reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Uspokoilyscie mnie troszke chodz i tak ciagle mysle ..
Dostalam skierowanie na usg .. --> zapis za miesiac .. masakra.
dziewczyny jest ktoras z Was z Warszawy ? I ma poleconego lekarza badz przychodnie? Nie wytrzymam miesiac czekac nie ma szans ..

Karolina ból brzucha jak na okres jest zupełnie normalny teraz jestem już mądra, ale na początku też mnie niepokoił do tego stopnia że poleciałam zrobić betę by zobaczyć czy jest wszystko ok - i było [emoji6] macica Ci się rozciąga

reklama
Uspokoilyscie mnie troszke chodz i tak ciagle mysle ..
Dostalam skierowanie na usg .. --> zapis za miesiac .. masakra.
dziewczyny jest ktoras z Was z Warszawy ? I ma poleconego lekarza badz przychodnie? Nie wytrzymam miesiac czekac nie ma szans ..

Ja byłam na ust w 5t5d nic nie było dopiero w 7tc było widać zarodek już więc bedZie dobrze bo w poprzednich ciałach te były mniejsze o ponad tydzień niż powinny być.

Do góry