reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Taq - witamy :)
Dziewczyny, czy wy też jesteście słabe? Tzn. Ja jak wejdę na 2 piętro, na którym mieszkamy to mam taką zadyszkę, choćbym weszła na Kilimandżaro... masakra:( a tu jeszcze połowy nie ma, co będzie później? :(

Cześć Dziewczyny!
W lipcu ponownie zostanę mamą i chciałabym do Was dołączyć, czytam Was od samego początku. Termin mam na 07.07. Więcej o sobie napiszę w odpowiednim wątku.
witaj:)

Dzień dobry......
ale dziś zmarzłam,,,,,,,,,,dobrze że mąż dziś w domu to po Majcie pojechał.....
boli mnie gardło a jutro mam kilka spraw do załatwienia.

Dziewczyny, czy wy też jesteście słabe? Tzn. Ja jak wejdę na 2 piętro, na którym mieszkamy to mam taką zadyszkę, choćbym weszła na Kilimandżaro... masakra:( a tu jeszcze połowy nie ma, co będzie później? :(
u mnie jeste to samo, gdyby przyszło mi teraz rodzić to nie miałabym siły, ze wszystkich sił liczę na to że ja odzyskam siły bo nie wiem kto za mnie urodzi....

Ja ze schodami mam to samo. Duszę jak wieloryb wyrzucony na plażę.

Ja mam tak samo słabo aż mi się nieraz robi.

A z czasem będzie gorzej? Przejdzie? Bo kurcze nie wyobrażam sobie co będzie później? :( nie mamy windy...

reklama
@Lizzy_ ja normalnie mam energie a czasem jak mnie dopadnie to dystansu z lazienki do salonu nie moge pokonac bo az tchu nie moge zlapac :p dziwne to jest uczucie tym bardziej ze zdaza sie tylko raz na jakis czas.

@Taq Witamy :)

Do góry