reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

dzieki za pomoc od sierpnia mieszkkam za narzeczonym a w sumie od niedawna zaczelam sie uczyc jak juz bylo trzeba bo dzidzius:-)ciezko mi szlo ale jest coraz lepiej:-)

reklama
corin na pewno przystopuje. Tylko nie mniej żadnych wyrzutów sumienia. to nie było obzarstwo tylko obrona przed wymiotami, wiec nie czuj sie tylko winna:-)ponoc sie mówi, zeby nie jeść za dwóch tylko dla dwóch:)

orchidea..no moze to woda faktycznie:-)dobrze przynajmniej ze nie chudniemy, bo to byłby powód do zmartwien. zawsze lepiej w ta stronę. ale mysle że jeszcze będziemy miała kilka kg na plusiku:)
anula 4-ego?? to tak jak ja:) to bedziemy trzymały za siebie kciukasy:)
tak 4 zoabaczymy co lekarz powie, mialam problem z badaniami przed wizyta bo nie mam kiedy isc ciagle egzaminy ale cos sie wymysli zeby juz na 4ego byly:-)

Anula tutaj się nauczysz gotować w dwa dni dziewczyny takie pyszności robią i jeszcze jak wygląda to ich jedzonko mmmmm :-D,,,,,, to zabrzmiało jak reklama kurde hahah

zoabaczymy czy sie uda tak szybko:-)musze uciekac narzeczony wraca z zajec glodny
Trzymajcie sie cieplutko:-)i dziekuje za mile przyjecie:happy:

reklama
Do góry