reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2012

kemytja też w zdrojach .a robilas Tymkowi usg brzuszka co bez skierowania każdemu dsięciaczkowi przysługuje do 3 r.ż.Miki też się zalapie ,uważam że super sprawa.
Sprawy pozalatwiane choć jedną rzecz olalam bo za długo by mnie nie było.podjechalam wymienić spodenki małemu znowu z pełną reklamowa wyszłam..korzystam z wyprzedaży,my nie dostajemy od nikogo nic więc kupuje na zaś :-)
Tylko weszłam do domu mały już u mnie na rękach :-)bo spał tylko 30 min tacie.pobawiliśmy się i poszedł spać,a ja odrazu do garow bo przecież mąż umierał z głodu,mały mu nie dał zjeść :-):-)i teraz mam chwilę spokoju,ale nie za długo bo Wiktor już się kręci w lozeczku.
Pod koniec tyg.jadę do pracy,ciekawe jak mały to przetrwa bo opiekunka ma b.fajna i ufam jej robi wszystko tak jak jej mówię,żadnych własnych inicjatyw ,nie to co moja teściowa..wrrrr :crazy:
Tylko że ostatnio mijam się z niania i nie ma jak odwiedzić małego.,a tak w ogóle to noc była kiepska,budził się często,nie chciał usunąć ,ach standard..dzisiaj spaceru nie było,ja rano pojechałam,a mąż tak rano nie jest w stanie.kolejne spanie to obrazu po moim powrocie to musiałam nakarmić mężczyznę bo do robienia sobie jedzenia to on się nie nadaje,a że u mnie -7 to usprawiedliwione :-) zaraz chyba zrobię małemu kisielek ,ale prawdę mówiąc mam lenia ,muszę wypić kawusie ..

Sss 16 Miłości miłości wszystkiego najcudowniejszego w życiu razem :-)

Ostatnia edycja:
reklama
zuzaduza tak Tymkowi robiłam usg. Jakoś pod koniec listopada. Jak Mikołaj sie urodził to też była taka akcja. Tyle, że byłam przekonana, że dla dzieci do roczku. Bo chodzi Ci o akcje co robi Prezydent miasta? Fajnie macie z opiekunką. Myślę o opiekunce. Chciałabym znaleźć taką od czasu do czasu. Aby móc wyskoczyć z mężem np. na kolacje:-). Muszę zrobić mały rekonesans po znajomych.

koliberr pierwszy raz słyszę aby nie odciagac dziecku katarku. Zawsze słyszałam opinie, żeby odciągać aby nie zeszo niżej. Tym bardziej, ze maluch nie adzi sobie przecież z katarkiem.
kasica

Jutro wybieram się z kumpelą do kina na Bejbi blus. Dzwoniłam to mojej lekarki bo mały ciągle charczy. Kazała zaczekać do środy i wtedy zobaczymy. Na szczęscie kaszel ma odrywający.
Znowu Tymek się obudził i już muszę kończyć:no: Pa kobitki...

kemyttak o to mi chodzi.
Moja opiekunka na dwa dni 2 razy w miesiącu.muszę Wam pokazać jak mały zareagował na kisielek :-)w galerii :-)

Hej,

Dzisiejszy dzień to MASAKRA. Moje dziecko dziś nie było zupełnie sobą. Spać w ogóle nie, nawet na rączkach, leżeć i bawić się też nie, bo od razu ryk, kurde, nie mogłam nawet zejść jej z pola widzenia, bo od razu sie darła. I w ogóle nic nie zjadła przez cały dzień, NIC, prócz kilku ml mojego mleka, deserek i obiad do kosza. Macie jakiś pomysł, co to może być? I pomysł nr 2 jak to przetrwać i nie zwariować, jeśli jutro się powtórzy? Jestem kompletnie wyssana z sił, to darcie japki jeszcze mam w uszach, chociaż juz śpi.

sss16, gratki 1.rocznicy, mam nadzieję, że dzień minął wam superowo.

Kasica, obstawiam na 100, że to po tabsach.

Anaiss, ja też zrobie to ciacho, tylko kurcze kiedy??

zuzaduza naprawdę zmęczony tym czekaniem :-D:-D:-D ale słodziak :-)

zońka Niestety raczej macie rację. Muszę je chyba odstawić, bo do tego mam jeszcze jakieś mdłości. U mnie dzisiaj było podobnie. Nic a nic spanie. Jedynie na spacerze kimnęła 20 minut i to cały dzień. Na szczęście z jedzeniem nie było problemu. Nie mam pomysłu co to może być ale mam nadzieję, że to jednorazowy dzień i ewentualnie, że to był skok - tego życzę, albo że to ząb :-)

dziewczyny a to usg brzuszka to konkretnie w jakim celu sie robi?[/QUOTE

Ja myślę, że robi się je jak są jakieś konkretne wskazania. My robiliśmy np przy problemie długotrwałym z zaparciami. No i skoro dziewczyny mają taką możliwość od miasta to warto skorzystać.

sss16 gratulacjerocznicy, życzę dużoooo miłości i ciepełka rodzinnego jak najwięcej:-)
paprotna zazdroszczę imprezki, ja od rana biegam między Julą, pieluchami, karmieniami, zupkami, zakupami, praniem, gotowaniem a brudnymi garkami ale ogarnełam się już i zotało mi tylko prasowanie. Masakra tak się przyzwyczaiłam że zawsze jak coś robię to mi ktoś dziecko zabawi że dzisiaj myślałam że padnę jak jedną reką podtrzymywałam Julę a drugą kroiłam ziemniory do zupy.
zuzaduza sama robisz kisielek?
kemyt oby mały szybciutko wyzdrowiał

reklama
Zońka nie widzę innego wytłumaczenia tego zachowania jak to którym tłumaczę większość dziwnych akcji - zęby:-D a smarujesz jej dziąsła jakimś smarowidłem? może ją po prostu boli i dlatego taka rozpacz:-( są też te czopki homeopatyczne jakbyś już miała dość, powinny ją uspokoić i trochę jej ulżyć :tak: ciekawe jak w nocy będzie, oby ładnie spała bo na pewno była wykończona.

kropeczka, ale wiesz, że ja imprezkuję sobie w łóżku pod kołderką? :-D:-D

Do góry