jedyneczka
Fan(ka)
tiffi no nieźle sobie ich ustawiłaś ja też się z moją dziś wybieram bo niby kataru już nie ma ze3 dni, nic nie wyciągam ale chrumka i chcę sprawdzić gardełko. Zwłaszcza nad ranem chrumka, może to od centralnego? bo już prawie wcale nie chrumkała Moja miała wczoraj kryzys wieczorem i dziś od rana zmierzła, zastanawiam się czy to faktycznie nie sok jabłkowy bo laski 3 otworzyły naraz i ja je wypijam teraz mi padła po cycu na rękach więc wchłonę śniadanie i lece.A twój M to śpioch straszny Ale powinni się M owie zajmować wieczorami maluszkami, moja u M od razu jak trusia wiadomo, my już pod koniec dnia zmęczone, podenerwowane , dziecię też nami znudzone a tu przychodzi świeża krew
ewcik cieszę się że z bioderkami już oki Może się faktycznie mały przyzwyczaił do tych pieluch albo pogoda taka pos....a tak nam dzieci nastraja Bo moja to samo, zasnęła 22 i pobudka 3,5,7,9- więc jestem do d...y
agatha o tak, ćwiczenia motywują do diety. Mnie niestety karmienie cycem motywuje do żarcia Jak mówię do Nadii żeby poczekała aż mamusia zje (np. 6 kromek)bo mleczko się nie zrobi to M się prawie turla ze śmiechu Udanych zakupów;-)
madzik mojej też tak charczy właśnie nad ranem najbardziej i idziemy do lekarza zaraz. Choć dziwne to bo kataru nie ma Niech obaczy lekarz Julcie bo jak kolor się zmienia to faktycznie coś się może zaczynać, oby nie!
Dziewczynki a wasze maluchy chrumkają jeszcze?
ewcik cieszę się że z bioderkami już oki Może się faktycznie mały przyzwyczaił do tych pieluch albo pogoda taka pos....a tak nam dzieci nastraja Bo moja to samo, zasnęła 22 i pobudka 3,5,7,9- więc jestem do d...y
agatha o tak, ćwiczenia motywują do diety. Mnie niestety karmienie cycem motywuje do żarcia Jak mówię do Nadii żeby poczekała aż mamusia zje (np. 6 kromek)bo mleczko się nie zrobi to M się prawie turla ze śmiechu Udanych zakupów;-)
madzik mojej też tak charczy właśnie nad ranem najbardziej i idziemy do lekarza zaraz. Choć dziwne to bo kataru nie ma Niech obaczy lekarz Julcie bo jak kolor się zmienia to faktycznie coś się może zaczynać, oby nie!
Dziewczynki a wasze maluchy chrumkają jeszcze?