a co tak za mna tesknicie??
mruczka powodzenia na ktg
ewelad fajne obiadki robisz
moj m musi sobie sam wymyslac bo mnie sie juz nawet tego nie chce a zwatpil jak mu dalam na obiad ziemniaki z sosem do spaghetti
ciazowy przypadek
klopot z niewymiarowym lozeczkiem mialam ja
ewcik G R A T U L A C J E
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
magdzia to z kredytem to swietna wiadomosc jesli dobrze pamietam ze to ty mialas takie przeboje z nim bardzo sie ciesze bo jednak swoje to swoje
niunia tez wydygalam przed tym olejem
tym bardziej ze porozmawialam z fachowa sila ze tak powiem i mi kolezanka powiedziala ze to nie wywoluje a przyspiesza tak jak czytalam gdzies w necie i ze jesli organizm nie jest gotowy to tylko wymorduje mnie w kibelu a po co mi to ?? i ze wlasnie ze wzgledu na przyspieszenie akcji robia lewatywy w szpitali i tez z tego wzgledu nie powinno sie jej robic samemu w domu, i jeszcze dochodzi fakt ze 2 dziecko ponoc rodzi sie szybciej (u mnie to raczej pewne, bo pierwszy porod 23h - widzisz mam sie czego bac ;-)) i co jakbym nie zdazyla z tego kibela???
wspolowiec moze sprobuj przespac??? ja pospalam i jakos nawet zeszlo ;-)
i znowu pospalam, tym razem dluugooo
co ja bede w nocy robic??? :-(
Snilo mi sie ze zapomnielismy na smierc ze mamy w domu jeszcze jeden pokoj i to byla taka moja wymarzona sypialnia, wiec odmalowalismy wstawilismy lozko duze i szafe-garderobe (bo jakos tak to w snie wygladalo) mielismy fajnego psiura i przyszla do nas jakas babka - psycholog nie wiem od czego ale siedzialamm z nia jadlysmy czeresnie ktore przyniosla i palilysmy pyszne papierosy
cos mi sie widzi ze jakby mnie uspili to o fajki bede wolac
Musze cos wymyslic bo planujemy remoncik w pokoju syna, od wrzesnia idzie do szkoly i trzeba malemu uczniowi pokoj dostosowac zeby mial gdzie sie uczyc, ale trzeba wziac pod uwage ze bedzie dzielil pokoj z bratem za chwile a 7 lat roznicy nielatwo chyba bedzie pogodzic :-( o wlasnie znalazlam sobie zajecie chyba na najblizszy czas ale jestem tak znudzona ze nie bardzo mam ochote ehh zaczne od ikei bo zgnije za chwile we wlasnym sosie