reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Oglądałyście mastrchefa juniora? Jestem pod wrażeniem gotowania tych dzieciaków... ja teraz bym pewnie takich rzeczy nie przygotowała... ;)

Ja ogladalam i też jestem pod wrażeniem umiejętności tych dzieciaków☺ wielkie wow!
Liczyłam na Natalie bo jest z moich okolic i tylko dlatego heh

Z kolei Kuba z mojej miejscowości i my jemu kibicowaliśmy :) tak czy siak poziom powala :) ja w ich wieku to może makaron z serem robiłam :p

Dobry wieczór :)

Lizzy, Iwonaimaja, Fazerkam
, dziękuję! Dziś od rana masakra z tym zatkanym nosem, noc też do bani, teraz się trochę odetkał. Czytałam też, żeby wąchać chrzan :D To wącham :)
Iwona35, i jak tam?? :)
Megami, dobrze, że już jesteś po szpitalu, oby nie wróciło! Usg różnie, zależy od potrzeby, na początku często miałam, bo sprawdzał czy wszystko w porządku, teraz rzadziej. Ostatnie miałam połówkowe 11 marca, teraz wizyta w piątek i mam nadzieję, że mi zrobi!!!
Alinko, współczuję! Trzymaj się i wytrwałości oraz zdrowia dla Was!!
Aga, super!! Ja się zapnę jeszcze w płaszczyki, w sumie to już chyba w jeden, ale w kurteczkę czy skórę to już nie :) Ile masz na plusie?

Co do siary, to bez znaczenia. Ja tez raz mam, raz nie. Nie ma teraz, będzie potem, mam nadzieję.

Pa!

Dzień dobry poniedziałkowo :)

Ja mam tak zakręcony tydzień, że brak słów. Jutro jadę odebrać wyniki, w środę mam wizytę, w czwartek mam egzaminy a w piątek UWAGA! Wyjeżdżamy nad morze na 3 dni :D Mamy ponad 200km i nie wiem czy to dobry pomysł, bo mamy trochę chodzić itp. i obawiam się, że będę balastem :( a jedziemy ze znajomymi. Zobaczymy. Jak gin mi w środę powie, że ok i nic się nie dzieje to jadę.

Dzień dobry poniedziałkowo :)

Ja mam tak zakręcony tydzień, że brak słów. Jutro jadę odebrać wyniki, w środę mam wizytę, w czwartek mam egzaminy a w piątek UWAGA! Wyjeżdżamy nad morze na 3 dni :D Mamy ponad 200km i nie wiem czy to dobry pomysł, bo mamy trochę chodzić itp. i obawiam się, że będę balastem :( a jedziemy ze znajomymi. Zobaczymy. Jak gin mi w środę powie, że ok i nic się nie dzieje to jadę.

Również witam poniedzialkowo[emoji4]

Agula szczerze to Ci współczuję takiego dalekiego wyjazdu. Oj ja nie dałabym rady.
Ale tobie życzę udanego wyjazdu oby wam tylko pogoda dopisała bo podobno ma być zimno do końca kwietnia.

Ooo i wizytę tez mam w srode:)

Również witam poniedzialkowo[emoji4]

Agula szczerze to Ci współczuję takiego dalekiego wyjazdu. Oj ja nie dałabym rady.
Ale tobie życzę udanego wyjazdu oby wam tylko pogoda dopisała bo podobno ma być zimno do końca kwietnia.

Ooo i wizytę tez mam w srode:)

Liczę się z pogodą i zakładam, ze będzie kiepska, ale to nasz ostatni taki wyjazd :) później nie będę się pchała bo to bliżej końca. Mamy bardziej gdzieś w zamknięte pomieszczenia chodzić to może da radę :D

oooo też wizytujesz w środę :) już nie mogę się doczekać.

Liczę się z pogodą i zakładam, ze będzie kiepska, ale to nasz ostatni taki wyjazd :) później nie będę się pchała bo to bliżej końca. Mamy bardziej gdzieś w zamknięte pomieszczenia chodzić to może da radę :D

oooo też wizytujesz w środę :) już nie mogę się doczekać.
No i fajnie, oderwiesz sie od codziennosci. Troche ruchu tez z pewnoscia nie zaszkodzi, same plusy:)

reklama
Witajcie :)

76 dni do porodu!!! Do donoszonej ciąży 62 dni :o czas chyba zaczac prac i szykowac ubranka :D

Udanego poniedziałku i calego tygodnia zycze :)

Ja walcze od rana w pokoiku maluchów, rozlozylam wczoraj łóżeczko i probuje to jakos sensownie poustawiac :)

Needi wiem wiem ze jest super bo bylismy w zeszlym roku, w tym tez chcielismy ale obawiam się ze moj brzuch i nogi nie dadza rady :( chyba to zostawimy na wrzesień/październik.

Alinka na bank tak będzie :) ja wierze w Ciebie ze dasz rade i pieknie Ci sie laktacja rozwinie :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry