reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Miriam, mój synuś wystawia się dokładnie tak, jak to opisałaś, jest ułożony miednicowo, ale spokojnie, maluszki jeszcze mają czas, żeby zmienić pozycję:)

Ostatnia edycja:
miriam moja córeczka odwrociła się w tym tygodniu. Powiem szczerze nie czuję tej zmiany. Najczęściej dzieciaki obracają się w 34tc i już tak zostają. Te same info od gina i położnej ze szkoły rodzenia
maqnio znalazłam taki co ma wszystko czego chcę ale odbiega wyglądem od moich oczekiwań. Chyba się jednak muszę ugryśc w doopke i uznać priorytety. Zwłaszcza, że masze rodziny mieszkają 150 -170 km od nas i bedziemy jeździć z całym majdanem

Dzieki dziewczyny! nastawiam sie na porod naturalny i jak zaczelam czytac o tym ulozeniu, to sie dowiedzialam, ze synek moze mi zafundowac cc, wlasnie poprzez nieodpowiednie ulozenie. ale mamy widze jeszcze czas, zeby zejsc glowa w dol :)

Wisienko ja właśnie z tego względu kupiłam od koleżanki ten wózek Chicco, bo składa się jak parasolka, ma łatwe montowanie fotelika do stelaża i nie trzeba demontować kółek. Fakt, że nie są pompowane, ale uznałam, że my lubimy dużo jeździć z Łukaszkiem (starszym), brak babć na miejscu - obie rodziny 300 km stąd, więc musimy pomieścić się z bagażem, wózkiem i dwójeczką dzieciaków. Po drugie będziemy mieszkać na 3 piętrze, więc lekka gondolka będzie łatwiejsza do wniesienia ze śpiącym maluszkiem, np. ze spaceru. Znajoma była bardzo zadowolona z wózka.

miriam masz jeszcze trochę czasu. Na pewno sie odwróci

dziewczyny to prawda, ze kaszel pobudza macicę do skurczu. Zakrztusiłam się i kaszlałam mocno i złapał mnie długi i bolesny skurcz. Ide poleżeć na płasko
Magia włąsnie trzeba wybierać funkcjonalnie bo co potem zrobic , dokupić przyczepke. Moje wszystkie priorytety oprócz wagi spełnia Ballerina.
sestina piekne są

Ostatnia edycja:
Ja właśnie mam wrażenie, że Staś raz ma główkę w górze, a raz na dole. Choć ostatnio częściej kopie nóżkami pod moim biustem:)

na niektórych fotkach widać jak maluch układa się w naszym brzuszku:) te podkurczone rączki i nóżki.....boskie
a np. to czarno białe gdzie dziecko leży na łonie matki główką do dołu....:)słodkie

reklama
A i jeszcze chciałam napisac em_ce nie martw sie rozstępami na piersiach, ja tez mam na około sutków..hmm w sumie na calych piersiach moich małych mam:) no ale to jeszcze w ciąży z Michasią..teraz sa bladziutkie i PRAWIE ich nie widać, więc da sie z nimi zyc...
Jak narazie nowych rozstępów brak:)

dodi mam nadzieje ze tak bedzie, choc bardziej martwie sie zeby mi na innych czesciach ciala nie wysoczyly.

ja dzisiaj wstalam o 13, niezle sobie sospalam.
Balkan trzymam kciukasy zeby wszystko sie dobrze skonczylo. Na pewno dasz rade :*

Do góry