowych nerwów

Camel daj znac po wizycie. Ja bym w ten wynik nie wierzyla skoro takie cyrki odstawiaja. Julka co do sukni to mysle ze klopotu nie bedzie. Ty dopiero zaliczke wplacilas. Ja tez kocham moje malenstwo i czekam na jutrzejsze ysg i fotke do albumu. Moj syn nie moze doczekac sie rodzenstwa. My tez. Ja dzis robilam tsh ft3 ft4 i cukier. Moczu nie zrobilam bo nie mialam pojemniczka a wczoraj bylam przekonana ze mam w domu

iwonaimaja ciesze się, że jest ktoś z tak bliska. W Tychach spędziłam sporą część życia. Do którego lekarza chodzisz? Mnie prowadzi Jacek Kampa.
jak na razie byłam u Zielińskiego ale w środę idę do Szulik ona przyjmuje w luxmedzie i będę się zastanawiać w lux medzie mam wszystko za darmo badania i wizyty a u Zielińskiego co wizyta 130zł plus badania

Madziolina ją wcześniej nie doczytalam że też straciłas ciążę... :( to teraz niedawno?

Zabieg lyzeczkowania mialam 29.07

Hej dziewczyny!
Czytam o tych smutnych historiach i wiem jak ciezko jest stracic maluszka :(
ale musze sie pochwalic jestem dzis po wizycie i widziałam dzidziusia z bijacym serduszkiem, bardzo sie ciesze ale wiem że różnie jeszcze moze byc dlatego trzymam dystans.....

Super, ktory u Ciebie tydz?

Miala miala....beta do d....tylko 86 czyli dupa zbita....cycki bola jak cholera...dobrze ze dzis mam ta wizyte to moze mi lekarz cos wyjasni...chociaz do tej dzisiejszej bety nie mam pewnosci bo: zaraz wam opisze...
poszlam rano do punktu pobran w szpitalu...pierw pani zdziwiona nie wiedziala co to bhcg, potem poinformowalam ja ze maja w wykazie badan wiec pobrala mi krew...po 14 wyslalam kolezanke po odbior wynikow bo malo jaja w pracy nie znioslam...
a ona dzwoni i mowi sluchaj badan ci nue ztobili bo nie maja odczynnika, wreczyli jej pojembiczek z ciecza jak mocz(surowica) i kazali z tym jechac do jakiegos prywatnego laboratorium..wiec teraz to juz sama nie wiem na ile ten wynik wiarygodny...ale pewnie jest wiarygodny...jest mi smutno....boje sie pozamacicznej bo i tak mam tylko jeden jajowod drozny....

Nie byla bym pewna wyniku, a kiedy masz wizyte? Dzis?

madziolina_p 7 tydzien 3 dzien dzidzius miał na usg 1,21 cm i serduszko bilo pięknie tzn nie słyszałam serduszka bo moja gin powiedziała ze nie wolno do 12 tygodnia słuchac bicia serduszka bo moze to zaszkodzic dziecku ale widziałam jak pięknie bije i mam zapis, śliczne foteczki do albumu :) dostałam dzis skierowanie na badania ale wizyte mam nastepna na 28 grudnia i mam zrobic te badania przed swietami zeby były jak najświeższe na kolejna wizytę, no i mam brac folik i vigantoletten (wit. d) ;)

Witajcie dziewczęta!

Niedawno wróciłam do domu po pracy 0 standard pobudka 6:30- powrót 18
Padam na cycki :eek:

Zanim nadrobię dzisiejsze zaległości to mam odpowiedz dla Fazerki
Paznokietki to hybryda i nie ma żadnych przeciwwskazań do robienia ich w ciąży
Gorsze są lakiery i zmywacze a raczej ich opary, które nieprzyjemnie pachną
Hybryda jest bezwonna i nie wnika do organizmu
Zachęcam Was dziewczynki do przeczytania tej publikacji, jest ciekawie wytłumaczone przez lekarza ginekologa położnika
Temat dotyczy stylizacji paznokci, jak również farbowania włosów w ciąży

http://kosmetyczki.net/pliki/ef/072006_2.pdf

Lecę dziecia oporządzić, a potem nadrobię resztę :-D

reklama
można usłyszec ale moja gin powiedziała ze do 12 tyg lepiej nie słuchac bo to jest szkodliwe dla dzidzi :)
ale wiesz kazdy lekarz mowi inaczej, w kazdym razie widziałam serduszko ale zdrówko dzidzi wazniejsze :)

Do góry