reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2012

reklama
Witam się z dużym uśmiechem :-)
Agusia witaj :-) napisz coś o dzieciaczku ..
U nas noc całkiem fajnie,ponudka o 4:30 :-) i po 6,dałam mleko i do 7 spał. Potem sam usunął w lozeczku,jaką ją jestem z niego dumna :-) spał 1,5 h. PrZyjechali dziadkowie,popodziwiali babcia poszła na spacer a my z mężem na zakupy,przejelam małego po 1,5 godzinnym spacerze i w domku pospał kolejne 1,5.cały dzień byli dziadkowie więc obiadki,kawki ciasta herbatki przekąski,ale było fajnie :-):
Ją na swojego to też w ogóle nie mogę narzekać,pomaga mi bardzo i prZy małym i w domku a metrów do sprzątania to my mamy:eek:
Jestem taka najedzona że chyba pekne ..bleee
Co do buleczki to zaraz wrzuce foto :-)
Ze Szczecina dokładnie tak :-)
My do noska używamy sol morska,tak profilaktycznie czasem ,ale mega rzadko.a katarku na szczęście nie mieliśmy więc nic innego nie posiadamy i oby tak zostało jak najdłużej...:-):-):-)
co do dzieciaczkow to zazdroszczę gromadki ,mi lekarz kategorycznie doradził dla mojego bezpieczeństwa,ale jakoś tak ciężko myśleć ze 1 brzdac i koniec::no:

Buziaki dla Księżniczki Patrysi i zdrowka na przyszłość :-)

Dzisiaj Wiktorek zaliczył upadek,siedział na podłodze podtrzymywanie przez tate i tata się zapomniał i puścił,a mały główką o podłogę..:szok::szok:
Chwilę poplakal i zaraz śmiech,a tato co go brał na ręce to płakał mimo ze już dawno było po wszystkim.poszedł do małego na górę teraz a w niani słyszę jak mówi do śpiącego małego,jak go przeprasza itp.mam nadzieję ze to nic takiego,oczywiście mały zasnął w lozeczku :-)i już śpi u siebie w pokoju ciekawe jak będzie dzisiaj..
Idę na herbatę czeka od 10 minut..

zuzaduza fajny taki dzień z dziadkami i w ogóle :-) Jak lubię jak jest w domu młyn i dużo ludzi, choć Patrycja nie szczególnie za tym przepada, ale to kwestia przyzwyczajenia
Śliczny ten Twój Wiktorek i tak jak na niego patrzę, to jakbym nie wiedziała, to w życiu bym nie uwierzyła, że ma pół roczku, tylko 1,5 :-D Super wcina tą bułkę :-)

kasica dziękuje,naprawdę jest super:-)a zobacz jak je jabluszko :-)heh ..Twoja też jest super,sliczniutka niunka :-)
Witus to malutki chłopczyk,ale może na zdjęciu tak wygląda,za tydzień pół roku :-)a wiesz ile to tydzień dla takiego maluszka ..
Tylko leniwy do gadania i to bardzo.tydzień.
Ją też lubie jak w domu jest dużo ludzi,a rodzinę mamy mała niestety stąd chyba taka chęć posiadania licznej gromadki..zazdroszczę tym co mają duże rodziny..

zonka, moja mala ma na imie Lena,chyba wczesniej nie pisalam :-)
kasica, buziaczki na pol roczku dla Twojej slicznej coreczki:-)
kamyt ja tez jestem ze Szczecina
agusia witaj,napisz pare slow o dzieciaczku

Dzien minal mi intensywnie, glownie na pracach domowych, wiecie pranie , sprzatanie,gotowanie oprocz tego brnelam w sniegu po kolana do sklepu. Lenusia dzisiaj grzeczniutka byla ale leniuszek jeden nadal nie chce cwiczyc zadnych obrotow,cwiczy za to swoj glosik az nam glowa peka.
Dziewczyny ja jestem na diecie, wiec slodyczy zero ale moja dieta pozwalam na pewne slodkosci, wlasnie upieklam ciasto fasolowe, jadlyscie moze, wlasnie stygnie,ciekawa jestem co to za cudo mi wyszlo:cool:

Dzien dobry :-) u nas pobudka o 6, no bo po co mamusia ma sie wyspac;-) obudzilo mnie gaworzenie i spiewanie:-) Milej niedzieli dziewczyny:-)

dzień dobry dla wszystkich
anaissfajnie ze Twoja corcia taka rozgadana bo mój to zapomniał ostatnio języka w buzi,nic a nic nie chce gadać..
U nas pobudek było sporo ostateczna teraz,ale w nocy nie chciał spać niewiedziec czemu..

oj rozgadana, przed chwilka powiedziala "tata" nie wazne ze nie swiadomie ale moj maz jaki dumny teraz chodzi, ze najpierw powiedziala tata;-):-D

agusia061284 witamy:)

Słodkie te Wasze dzieciaczki a to z bułą wymiata:D

u nas wczoraj u dziadków dajnie było, chociaż przed wyjściem Daniele płakał bez konkretnego powodu i w aucie całą drogę( 10minut jazdy) i u babci po wrczeniu kwiatkusza ach było wzruszenie, dostał kopiatą miseczkę zupki ugotowanej przez moją mama i zjadł całą!!! na moje oko to jakby 3 słoiczki by były i jak ręką odjął cisza, uśmiech i już tak do końca był pogodny. A gdzie mi przyszło do głowy, że to głodu jak jadł flache wcześniej zanim zaczął płakać:p

dziś zaraz idziemy do teściów na posiadówkę, oby był grzeczny, bo się boi teścia i zawsze na jego widok robi podkówkę:p
wasze dziec i też są takie nieufne? tzn teść nie obcy bo widzi go co tydzień ale jakoś tak się na niego uwziął:p

miłej niedzieli :)

reklama
sss 16 hehe to tak jak mój tylko dziadek mu nie pasil ,chociaż wczoraj nie było podkowki ..dziadek mówi"powiedz coś"a Wiktor"nie" lezelismy że śmiechu :-)
Mój Wiktor" mama "parę razy w płaczu" nie "to standard był do zasypiania .:-)
Dzisiaj super pogoda byliśmy prawie 2 h na spacerku ,na obiad Wiktor miał ziemniaki z rybka i pietruszka,dławili się tak mu nie smakowalo :-)dodalam troszkę marchewki i zjadł,ale ledwo.
Teraz właśnie znowu zasnął i powinien pospać do 16,a nawet 17.ciekawe bo wstal po spacerze o 12:40.
Popelzal trochę wspak i się zmeczyl ..

Co do innych ludzi to uśmiecha się do wszystkich jak narazie nawet tych co go nie zabawiają :-)smieszek kochany
Miłego popołudnia :-)

Ostatnia edycja:
Do góry