reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
Czesc dziewczynki!!! kurka ale naskrobalyscie tutaj to trzeba codziennie byc kilkudniowy brak zagladania to juz katastrofa ale co zrobic dzieciaki obowiazki i swieta sila wyzsza!!!
A tak mi teskno za wami!!

Jedyneczka tyle co udalo mi sie zobaczyc to to ze Nadinka chora duzo duzo zdrowka dla niej!!!
Tiffi i jak tam przeprowadzka???juz koniec??
Madzik i jak umowa podpisana??ozazdroscic tylko domku!!!

Kochane moze uda mi sie do was wrocic chcialabym bardzo!!

Hej KAcperek i Fasolka:) wracaj wracaj bedzie weselej
Madzia1980 bylismy u dermatologow i juz ktoras z kolei masc idzie- bizmutowa, cholesterolowa jakies bactrobany. Masakra - mowie wam:(
Jedyneczka- bede probowala z tym Ha mlekiem ale nie wiem czy mi wyjdzie.
Sylwia D - witaj , zapraszamy- fajniutka ta Twoja malutka :) i jakie włoski bujne miała :)

Kurcze tez bym wziełą Ignacha na spacer ale mi wozek po sniegu nie pociagnie:/ Taka lipa troche
Wlasnie telefon mi wybudzil dziecko... eh kuzwa....
znikam

Dziekuje wlasnie mala zjadla i bawi sie wiec mam czas dla siebie puki nie znudzi jej sie i tzreba bedzie cos pomyslec i innego jej wymysec mala lobuziara narazie oglada tv :)

Sylwia witaj ;-) Zapraszamy tu i na inne wątki.
Madzik - aaa lecę 23-ego.
M chodzi ze stojakiem od choinki i krzyczy " gdzie jest krzyż" :-D Nina piszczy ... dom wariatów :-)

Cześć Sylwia:tak: Duża się urodziła twoja laleczka:-)

kacperek wracaj wartko:-D

mysza to wesoło u was:-D

Posprzątałam już tak prawie na święta, tylko tak na bieżąco machnę podłogę jeszcze tuz przed, tak się rozpędziłam:-p Dałam dziś niuni zupkę jarzynową hipp ale mimo początkowego zachwytu mało zjadła z 1/3 słoiczka:baffled: Gdzie jesteście baby?:-D

ale mi poopa zmarzła na spacerze:szok: ale dziecię jeszcze dosypia, bo nosek fajnie przetkany mrozem:-) posprzątałam, ale pobieznie, bo na święta będę w przyszłym tyg sprzątać, piesio mój znowu się drapie-D pojechał z nią do weta, zobaczymy:-(
byłam w rossmannie, bo dokonałam falstartu z przebieraniem pampka i narżnęła i na ostatni podkład:-D i fajne promocje są-kupiłam strój Św. Mikołaja za 7 zł, czapkę za 0,99, fajne ozdóbki z materiału po 0,99:-)
jedyneczka ja jezdem:-Dno chyba skorzystam z tej miejscówki u Ciebie w ogrodzie, bo dałam tej przeprzydłej personie szanse dzisiaj na wybaczenie i jeszcze bardziej mnie wk...:wściekła/y:
sylwia witaj!!! moja też tv maniak-przy karmieniu muszę wyłączać tv, bo sobie kark chce skręcić:-D
Mysza w sprawie krzyża to M do tv niech zadzwoni-oni będą wiedzieć:-D

Ja też jestem ;-)
M polazł do sklepu, Ninka może trochę pośpi, bo już marudna była, a ja zostałam na polu walki. Zapodałam sobie colę. Ja już grzeszę na wszystkie możliwie sposoby. Daję cyca, ale jem wszystko jak popadnie, bo łapię różne smaki. Wy już na święta sprzątacie? U mnie nie ma szans, w jeden dzień ogarnę, a na drugi jeszcze większy syf. Pranie wisi na suszarce już 5 dzień, ale samo nie zniknie, bo to jakieś prześcieradła. Z bielizną jest łatwiej, bo ja codziennie się ściągnie majty, to lada moment suszarka jest pusta.
Jedyneczka- u mnie ze słoikami ta sama historia. Zaczyna ładnie jeść, a w 1/3 połowy słoiczka się psuje, pod koniec już ma odruchy wymiotne :-D Dzisiaj był królik. Nawet się nie pobrudziła, ale co z tego jak nawet połowy słoiczka nie wsunęła. Wczoraj za to wzięłam ją na kolana, bo inaczej nie dałaby nam zjeść śniadania. Nawet nie wiem kiedy, ale jadłyśmy kromkę z dwóch stron. Chwila nieuwagi i już się przyssała do chleba.
Ewelad - u nas zamiast spaceru, krótki wypad do sklepu. Nie miałam dziś ochoty na hasanie po mrozie. Już mnie deprecha łapie, do 14 chodziłam w piżamie. Włos tłusty niemyty 3 dni. U mnie to widać, już się dredy porobiły. No, ale co ja na to poradzę, że mnie się nie chce :-)

ewelad to zahaczę o rossmana jutro, kurde w końcu czasu mi braknie bo gdzie ja jutro mam nie być:-D A nie dawałaś drobiu cały czas psiuni? Może to psychosomatyczne jakieś z zazdrości, przecież zwierzaki jak ludzie tylko milsze:-D To powiem M jak wróci żeby odśnieżył kwadrat na ogrodzie:-D

mysza ja też wszystko, bigos nie bigos a wczoraj kawał marcepana zjadłam:-p I batonik pistacjowy i ptasie mleczko i chałwę:-D A dziś możę łyczka swojskiego winka (bo mój nie wpadnie na to żeby mi stopy czekoladą wymasować niestety:-p)sobie pozwolę bo Emi jedzie do taty, Julka chyba nie przyjedzie to niech M już drży:-D
No ja wieszam prześcieradła na kaloryferach dzięki czemu mogą sobie tam wisieć i wisieć za firaną i mnie nie ponaglać:-D To sobie Nina zapodała sama gluten:-D

Idę obrać ziemniaczki i zrobię sobie fryty:happy2:

reklama
sylwia witaj :-)
ewelad to faktycznie ttrzeba do rossmana zawitać.

Moje dziecko usnęło mi na kolanach jak razem tańczyliśmy.... w pewnej chwili patrzę a on śpi to myk do łóżeczka... lece pa

Do góry