reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2012

zonka ale macie super,gratulacje dla Zosi :-) koniecznie wczuć foto,popodziwiamy.mój dzisiaj ięcej razy był na czworaka ale do tylu mu wychodzi.i to tak slabiutko jeszcze,ale tak się podniósł że opuścił główkę żeby zajrzeć pod siebie :-)odkrył że pod nim nic nie leży :-) śmiesznie
Co do spacerow to sąsiedzi mówią że morsa wychowuję,najważniejsze żeby nie chorował.
Fotelik mamy do 13 kg.ale Wiktor nienawidzi w nim jeździć tak jak w 1 wózku i spacery to była syrena przez 20 min na cały las.niedawno kupiłam nowy i jest super.
Więc liczę że inny fotelik będzie lepszy i przodem.

Hah ciasto fasolowe o smaku murzynka ,kto by pomyślał :-) :-)

reklama
sss 16 a czy łatwo się maksymalnie rozchyla ,bo na foto jakiś taki niby podpieracz wygląda.i w jakiej pozycji jest mały jak śpi?
kasica 83gdybyś miała centymetr taki krawiecki ,to od czubka głowy do pietki lecisz przykładając dolegajaco .to Pysia taka prawdziwa rysia :-)super są takie pulchniutkie bobasy .
Wiktor 8600 więc jest sredniaczkiem.
Mnie od 2 dni pobolewa żołądek i przez to mam kiepskie samopoczucie.
Jutro planuje zrobić małemu kisielek ,maliny mam z działki,truskawki,jagody pomrozone w małych porcyjkach bo szykowalam na teraz już latem.więc zacznę od jagodowego i zrobię taki do picia,może coś na ulewanie pomoże licze na to.
Jutro mam tyle spraw do załatwienia,terminów od 11 do może16,a więc jutro tatuś z Wiktorkiem większość dnia..
Dobrej nocy ..

Witam się po długiej nieobecności, nadrobiłam zaległości w czytaniu Was dziewczyny bo dzisiaj wieczorkiem wróciłyśmy do domku od mojej siostry, tatuś już się za nami strasznie stęsknił ale to dobrze bo miał motywację i posprzątał u nas. Ja przez tydzień siedziałam u mojej starszej siostry ona dzieci nie ma, więc za Julą szaleje aż miło patrzeć. Z siostrą mieszka nasz dziadziuś który też jest Julką zachwycony więc miałam mega pomoc przy małej.Tylko tam był problem z netem no więc mnie nie było ale od jutra piszę regularnie.
optipistic gratulacje dla Bartusia skończenia pół roczku, dużo zdrówka Wam życzę:-)
zuzaduża zazdroszczę siły do rannych spacerów ja przez pół roku wychodziłam z małą zazwyczaj po 15 od 2 albo 3 tygodni już wychodzę wcześniej tak 13 czasami 14
zońka gratki raczkowania Zosi, super to musi wyglądać

Hello przy poniedziałku :-)
kropeleczka fajnie u rodzinki posiedzieć tym bardziej jak można odpocząć :-)
Moja najblizsza rodzina to 1000 km ,od strony męża to dalsza :-) a jest na miejscu :-)ale chociaż tyle dobrze.tylko my nie mamy rodzeństwa i ciocia to ma 50 lat :-)
Dzisiaj zabiegany dzień ,do później ..
MIŁEGO poniedziałku :-)

Ostatnia edycja:
witam :-).
wczoraj naskrobałam trochę na telefonie,ale nie dodało posta :baffled:, więc dzisiaj już z komp piszę. Parę słów o Kacperku: jest kochany :-D, w sumie to nie było z nim żadnych większych problemów, żadnych kolek itp. Ostatnio zaczął nam budzić się z płaczem w nocy i nie wiemy o co kaman, wygląda to tak, jakby coś złego mu się śniło, albo ząbki bo bardzo się ślini i wszystko gryzie, chociaż to już trochę trwa a zębów ni chuchu.
Karmię piersią, ale wprowadzam już słoiczki, bo za miesiąc niestety wracam do pracy :-(. Lecę na inne wątki :-)
PS.to moje pierwsze forum i muszę się we wszystko wdrożyć, więc z góry przepraszam, jeśli zrobię coś niezgodnie z regulaminem

Dzien dobry:) Troszke Wam zazdroszcze tych spotkan rodzinnych;-) my do najblizszej rodziny mamy ok. 2000 km, a tak to jestesmy ty sami:-( milego dnia;-)

hejka:-)

kropeleczka to sobie odpoczęłaś troszkę, też bym chciała:-( ale fajnie, że już wróciłaś i będziesz z nami pisać:tak:

agusia, nie martw się, najwyżej moderatorki Cię ścigną:-D Kacperek fajny chłopczyk:tak:

kasica jak tam humor dziś? nadal rzucasz mięsem? wiesz tak myślę, że może faktycznie coś hormony szaleją i stąd mleka masz mniej i mała się denerwowała na noc? może jakiś kryzys laktacyjny czy coś?

Hello z rańca

zuzaduza, tak rozkłada się dla dzieci, które nie siedzą jeszcze dobrze jest wkładka dla niemowląt ale już ją wyciagnelam bo sie nie miesil do niej;p bardzo fajnie wykonany,stabilny i wyglada na wygodny)

k_ascica83 no to Pati ładnie sobie waży ale jak ma apetyt to niech je i zdrowo rośnie:D
u nas ok nocka pobudka o 6 i 9:20 :D takze superrrrrr:)

lece bo dziś rocznica właśnie dostałam piękny bukiet tulipanów od meżulka :D
miłego dnia

reklama
Do góry