reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witajcie! Jeśli mogę, chciałabym dołączyć do Waszego grona. Śledzę Was od samego początku, wcześniej byłam na Staraczkach. Tylko jakoś nie mogłam się zdecydować na aktywne pisanie. Może teraz zacznę..?
Przedstawiłam się w odpowiednim wątku.
Witam serdecznie wszystkie mamusie!:)

reklama
Zielona miałam cichą nadzieję że do tej pory już się będzie biczowal.... Z takimi facetami nie jest sie z masochizmu, my zawsze mamy nadzieję że się zmieni.

"BICZOWAL" ?! Nie, on dzisiaj powiedzial, ze powinnam sie wyprowadzic!

Dzwonie po urzedach, zeby zasiegnac informacji, bo na pewno bede potrzebowala pomocy.

lizzy oczywiście jeżeli rozliczalas się z tego i mialas odprowadzane skladki to liczy się wszystko.
ja dziś dostałam pierwszy worek z ciuchami dla małego po synku mojej siostry. mały urodził się w zimie wiec większość grubych rzeczy, ale trochę rzeczy wybrałam i zrobiłam 1sze pranie. jeszcze z 2 pary przepiore, narazie włożę do komody :)

Zaczyna się hehe pranie i p-rasowanie :) Jak lekarz potwierdził mi na 100% wczoraj chłopaczka to też zaraz myślami do starych pudeł po Danielu. Też był zimowy chłopak ale na pewno coś wybiorę :) Gdyby nie remont juz wczoraj cos bym od mamy wytachała ze strychu :)

Zielona, ja też już bym się chyba nie zastanawiała. Wiadomo że nam jest łatwo radzić ale skoro facet jest jako jest i nie potrafi docenić skarbu jaki posiada to powinnaś pomyśleć o szczęściu swoim i dzieciątka. Trzymam za Ciebie mocno kciuki!

reklama
Do góry