Chyba nigdy nie pozbede się stresów.... mam coraz ciemniejsze plamienie, ciągle mnie boli brzuch. A przed chwilą zobaczyłam na papierze maleńki skrzep. Jutro zadzwonię do gin musi mnie gdzieś wcisnąć w kolejke, tylko jak ja przeżyje ten dzień w pracy. Tragedia, płakać mi się chce
reklama
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Klarolina, trzymam kciuki. A do lekarza koniecznie.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
jedż na ip,tam cię powinni przyjąćChyba nigdy nie pozbede się stresów.... mam coraz ciemniejsze plamienie, ciągle mnie boli brzuch. A przed chwilą zobaczyłam na papierze maleńki skrzep. Jutro zadzwonię do gin musi mnie gdzieś wcisnąć w kolejke, tylko jak ja przeżyje ten dzień w pracy. Tragedia, płakać mi się chce
madziolina_p
Fanka BB :)
Chyba nigdy nie pozbede się stresów.... mam coraz ciemniejsze plamienie, ciągle mnie boli brzuch. A przed chwilą zobaczyłam na papierze maleńki skrzep. Jutro zadzwonię do gin musi mnie gdzieś wcisnąć w kolejke, tylko jak ja przeżyje ten dzień w pracy. Tragedia, płakać mi się chce
Ja bym pojechala na ostry dyzur
Karolanka
Witajcie dziewczynki!
Nieśmiało się przywitam, ostatni raz na forum ciążowym byłam 8 lat temu zanim urodziłam synka.
Teraz staramy się o kolejne dziecko i czuję, że możemy się złapać na lipiec, ewentualnie sierpień :-)
Jeszcze jakiś tydzień poczekam zanim zrobię test
Póki co zostanę tutaj z Wami oczywiście jeżeli mnie przyjmiecie do swego grona :-)
Pozdrawiam cieplutko!
Karolanka
Nieśmiało się przywitam, ostatni raz na forum ciążowym byłam 8 lat temu zanim urodziłam synka.
Teraz staramy się o kolejne dziecko i czuję, że możemy się złapać na lipiec, ewentualnie sierpień :-)
Jeszcze jakiś tydzień poczekam zanim zrobię test
Póki co zostanę tutaj z Wami oczywiście jeżeli mnie przyjmiecie do swego grona :-)
Pozdrawiam cieplutko!
Karolanka
madziolina_p
Hej Karolanka, a ktory to cs? I na kiedy @ ze myslisz, ze sie udalo?
reklama