reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ale miałam dziś zalatany dzień, rano kościól, wróciłam taka głoda ze "schabowy" z piersi z indyka poszedł na pierwszy ogień, nawet nie wiem kiedy go zjadłam, potem odwiedziliśmy moich rodziców bo młoda chciała koniecznie zobaczyć małe kózki, oj ale malusie;), a na koniec zakupy w tesco i gofry.......
masakra ile wszystko kosztuje:(

Witajcie poniedziałkowo:)
Pomału odkopuję mój salon, bo mebelki sa składane i jest fajnie :) Zastanawiam się tylko, jaki kolor łóżeczka kupić, bo meble są jasne i nie wiem czy sosna będzie pasować.... pomyślimy.
Dziś jedziemy wybierać jeszcze krzesła. Najważniejsze, że na święta będzie zrobione.

iwonaimaja, co słychać????

Iwonaimaja trzymaj sie.. odpoczywaj, a my tu trzymamy za Was kciuki ;)
Zdrowka dla Was :*

Ooo Bogunia dzieki bardzo! Dobrze wiedzieć na przyszlosc. Sobota zdecydowanie byla dla mnie pechowa, pozniej przy robieniu obiadu opuszka u kciuka sobie porządnie przecielam krojac mieso :/ mam nadzieje w ten sposób nie mozna sie zarazić np toksopkazmoza.

Witajcie poniedziałkowo :)

Zostalo mi do donoszonej ciąży 98dni :) 112dni do porodu juuuhuuu :D

Wczoraj spotkałam koleżankę i powiedziała, że świetnie wyglądam i była zdziwiona, że jestem w 6 miesiącu hyhy. Może chciała być miła po prostu :p
Też już odliczam dni, wszyscy mi mówią, żeby odpoczywać, bo potem będę żałować, ale ja naprawdę już nie mogę sobie miejsca znaleźć, szczególnie noce mam fatalne. Muszę o tym powiedziec lekarzowi, może coś zaradzi.

reklama
A mi 106 a do donoszonej 92:) tez mi wszyscy mowia ze maly brzuszek bo rzeczywiscie nie jest jakis pokazny ale widac ze ciazowy. Natomiast np w sklepie czy na poczcie w kolejce wstydze sie jeszcze wykorzystywac swoj stan bo stoje tam w kurtce/plaszczu i nic nie widac i mam jakies takie obawy ze moherowe babcie beda mi zarzucac ze klamie i wtedy bede musiala udowadniac wyklocac sie itd:/

Do góry