reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witajcie lipcowe mamusie! Chcialabym po cichu do Was dolaczyc. W prawdzie jestem jeszcze przed wizyta u lekarza, a moja ciaze potwierdzilam dwoma testami. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i ze bede mogla zagoscic tu na stale. :)
Mam 27 lat i 2,5- letnia corke.
Czy to ta mehle ze staraczek 2016 ? :)

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i czekam na relacje po.
Malinka nie orzejmuj sie ja na swoja tez musze czekac do 1 grudnia.

Julka mi z rana pomaga jak sie napije zimnego soku pomaranczowego. Ogolnie staram sie nie byc glodna bo wtedy mnie dopadaja mdlosci tak ogolnie to jestem ok.
Mozesz tez sprobowac migdaly mi pomagaly w poprzedniej ciazy.
Needi tez sie wlasnie zastanawialam, Ja tez bylam w grupie staraczki 2016 fajnie ze coraz wiecej dziewczyn w ciazy.

A ja odstawiłam kawę. I nie mam objawów, ale w pierwszej ciąży też nie miałam. Dwa razy mnie zamdliło i to wszystko także teraz pewnie też nic nie będzie. Chociaż to dopiero początek i objawy mogę poczuć za jakieś dwa tygodnie.
A co do niepicia kawy to piję na czczo wodę z miodem i cytryną i dziewczyny to chyba naprawdę działa. Mam dużo więcej energii i nie jestem (aż tak) senna :)

Ale temat mknie do przodu....
U mnie chyba po sprawie..Dziś znowu idę na wizytę ...Jestem tak bardzo rozchwiana emocjanalnie że nie wyrabiam :(
Powodzenia dziewczyny !
dziś wskoczył 6tydz.....

reklama
Do góry