reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

louise tak zestawik na porodówkę super - ci faceci. Co do śpiworków to one fajnie wyglądały, ale jakoś materiał mi nie podszedł, ale to może kwestia tego kto czego szuka. Dzięki za życzenia dobrej wizyty przydały się
emih a koszuli jak nie mam tak nie mam :sorry2:
mruczka brawa za wygonienie salomenelli. Co do koszuli ta była miękka, ale mojemu M się nie podobała, bo wiesz przecież to krzyk mody musi być jak zalana wszystkim podczas porodu będę pozować do zdjęć. Kurna nigdy nie przywiązywał wagi do stroju a teraz mu się włączył cholera kreator mody.
A mieli przedłużyć umowę i teraz nie chcą???
kropa trzymaj się dzielnie
jedyneczka ja na wszystko taka zdecydowana jestem, ale dzisiaj po akcji na IP stwierdziłam, że chyba muszę się streszczać. Zaparłam się na muffiny i dupa, bo truskawek nie zdążyłam kupić. Dobre podejście do M to podstawa niech on jedzie i szuka.
ashika mnie się dni nie dłużą, wręcz przeciwnie zastawiam się czy zdążę ze wszystkim. Co do pójścia do pracy to wiesz jak jest wszyscy na około się mądrują, ale to ty masz siedzieć w domu, ja też jak mówiłam że wracam to teściowa takie maleństwo zostawisz??? a co mam zrobić????
ewelad zjadłabym placków ziemniaczanych i truskawy ze śmietaną. No wiesz może M własnie chciał pokazać, że się zna na modzie porodowej
kama to musisz mieć lekką postać tej cukrzycy, ja też mam raczej z tych lekkich. Jak byś miała jakąś cięższą to byś nie mogła jeść większości rzeczy nawet w małych ilościach. Co do muffin oczywiście podam ci, a może być nie dzisiaj?? Tylko przypomnij mi się
patipaula a już mi się odechciało szukania, brania koszul jak M takie teksty rzuca, więc niech się on martwi w czym wystąpię
atabe odpowiadaj że urodziłaś tydzień temu
oczekiwania wielkie gratulacje!!!!!!!

Dziewczyny jestem ale trochę miałam stracha bo po ktg i wizycie dostałam skierowanie na IP z informacją, że jak mała słabo się będzie ruszać to lekarz zadecyduje czy mnie zostawić w szpitalu. Generalnie 2h spędziłam na badaniach, ponad 40min miałam ktg, badanie ginekologiczne, kolejne USG. Generalnie ok, ale mam być pod specjalnym nadzorem (w poniedziałek rano kolejne badania). Opisze wszystko na odpowiednim wątku. W związku z tym muffinek nie ma bo nie zdążyłam kupić truskawek, M wyrwał z placu budowy żeby pojechać do szpitala (zrobiłam mu test na "jedziemy do szpitala", całkiem nieźle się spisał, przetestował szpitalną kawę, co prawda zarysował zderzak cofając, ale generalnie więcej na nim farby ze słupka niż rys, więc ok). Dobra idę zrobić jakąś kolację

reklama
Misslena to okropne. ja nie moge sluchac takich rzeczy. Boze co za ludzie!!!!

Byla u mnie kolezanka bo uszyla mi firanki. Wczesniej juz kupiłam material i je zamowilam. Juz trzy lata w salonie wisialy u mnie makarony a teraz zamarzylo mi sie miec proste na boki firaneczki, za to są fajne bo w duzą krate i popielato - biale. Jej ale mi sie podoba, ja to uwielbiam co chwile sobie cos zmieniac, a to dekoracje a to mebelki poprzestawiac.

GRATULACJE OCZEKIWANIE!!!!!

Kropka a ile ci tej oksytocyny daja? Ile kropli? MI dawali z pierwsza ciaża max 32 krople myslalam ze zwariuje. Co chwile zwiekszali dawke i tak nie urodzilam ale koszmar trwal 3 dni. mam nadzieje, ze nie bede sie meczyla tym razem. i tobie kropeczko tez życze abys szybko sie rozpakowala.

witam wieczorowo!! Widzę ze dobre wieści!!
Oczekiwanie - super ze mały już na świecie. Mam nadzieję ze walczyłaś wytrwale i nie męczyłaś się zbyt długo.
Emih - u mnie ze stopami to samo, opuchnięte na maxa od kilku dni, a opuchlizna wcale nie schodzi, magnez nie pomaga, a po nocce wcale nie wyglądają lepiej. Moczenie tez nie pomaga ;-((
Kropa - wytrwałości życzę, oby jutro po wywoływaniu Cię ruszyło i szybko poszło!!
Mruczka - super że choróbsko poszło w las!! A co do umowy to przecież jesteś w okresie chronionym wiec jak mogła wygasnąć umowa, automatycznie powinna być przedłużona!!

A ja wraz z M przed telewizorem Hiszpanii kibicuję!! Miłego wieczoru!!

Ale fajnie, że Oczekiwanie ma już Kacperka. Jeszcze raz GRATULACJE!
Kropa - trzymam kciuki, aby gładko poszło. Leżysz na Żelaznej?
Dobrej nocki Dziewczyny!!!

Oczekiwanie Gratuluję:-)- to synusia masz juz przy sobie

tetina ja ostatnio bylam u dermatologa i dala mi masc na moje zmiany na twarzy-wszystki mi zniklo pieknie. A wygladalam nieciekawie.

tiffi1 to powiedzmy ze M sie spisal:-) Ale wymeczyli Cie na tych badaniach

reklama
Witam wieczorowa pora:-)
Na poczatku OCZEKIWANIE wielkie gratulacje za Kacperka mam nadzieje ze poszlo szybko i sprawnie bezbolesnie:-)
Kropa powodzenia i trzymam mocno kciuki aby sie jutro udalo i slonce twoje bylo juz z Toba:-)
Jedyneczka no no juz jutro wozeczek bedzie stal w Twoim domku:-)a moze bys sie tak pochwalila ta posciela co kupilas co???

A kurier byl u mnie tylko akurat byla w czasie robienia obiadu a potem syn mnie wyblagal i poszlam nie chetnie na dwor ale siedzialam na laweczce pod blokiem.
Mam na dzisiaj dosc chcialam poprasowac ale nie mialam sily i motywacji ah moze po weekendzie. Bo weekend mam zaplanowany juz. Najpierw jedziemy z synkiem na otwarcie basenu u nas na festyn potem do rodzicow na obiad a na 20 sa koncerty ktore organizuje radio zet:-)a niedziele ma zaplanowany kolejny festyn trzeba jakos synkowi czas zorganizowac a nie dom dzialka podworko i tak w kolko :zawstydzona/y:
A ktoras z Was pisala ze jak pelnia to moga sie rozpakowywac maluszki u mnie ta pelnia jest od prawie tygodnia i co ale widze ze zaczyna sie dziac co nie co dzisiaj oczekiwanie jutro moze kropa a kto kolejny???

Do góry