reklama
MalinowaMarta ale ja do Bydgoszczy mam kilkanascie km więc sama z moim Danielem?nie nie, To nie przejdzie ale spokojnie on mi wypełni tak dzień od rana ze nie zdążę spojrzeć na zegarek tylko godzina na wizytę straszna. Ostatni raz się na to zgodziłam.
Pizza! Jezusie dziewczyny. Teraz nie będę mogła spać
Pizzunia taka capricosa chociaż - przyjdź do mnie mniam
Pizza! Jezusie dziewczyny. Teraz nie będę mogła spać
Pizzunia taka capricosa chociaż - przyjdź do mnie mniam
Mała śpi wkońcu chwila dla mnie Dziewczyny nie martwcie sie tym że nie macie objawów ciąży ja poprzednią ciąże miałam zaplanowaną i jedynym objawem był ból kręgosłupa jak przy @ i jego brak póżniej nic ani 1mdłości no może troche spanka, mam nadzieję że tak w tym wypadku też będzie ale czasami mnie brzuch boli, i jak wstaje to musze przystanąc bo myśle że zjade Aaa no i apetyt też miałam normalny bez smaków, tylko na koniec zgaga ;/
MalinowaMarta
Fanka BB :)
Olciak a ja myślałam, że Wy z samej Bydgoszczy jesteście!
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Hej dziewczyny, ja juz po pracy..... troszke sie martwie bo od wczoraj mam takie delikatne plamienia. Czuje sie jak przed okesem, pobolewa mnie delikatnie brzuch a kolor plamien jest taki bledziusienki roz - wizyta dopiero w pon. Ale, ale dzisiaj zrobilam kolejna bete i jej wynik to 1770 a wynik z wtorku 1107. Nie znam sie na tym i tu pojawia sie pytanie do bardziej doswiadczonych dziewczyn?? Czy dobrze rosnie beta? Nie za malo?
Klarolina, wpisałam sobie Twoje wyniki w kalkulator, zakładając, że robiłaś je w odstępie 48h, i wyszedł mi przyrost 59,9% czyli troszkę za mały. Dobrze byś zrobiła, gdybyś powtórzyła badanie w sobotę, ale nie wiem, czy masz u siebie czynny punkt pobrań.
Usmiechnieta
Fanka BB :)
Witam nowe dziewczyny
Venice ja tez sie objadlam dzis pizza, ogolnie zapachy z lodowki mnie odrzucaja wiec wracajac ze szkoly zajechalam po pizze i az sie zdziwilam ze mi smakowala..
Teraz tez popijam mieta bo sie teraz czuje jak wieloryb a zjadlam tylko dwa kawalki..
Olciakk zleci do 20.15 ale faktycznie godzina nie ciekawa ja ostatnio o tej godzinie to juz jestem gotowa do snu, do 22 to juz reszta sil i energii wytrzymuje.
Justa kazda czeka zeby zobaczyc maluszka i dowiedziec sie ze wszystko ok.
Nie martw sie ze to 8 tydzien przynajmniej jak pojdziesz to pewnie uslyszzysz serduszko.
Ja tez mam umowiona wizyte w 8 tyg
Venice ja tez sie objadlam dzis pizza, ogolnie zapachy z lodowki mnie odrzucaja wiec wracajac ze szkoly zajechalam po pizze i az sie zdziwilam ze mi smakowala..
Teraz tez popijam mieta bo sie teraz czuje jak wieloryb a zjadlam tylko dwa kawalki..
Olciakk zleci do 20.15 ale faktycznie godzina nie ciekawa ja ostatnio o tej godzinie to juz jestem gotowa do snu, do 22 to juz reszta sil i energii wytrzymuje.
Justa kazda czeka zeby zobaczyc maluszka i dowiedziec sie ze wszystko ok.
Nie martw sie ze to 8 tydzien przynajmniej jak pojdziesz to pewnie uslyszzysz serduszko.
Ja tez mam umowiona wizyte w 8 tyg
mimula
Zaciekawiona BB
Co do objawów... W pierwszej ciazy dziewczyny dowiedziałam sie w 14tyg )
Żadnych objawów a ze nie mialam @przez rok i leczono mnie, stwierdziłam hulaj dusza piekła nie ma no i z mężem korzystaliśmy. Zaczęłam troszkę tyć ale to nie dało mi do myślenia.. Dopiero gdy zemdlałam w pracy i moja mama stwierdziła że nie mdleje sie na chorobę zrobiłam test a tam dwie tluste krechy! Pózniej badanie hcg no i wizyta... Moja mina podczas badania usg musiała byc bezcenna a i mojego gin była nie lepsza
Bez objawów do 14 tyg i cała ciąże. Teraz mam 7letni cud !
Żadnych objawów a ze nie mialam @przez rok i leczono mnie, stwierdziłam hulaj dusza piekła nie ma no i z mężem korzystaliśmy. Zaczęłam troszkę tyć ale to nie dało mi do myślenia.. Dopiero gdy zemdlałam w pracy i moja mama stwierdziła że nie mdleje sie na chorobę zrobiłam test a tam dwie tluste krechy! Pózniej badanie hcg no i wizyta... Moja mina podczas badania usg musiała byc bezcenna a i mojego gin była nie lepsza
Bez objawów do 14 tyg i cała ciąże. Teraz mam 7letni cud !
reklama