reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Czesc dziewczynki!!! kurka ale naskrobalyscie tutaj to trzeba codziennie byc kilkudniowy brak zagladania to juz katastrofa ale co zrobic dzieciaki obowiazki i swieta sila wyzsza!!!
A tak mi teskno za wami!!

Jedyneczka tyle co udalo mi sie zobaczyc to to ze Nadinka chora duzo duzo zdrowka dla niej!!!
Tiffi i jak tam przeprowadzka???juz koniec??
Madzik i jak umowa podpisana??ozazdroscic tylko domku!!!

Kochane moze uda mi sie do was wrocic chcialabym bardzo!!

Hej KAcperek i Fasolka:) wracaj wracaj bedzie weselej
Madzia1980 bylismy u dermatologow i juz ktoras z kolei masc idzie- bizmutowa, cholesterolowa jakies bactrobany. Masakra - mowie wam:(
Jedyneczka- bede probowala z tym Ha mlekiem ale nie wiem czy mi wyjdzie.
Sylwia D - witaj , zapraszamy- fajniutka ta Twoja malutka :) i jakie włoski bujne miała :)

Kurcze tez bym wziełą Ignacha na spacer ale mi wozek po sniegu nie pociagnie:/ Taka lipa troche
Wlasnie telefon mi wybudzil dziecko... eh kuzwa....
znikam

Dziekuje wlasnie mala zjadla i bawi sie wiec mam czas dla siebie puki nie znudzi jej sie i tzreba bedzie cos pomyslec i innego jej wymysec mala lobuziara narazie oglada tv :)

Sylwia witaj ;-) Zapraszamy tu i na inne wątki.
Madzik - aaa lecę 23-ego.
M chodzi ze stojakiem od choinki i krzyczy " gdzie jest krzyż" :-D Nina piszczy ... dom wariatów :-)

Cześć Sylwia:tak: Duża się urodziła twoja laleczka:-)

kacperek wracaj wartko:-D

mysza to wesoło u was:-D

Posprzątałam już tak prawie na święta, tylko tak na bieżąco machnę podłogę jeszcze tuz przed, tak się rozpędziłam:-p Dałam dziś niuni zupkę jarzynową hipp ale mimo początkowego zachwytu mało zjadła z 1/3 słoiczka:baffled: Gdzie jesteście baby?:-D

ale mi poopa zmarzła na spacerze:szok: ale dziecię jeszcze dosypia, bo nosek fajnie przetkany mrozem:-) posprzątałam, ale pobieznie, bo na święta będę w przyszłym tyg sprzątać, piesio mój znowu się drapie-D pojechał z nią do weta, zobaczymy:-(
byłam w rossmannie, bo dokonałam falstartu z przebieraniem pampka i narżnęła i na ostatni podkład:-D i fajne promocje są-kupiłam strój Św. Mikołaja za 7 zł, czapkę za 0,99, fajne ozdóbki z materiału po 0,99:-)
jedyneczka ja jezdem:-Dno chyba skorzystam z tej miejscówki u Ciebie w ogrodzie, bo dałam tej przeprzydłej personie szanse dzisiaj na wybaczenie i jeszcze bardziej mnie wk...:wściekła/y:
sylwia witaj!!! moja też tv maniak-przy karmieniu muszę wyłączać tv, bo sobie kark chce skręcić:-D
Mysza w sprawie krzyża to M do tv niech zadzwoni-oni będą wiedzieć:-D

Ja też jestem ;-)
M polazł do sklepu, Ninka może trochę pośpi, bo już marudna była, a ja zostałam na polu walki. Zapodałam sobie colę. Ja już grzeszę na wszystkie możliwie sposoby. Daję cyca, ale jem wszystko jak popadnie, bo łapię różne smaki. Wy już na święta sprzątacie? U mnie nie ma szans, w jeden dzień ogarnę, a na drugi jeszcze większy syf. Pranie wisi na suszarce już 5 dzień, ale samo nie zniknie, bo to jakieś prześcieradła. Z bielizną jest łatwiej, bo ja codziennie się ściągnie majty, to lada moment suszarka jest pusta.
Jedyneczka- u mnie ze słoikami ta sama historia. Zaczyna ładnie jeść, a w 1/3 połowy słoiczka się psuje, pod koniec już ma odruchy wymiotne :-D Dzisiaj był królik. Nawet się nie pobrudziła, ale co z tego jak nawet połowy słoiczka nie wsunęła. Wczoraj za to wzięłam ją na kolana, bo inaczej nie dałaby nam zjeść śniadania. Nawet nie wiem kiedy, ale jadłyśmy kromkę z dwóch stron. Chwila nieuwagi i już się przyssała do chleba.
Ewelad - u nas zamiast spaceru, krótki wypad do sklepu. Nie miałam dziś ochoty na hasanie po mrozie. Już mnie deprecha łapie, do 14 chodziłam w piżamie. Włos tłusty niemyty 3 dni. U mnie to widać, już się dredy porobiły. No, ale co ja na to poradzę, że mnie się nie chce :-)

ewelad to zahaczę o rossmana jutro, kurde w końcu czasu mi braknie bo gdzie ja jutro mam nie być:-D A nie dawałaś drobiu cały czas psiuni? Może to psychosomatyczne jakieś z zazdrości, przecież zwierzaki jak ludzie tylko milsze:-D To powiem M jak wróci żeby odśnieżył kwadrat na ogrodzie:-D

mysza ja też wszystko, bigos nie bigos a wczoraj kawał marcepana zjadłam:-p I batonik pistacjowy i ptasie mleczko i chałwę:-D A dziś możę łyczka swojskiego winka (bo mój nie wpadnie na to żeby mi stopy czekoladą wymasować niestety:-p)sobie pozwolę bo Emi jedzie do taty, Julka chyba nie przyjedzie to niech M już drży:-D
No ja wieszam prześcieradła na kaloryferach dzięki czemu mogą sobie tam wisieć i wisieć za firaną i mnie nie ponaglać:-D To sobie Nina zapodała sama gluten:-D

Idę obrać ziemniaczki i zrobię sobie fryty:happy2:

reklama
sylwia witaj :-)
ewelad to faktycznie ttrzeba do rossmana zawitać.

Moje dziecko usnęło mi na kolanach jak razem tańczyliśmy.... w pewnej chwili patrzę a on śpi to myk do łóżeczka... lece pa

Do góry