Cześć.
Ale dziś masakra była w M1, na parkingi tylne pracownicze kierowali
Oczywiście obkupiłam dziewczyny a sobie nie zdążyłam
agatka ojoj takiego grzańca to bym przyjęła
Łoj nie szkoda Ci było tych klejnotów rodowych
Nadia się tej nocy budziła 4 razy ale ja tylko cycka wyciągam więc luz
Choć wiem że już powinnam pomału ją uczyć że w nocy nie jemy i w inny sposób pomagać jej zasnąć, choćby tą wodę podać albo smoczka no ale że wolę w spokoju pospać , na razie nic nie robię
Nadia dalej też ma katar, woda morska i frida jak się uda
atabe przy ząbkowaniu faktycznie czytałam może być gorączka. No u nas wirusowe to było widocznie bo ząbka niet
W "moim" rossmanie gufno jest
Mnie Nadia tez tak budzi targając za moje resztki włosów
Rozumiem Cię, też się kisze w domu i k....cy dostaję jak M jedzie na kolejne spotkanie firmowe z napitkiem i noclegiem i ten komentarz jego że to żadna przyjemność
I że musi
No chciałabym tak "musieć"
Ja czekam na śpiworek (we wtorek ma być) bo pomyłkowo przysłali do sklepu nie ten kolor i może też się skusimy już na spacerówkę też
Ja nie wiem ile tego mleczka mm trzeba dawać bo my na cycu jeszcze i je różnie, raz 7 raz 10 razy na dobę cyca + obiadek(1/2).
ewelad ha ha ja niedługo będę mogła się czesać grzebykiem Nadii
Czytałaś może "Okiem psa"? Super książka, polecam jak nie czytałaś, mnie bardzo rozjaśniła w głowie jeśli chodzi o psia psyche:-) Przy wychowaniu M tez się sprawdzi
Mój na waleta to tylko jak sami w domu byliśmy (czyli bardzo rzadko
)no a teraz już wcale bo z małą w łóżku nie pasuje
agatha to niedobrze z katarem, oby przeszło do świąt. No Nadia by nie zdzierżyła takich manewrów
Ja daję po cycusiu słoiczek , tak po ok. 20-30 minutach. Bo jak bardzo głodna to zła i tylko cycek jej w głowie
Ale ona zjada 1/3, 1/2 słoiczka, jak zacznie zjadać cały to pewnie automatycznie wydłuży się przerwa miedzy słoiczkiem a następnym cycaniem i później po cycaniu zacznę podawać żeby jej nie rozdęło
No i właśnie, szkoda mi jeszcze zastępować/ujmować karmień cycusiem
Prze tyle czasu myślałabym jeszcze mleczko jednak choć raz + słoiczek i herbatka. Bo np. u nas raz je co 1h a raz co 3h, jak jej się zachce bo to wciąż karmienie na żądanie a słoiczek niecały zjada więc nie ma jeszcze jakiegoś rytmu żę np. karmię cycusiem, za 2h obiadek, potem herbatka potem deserek . Więc zostawiałabym od wypadku mleczko. W Nce wybierasz pakiety tematyczne, wychodzi nam taniej niżby cyfra ale np. nie ma polsatu no i bez jakiegoś kanału filmowego bo wówczas by pewnie na jedno wyszło
Myślelismy o cyfrze ze względu na filmy właśnie ale uznalismy że i tak nie mamy czasu oglądać i nie bardzo tez jest jak bo mała w naszym pokoju śpi
A rodzice M maja cyfrę długo już i co rok rezygnują i dostają dodatkowe kanały za free
Więc myślę negocjujcie cyfrę a nuż widelec.;-) Ja dziś colą się rozpasam
agatka z okazji 6ego wszystkiego naj dla Andrzejka
Kiepska miałaś nockę faktycznie. Moja wogóle spokojna jak M w domu, im więcej ludzi tym lepiej tylko M potem mówi -co ty opowiadasz że ona nie grzeczna, przecież grzeczniutka jest jak nie wiem
tiffi no obiad trzeba było sobie darować kobieto w tym szale przeprowadzki:-) Ale Zuzia ma pojemność
Jak się rozsiądziesz w nowych pieleszach pisz jak się mieszka:-)
mysza ciekawe czemu te pobudki
My jeszcze nie mamy ani jednego prezentu
sylwia co ty dziecku dajesz że tak pięknie śpi, przyznaj się bo od żadnej której dziecię tak sypia nie mogę informacji wyciągnąć
aneta Michas kochany chłopczyk, będzie żona miała dobrego męża
Fajnie że tak się wdrozyłaś bez problemu w rytm pracy. Ale ty wogóle tak energetyczna jesteś dziewczyna, ja to leń
tiffi ale kiszka się zrobiła z tym prezentem, musiał chop coś przeskrobać, dobrze że nie przesłałaś kaski faktycznie