reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

jak dla mnie to dziewczyny odwalily chamstwo kasujac te watki bo nie tylko one sie tam wypowiadaly nie tylko one to czytaly i nie tylko dla nich to byo a teraz co nie ma nic nie mozna wrocic poczytac kompletnie nic.
ja sie dziwie skoro sasanka pisze ze nikt poza adminem nie moze skasowac to czemu sie zgodzil?? to chyba rusia jest tutaj adminem wiec moze ona cos o tym wie!! szkoda zrobilo mi sie przykro a one zachowaly sie nie fer wobec innnych dziewczyn!!! ale kasuja nie obchodzilysmy je!
fajnie by bylo gdyby mozna bylo to przywrocic a ja nie to zalozymy raz jeszcze te watki i cos zaczniemy od nowa!!!

Ostatnia edycja:
reklama
oj rzeczywiscie ,gdzie sa watki?chcialam sie pochwalic ze mala wstala na nogi i nie ma gdzie:)no ale w kazdym razie wspina sie i wstaje.jeszcze chybotliwie i mam nadzieje ze nie rozwali sobie nosa ktory od kataru i tak juz nie wyglada...
poza tym dzidzia ma faze na tulenie sie.przychodzi,obejmuje za szyje,policzek do policzka i tak sie bujamy.ostatnio uslyszalam komentarz ze to przylepa i panie opiekunki tez napisaly ze mala u nich na szyi lubi wisiec.

jedyneczka-no idealem nie jest ale ogolnie nie mam na co narzekac.katar to mnie szczerze doprowadza do...fontanna z nosa ciagnie sie od kilku mc.poza tym mala kaszle i nawet slychac cos na plucach ale dla pani doktor to ona za krotko kaszle by dac jej cos na to...w nastepnym tygodniu wysylam mojego do lekarza z nia bo ja juz sily nie mam.poza tym dostalysmy skierowanie do laryngologa ale moglam sie umowic dopiero na maj...jutro zadzwonie i bede kombinowac zeby szybciej i niech moj z nia idzie jak ja nie bede mogla.szukam przyczyny ale to takie troche zgadywanie.na alergie tez nawet cos dostala ale jakos nie pomaga.sil mi brak.mala ma rozcharatany nos od czestego wycierania ,bidula.takim malym to chyba migdalkow nie wycinaja?zreszta jedni popieraja inni nie.sama nie wiem.
ja tylko podziwiam ja za to ze pomimo kataru,kaszlu,goraczek jest taka wesola.mnie dzis troche rozlozylo i padam

oj jak tak czytam dalej to straszna dziecinada tu sie odbywa.i to zeby matki takie numery wywijaly.przez czysta zlosliwosc.boszsze!i co mnie wkorza to to ze same gdzie ukrywaja sie piszac ale tu wlaza zeby poczytac.a moze nowa zamknieta stworzyc?mozna sie prywatnie wylewac,pisac o intymnosciach,wklejac zdjecia bez jakiejs wiekszej obawy ze to wszystko zostanie wykorzystane w niewlasciwym celu.

wiecej sie nie naprodukuje bo mnie nagle jakies dreszcze dopadly,bol gardla i takie tam.lyknelam coldrex i mam nadzieje ze szybko to dziadostwo zazegnam bo nie mam czasu na choroby

jak dla mnie to dziewczyny odwalily chamstwo kasujac te watki bo nie tylko one sie tam wypowiadaly nie tylko one to czytaly i nie tylko dla nich to byo a teraz co nie ma nic nie mozna wrocic poczytac kompletnie nic.
ja sie dziwie skoro sasanka pisze ze nikt poza adminem nie moze skasowac to czemu sie zgodzil?? to chyba rusia jest tutaj adminem wiec moze ona cos o tym wie!! szkoda zrobilo mi sie przykro a one zachowaly sie nie fer wobec innnych dziewczyn!!! ale kasuja nie obchodzilysmy je!
fajnie by bylo gdyby mozna bylo to przywrocic a ja nie to zalozymy raz jeszcze te watki i cos zaczniemy od nowa!!!

Kacperek sprawdz sobie czy mozesz usunac swoj post jakikolwiek bo ja nie moge wiec tutaj musial pomoc tylko moderator. Tak jak pisalam na forum ktore moderuje forumowicz nie moze nic skasowac chyba ze poprosi mnie zebym dany post skasowala i tylko moderator moze skasowac post wiec to bardzo dziwne dlaczego nie ma watkow.

Eijf - wracaj do zdrowia

dziewczyny, ja naprawdę nie chcę moderować. Tweenie, piszę poważnie, przemyśl to, bo piszesz tu często. Może Eijf chce ? Joaszka?
sasanka- nie znam się, zarobiona jestem :-D Może masz rację ;-) Ja usuwałam tylko zdjęcia.
eijf- Nina też wstała :-D Wszystko zależy od tego, jak ustawi nóżki,
Tweenie- tu jest konferencja skype. M z moim tatą zanudza właśnie o piłce nożnej. Także, mama się wyrwała, ale codziennie konferencję musi odbyć, więc jej nie przeszkadzam :-D

sasanka ten post co cytowalas moge skasowac bez problemu trzeba by bylo zalozyc nowy temat i zobaczyc czy mozna usunac!!!!!!! bo wydaje mi sie ze vanilka i inne nie skasowaly swoich postow tylko caly poprostu temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eijf zdrowka dla ciebie i malej a co z tym katarem bo z tego co pamietam to ona go juz dlugo ma!!!!!

Ostatnia edycja:
widzisz mozna wiec one nie skasowaly swoich postow tylko cale watki bo to one je pozakladaly!!!
chamstwo dziecianada i nic wiecej!!!!!!!!!!! egositki!!!!!! w nosie reszte mialy jesli jest taka mozliwosc nich to przywroca swoje posty niech kasuja zwisa mi to ale moja maja powrocic i innych dziewczyn!!!!!!!!!!!!

sprawdzilam post mozna skasowac

ale watek o fotelikach ktory zalozylam za chiny nie moge skasowac wiec dziwne to jest

zalozcie jakis testowy watek i sprawdzcie czy mozecie skasowac wchodze w edytuj i tez nie ma opcji usun

reklama
Do góry