reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
Dużo z nas "pouciekało" stąd, mogłybyście wytypować spośród siebie 2 dziewczyny i się tym zająć. Wybierzcie kogoś i napiszcie do Admina. Rusia napisała, że nie chce być, a nasza kochana Emih dosyć długo nieobecna. Może Kropa Ty chcesz się tym zająć?

Oooo ja bym proponowała Tweenie, ale pewno mnie zatrzaśnie za ten pomysł :-D

Ostatnia edycja:
Mysza - rozumiem ze wszystkie watki beda przywrocone bo zlosnice pokasowaly wszystko a nie sa wlascicielami tych watkow i jesli im nie pasowalo mogly nie pisac.

Na zamknietym tez musza wrocic wszystkie watki ja tez napisalam do admina w tej sprawie .

Na tym nowym swoim forum moga pisac co chca choc rabia tylki i tam - choc te nowe forum zamkniete i prywatne a wszystko wiem co tam pisza zaufanie pelna geba heeeeeehehehehehehee

No to sie melduje dzisiaj

Co za paskudna pogoda dzis

Przes ostatnie dwa dni mialam znowu latanie. Bylam z kinia u okulisty na kontroli i u ortopedy. W zwiazku z tym ze jedna strone sobie upodobala do przekretow.
Tak wiec wychodzi ze ma 1,5 wady, ale pani doktor powiedziala ze do roku tak moze byc. Jak skonczy roczek to na kontrole mamy przyjsc. Ortopeda powiedzial ze z szyjka jest duzo duzo lepiej ale nie rewelacyjnie. Ale na nastepna kontrole nie musimy juz przychodzic. Jedynie gdyby cos nas zaniepokoilo to wtedy. Bylam tez z nia na badaniu sluchu w zwiazku z tym ze ja mam niedosluch obustronny. Wszystko ok ze sluchem, ale nastepna kontrole mamy we wrzesniu.

Dzieciatka do pilnowania jeszcze nie mam.

Kinia ma juz dwa zabki- dwie dolne jedynki, ale wychodzi jej trzeci gorna lewa jedynka.

atabe to Jagodka zdolna. Moj leniwiec to nawet jeszcze nie raczkuje, tylko pelza

A chcialam sie Wam pochwalic, bo to dzieki Wam tez miedzy innymi dostalam moja nagrode. Pamietacie jak w listopadzie prosilam abyscie glosowaly na Kinie-abysmy chuste wygraly. Zajelysmy wtedy3 miejsce i mialysmy dostac golf dla dwojga. Do tej pory mi go nie wyslali wiec zadzwonilam do nich. Przeprosili mnie w zwiazku z zaistnial sytuacja i przyslali chuste w rmach rekompensaty zamiast golfu.

Mysza mi bardzo pasuja a raczej Kini nowe biedronkowe pampki:-)

Zdrowka dla chorowitkow:)

sasanka a możesz napisać gdzie teściowie mieszkają, bo to moje rodzinne strony
peemka zniknęły wraz z tymi które zakładały, po prostu skasowały swoje posty kasując wątki
kasiamaj moja 180 wody do tego mleko to max raz dziennie

Mam pytanie jaki rozmiar czapek będzie kupować na wiosnę/lato dl swoich pociech?

Ostatnia edycja:
Witajcie

dość długo nie pisałam, ale jakoś tamten tydzień wyjęty z życiorysu-praca+wizyta mojej mamy i brata, a ten tydzień- złe samopoczucie i zmartwienia....

ledwo wróciłam do pracy, a już muszę się martwić co dalej...Gadałam z dyr czy mnie zatrudni od września (szkoła), ale powiedział, że nie wie, bo ta co była za mnie też była dobra i on musi pomyśleć...
Czyli raczej w tej szkole nie zostanę, a nie wiem czy w innej znajdę pracę...

Myślałam, że przeszło, ale coś od 2 znów mnie "rozkłada"....

Wizytę rodzinki ledwo przeżyłam-"mądre rady" mojej mamy + teściowej....szkoda gadać..

Zuzia zdrowa, ale z jedzeniem nadal nie najlepiej-jednego dnia je, drugiego nie....

Co do pokasowanych wątków-szkoda nawet tego komentować:-(
Wszystkim chorym dzieciaczkom życzę dużo zdrówka, a mamom-cierpliwości i pogody ducha:-)w końcu musi przyjść ta wiosna i lepsze dni!

wybaczcie, że nie odpiszę każdej z osobna, ale piszę w pracy, głowa mi pęka i ogólnie jestem do d...

w weekend szkoła, więc nie wiem czy zajrzę, ale w poniedziałek na mur beton:-)

reklama
tiffi ja mam 44-46 rozmiar wiosennej czapki dla Aluni
joaszka wspolczuje tych wszystkich sytuacji w ostatnim tygodniu; moja tez jednego dnia niejadek a drugiego pozarla by wszystko
patipaula gratki zebolkow; ooo fajnie z ta chusta;

Do góry