reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Neddi współczuję ale stres naprawdę nie jest Ci potrzebny... Olej go. Wyjdź na spacer albo gdzieś sobie skocz- do kina. Zostaw go na caly wieczór z mala niech zobaczy jak to jest. Ja np nie robie nic w domu. Ja pracuje czynnie wiec w domu olewam po całości nawet jak jest brudno. Słuchaj to ze jesteś w domu to nie oznacza ze nic nie robisz bo robisz 2 razy więcej same gotowanie obiadu ile czasu zajmuje. Masz córkę wiec ona zajmuje ogrom czasu i energii wiec zrób sobie sobotę dla siebie i się nie martw!

reklama
nedi kochana tylko spokój może nas uratować. mnie w ciąży mój też czasem tak denerwuje ze mam ochotę go udusić. dzis juz 2 awantury zaliczylismy także norma jest ;) jutro będzie lepszy dzień :)

Witam,:happy:
chciałabym dołączyć, mam termin na 3.07.
Tak podczytuję i ja miałam już cc i teraz chciałabym sn, bólu się nie boję bardziej traktowanie przez personel mnie przeraża.
Needi nie jesteś sama.
Mało jest facetów którzy rozumieją.
Mój działa wyłącznie na komendę:baffled: jak powiem że ma zrobić to czasem mu się uda,
Ale samodzielnie zupełnie nic, niewiem czy to czysta złośliwość czy niedomyślność.:wściekła/y:
Ja okien nie myję...boję się, w poprzedniej ciąży po umyciu okien zaczęłam krwawić i wole nie ryzykować.
Więc małżon musi myć i zawieszać firanki, oczywiście przy akompaniamencie moich soczystych przekleństw:cool2:
co prawda teraz od gwiazdki do wielkanocy muszą wytrzymać, ale co tam, dzidzia ważniejsza.
Pozdrawiam

Ja po porodzie jakoś 3h po już byłam funkcjonalna gorzej po cc

Co do ślubu to brałam 10 lat temu musiałam na zapowiedziach w Hiszpanii wisieć bo tam mąż mieszkał już jakiś czas

Nedi słońce spokojnie popieram odpręży się w taki sposób jaki lubisz .I zostaw tatę z córką niech się zajmie a ty odpocznij ;) Nie wolno się denerwować . Kurde ja to chyba mam faceta z niebios .Fak faktem nie jest ideałem ale ja rozumie zw ciężko pracuje ale jak jest w domu to dba o mnie jak o księżniczkę i rozumie mnie jak mnie coś boli albo na tugodniu czegoś nie zrobię bo się źle czuje .On by wskoczył za mną do piekła . I powiem my się kłócić nie umiemy .

Dzięki dziewczyny już mi lepiej i wyryczałam się też. Ja mu pokaże. Jeszcze tego świat nie widział żeby mnie tak traktował dziad.

Alinka witaj i muszę powiedzieć że z ust mi wyjęłaś to o facetach.
Znasz płeć dzidziusia?

A ty Gwiazda mnie nie denerwuj z tym facetem z niebios ;-)

Dzięki dziewczyny już mi lepiej i wyryczałam się też. Ja mu pokaże. Jeszcze tego świat nie widział żeby mnie tak traktował dziad.

Alinka witaj i muszę powiedzieć że z ust mi wyjęłaś to o facetach.
Znasz płeć dzidziusia?

A ty Gwiazda mnie nie denerwuj z tym facetem z niebios ;-)

Nedi ale naprawdę mój facet taki jest ;) poprzedni to była porażka a teraz naprawdę dba o mnie czasem mnie zdenerwuje ale się nie kłócimy; ) ale rozumie cie bo też bym mu pokazała jak by się inaczej zachowywał :)

reklama
Do góry