reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
A czy do kryterium becikowego liczy się wynagrodzenie zasadnicze tylko? Czy premie, dodatki itd również? Jest to średnia z roku może? Czy po prostu zasadnicze na miesiąc i już?

My się dość często sprzeczamy ale zwykle na 5 minut i zaraz jest spokój. Parę razy już go wyganialam ale skubany nigdy nie chciał się spakować. Za dobrze mu..
Mam męża 9 lat starszego. Zatwardziały, stary pierdziel, co mu mamusia pod nos wszystko stawiała :p Ale już pewne przyzwyczajenia udało mi się wytepic. Acz i tak jest cudownym człowiekiem.
Nie wyobrażam sobie żeby rzucał nożem w ścianę czy psuł cokolwiek. Kiedyś w pół kłótni podarlam mu starą koszulkę :p on tydzień później w odwecie podarł mi Stare dziurawe dresy. Ale to bardziej obrócilismy w żart.
W weekend córka miała urodziny i była impreza a na drugi dzień nasza rocznica ślubu.. niestety kac morderca, bez serca nie pozwolił mojemu mężowi nawet Dac mi buziaka.. A tam. Faceci :-) wieczorem potulnie jak baranek przyszedl się do cycusia wtulic..

Witajcie.
Wczoraj pisałam o tych plamieniach i niestety powtórzyły się jeszcze więc jeszcze wieczorem zadzwoniłam do swojego gin który kazał przyjechać do szpitala żeby sprawdzić czy wszystko w porządku,ze względu też na to że miałam już poronienie.
Tak więc prawie o północy stawiłam się na IP zbadali mnie, na szczęście z dzieciątkiem wszystko dobrze ale nie wiadomo skąd plamienie.. Mam leżeć z tego co mówią do czwartku kiedy to powtórzą badania i zobaczymy co dalej.
Z jednej strony cieszę się że przyjechałam bo przynajmniej upewnilam się ze z synkiem wszystko w porządku ale z drugiej strony nie chce mi się tutaj bezczynnie leżeć jak to samo w domu mogłabym robić. Ale nic trudno wszystko się przeżyję żeby tylko dzidziuś miał się dobrze :)

Witajcie.
Wczoraj pisałam o tych plamieniach i niestety powtórzyły się jeszcze więc jeszcze wieczorem zadzwoniłam do swojego gin który kazał przyjechać do szpitala żeby sprawdzić czy wszystko w porządku,ze względu też na to że miałam już poronienie.
Tak więc prawie o północy stawiłam się na IP zbadali mnie, na szczęście z dzieciątkiem wszystko dobrze ale nie wiadomo skąd plamienie.. Mam leżeć z tego co mówią do czwartku kiedy to powtórzą badania i zobaczymy co dalej.
Z jednej strony cieszę się że przyjechałam bo przynajmniej upewnilam się ze z synkiem wszystko w porządku ale z drugiej strony nie chce mi się tutaj bezczynnie leżeć jak to samo w domu mogłabym robić. Ale nic trudno wszystko się przeżyję żeby tylko dzidziuś miał się dobrze :)

Dziudka leż i odpoczywaj a myśli i sprzątanie zostaw innym. Poleciłabym dobrą książkę albo czytanie forum hehehe
Tak lecimy z tymi stronami że zanim skończysz czytać to lipiec będzie :) Najważniejsze że maleństwu nic nie ma Dzielny chłopaczek :*

Dziudka leż i odpoczywaj a myśli i sprzątanie zostaw innym. Poleciłabym dobrą książkę albo czytanie forum hehehe
Tak lecimy z tymi stronami że zanim skończysz czytać to lipiec będzie :) Najważniejsze że maleństwu nic nie ma Dzielny chłopaczek :*
Dzudka zgadzam się z Anią, odpoczywaj a sprzątanie nie zając nie ucieknie

lizzy oczywiście jeżeli rozliczalas się z tego i mialas odprowadzane skladki to liczy się wszystko.
ja dziś dostałam pierwszy worek z ciuchami dla małego po synku mojej siostry. mały urodził się w zimie wiec większość grubych rzeczy, ale trochę rzeczy wybrałam i zrobiłam 1sze pranie. jeszcze z 2 pary przepiore, narazie włożę do komody :)

Witajcie.
Leż. Będą cię obserwować i porobią badania. Dobrze że z synkiem ok :-)

reklama
Do góry