reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Mama talia, Julka, Aga 30+, Lila dziękuje za podpowiedzi odnośnie ubrań bo przyznano szczerze że całkowicie się w tym temacie poglubilam. Dobrze że jesteście Wy i mnie oswiecilyscie w porę☺

Co do l4 to ja w pierwszym miesiącu dostalam nawet więcej niż jak pracowałam. A w drugim miesiącu dostalam tyle samo i 10tego tak jak zawsze pensję.

reklama
A ja dziś pierwszy raz jadlam królika. nigdy w życiu nie jadłam i moja moralność mi ma to nie pozwalała ale jest też bardzo zdrowy a teraz liczy się dziecko a nie ja wiec...

hej dziewczyny, nie bylo mnie od poniedzialku i chcialam dzisiaj nadrobic ale chyba za duzo tego. dopadlo mnie straszne grypsko :( temperatura 38 stopni przez 3 dni mnie trzymala....
chcialam podziekowac chyba Jolci za te przepisy za syropy z cebuli i czosnku. zrobilam czosnkowy i lecze sie nim. Chyba pomaga bo dzisiaj wyszlam nawet z pod poscieli.

wczoraj mialam polowkkowe, pojechalam na nie taka chora, przykro mi bylo,ze nie moge sie z niego cieszyc w pelni przez to chorubsko:(

na szczescie maz mnie wspomagal fizycznie i psychicznie wiec dalam rade. spodziewamy sie pierwszej coreczki :) calkiem zdrowa i calkiem ruchliwa wiec przynajmniej mam potwierdzenie tego co czuje w brzuchu.istne szalenstwo.

hej dziewczyny, nie bylo mnie od poniedzialku i chcialam dzisiaj nadrobic ale chyba za duzo tego. dopadlo mnie straszne grypsko :( temperatura 38 stopni przez 3 dni mnie trzymala....
chcialam podziekowac chyba Jolci za te przepisy za syropy z cebuli i czosnku. zrobilam czosnkowy i lecze sie nim. Chyba pomaga bo dzisiaj wyszlam nawet z pod poscieli.

wczoraj mialam polowkkowe, pojechalam na nie taka chora, przykro mi bylo,ze nie moge sie z niego cieszyc w pelni przez to chorubsko:(

na szczescie maz mnie wspomagal fizycznie i psychicznie wiec dalam rade. spodziewamy sie pierwszej coreczki :) calkiem zdrowa i calkiem ruchliwa wiec przynajmniej mam potwierdzenie tego co czuje w brzuchu.istne szalenstwo.
super gratulacje córeczki:)

reklama

Gratuluję córki :-)

Ja mam w poniedziałek zwykłą wizytę a we wtorek połowówkowe

Do góry