reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

magdzia welcome back:-) gratki mieszkanka, duże?? a czemu Twój M tyle się z Małą nie widział??

Marcepan już niby śpi, ciekawe, jak długo heh..

reklama
madzik i agatka no to gratki 4 mieszka Waszych szkarbków:-)
jedyneczka ale obiadek mniaaaaam:-)
magdzia wielki powrót-witamy!!!!!!
tiffi ja mam kołysanki Turnau-Umer, ale dopiero raz słuchałyśmy, raczej 4funtv preferujemy póki co:-D

teściówka była i już poszła:-) prezent dla Lilki to dresik-sama bym takiego nie kupiła, ale mogło być gorzej:-D

cześć !
Moja siostra ma też 3 miesięczną córkę i zaczyna już fajnie gaworzyć .Planują chrzcić 31 .X .Ja jako chrzestna planuję zakupić ciuszki w skiepie internetowym www.chrzest.sklep.pl zobacz może coś doradzisz bo moje dziciaki są już większe i nie jestem na topie .
Dzięki

Mamy niecałe 42 metry, mieszkanko ciasne ale własne ;] M nie widzial sie z nami tyle bo ja bylam u rodzicow, 150 km od rumi gdzie teraz mieszkamy i duzo pracowal zeby mozna bylo cos kupic i urzadzic troche mieszkanie, a ze nie mamy prawka i samochodu to zeby do nas przyjechal musial miec conajmniej 3 dni wolne - przez pociagi - a w ciagu tych 3 dni byly tylko polowe z nami ;/
Mała sie obudzila, wykapalam ja, nakarmilam i zasnela.Tez jestem ciekawa jak dlugo ;p
ewelad dzięki za przywitanie ;)
tiffi ja mam to samo, moj M dzis w pracy od rana na 24 h, moja Mała w dzien nie chce spac a ja dzis zjadlam przez caly dzien zupke chinska ;/ teraz moze cos przekasze jak zasnela

Ostatnia edycja:
magdzia my też mamy malutkie mieszkanko, 43m, czyli takie, jak Wasze tyle, że nasze będzie dopiero za 30 lat, bo na tyle mamy kredyt:dry:

magdzia no to faktycznie szybciej będziecie mieć spokojne sumienie i własne mieszkanko:-D

ok laski, idę spać za chwilkę. Do jutra:-)

reklama
Ja tez juz spadam bo padam na pyszczek, Mała mi dala dzis popalic, do jutra Lipcówki, jesli uda mi sie wejsc bo mam do zalatwienia meldunki w UM i zapisy w przychodni, no i chyba mam zarezerwowane odwiedziny 3 kolezanek ze studiow ;p
Miłych wieczorkow Mamuski ;]

Do góry