reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

patipaula powiedzmy nie do końca bo w domu mnie tak wkurzył, że bym go udusiła. W skrócie "wolałby żebym jutro siedziała w domu" jutro przyjeżdża do mnie brat bratowa i dzieciaki nie zamierzam siedzieć w domu, już mam dość

Dobrej nocy. Nie wiem czy dam rade odezwać się w weekend, więc jak coś to miłego weekendu

reklama
witam się o tej dziwnej porze...

z głodu spać nie mogłam, a w dodatku w brzuchu dziwnie świdruje, coś mi się zdaje, że zaraz zapałam gorącym uczuciem do pana kibelka:nerd:

i do dziewczyn ociągających się - zmiana w kolejce. Przed 3 dostałam smsa od tiffi, że odeszły jej wody i jest na porodówce. Po 5 pisała, że wody się leją ciągle, skurcze co 2 min, ale rozwarcie słabe.
Trzymamy kciuki za tiffi i za Zuzię :tak:

omG - Tiffi - no powiem szczerze, dziękuję, że obaliłaś teorię, że nic nie może wyjść z niczego :-D Wczoraj ładne USG, KTG a dzisiaj mała się pcha na świat. Trzymam kciuki. ;-)
No to kolejna lada chwila ( o ile nie już) będzie tulić swoją kruszynkę :happy2:

Ostatnia edycja:
witam z rańca!!
No to się porobiło!! Coś mi się wydaje że cały harmonogram szlag trafił!! Te z lipca wypakowują się w czerwcu, a końcówka czerwca w lipcu!! EEE co tam, na każdą z nas przyjdzie pora!! Ważne żeby nam się zdrowe i silne dzieciaczki porodziły!!

I proszę Tiffi, dopiero co pisała że w domu nie chce siedzieć no i pojechała na porodówkę!!
Trzymam mocno kciuki. żeby poszło sprawnie i szybciutko!! - Mysza dzieki za dobre wieśći!!
A ty kochana na nogach już, żeczywiście to Twoje KTG zaplanowali dziś na9:00!! A dla ciebie to przecież środek nocy!:-)

Tweenie - też dziś się po 5 obudziłąm z dziwnym zasysaniem w żołądku, nablamburzyłam się wodą mineralną, ale nie dałam już rady usnąć!! Coraz gorzej z tym spaniem!!
Dziś od 23 do 5 w tym 5 wędrówek na siku!! To jakaś masakra ;-((

Jedyneczka - fajnie że wózio dziś już będzie!!! Wstaw fotki koniecznie!
Kropa - Tobie jeszcze raz powodzenia dzisiaj!!

Może ta pełnia dziś zdziała cuda!!!

Witam i ja dziewczyny...
Faktycznie wieści od rana zaskakujące:
Tiffi!- TRZYMAM KCIUKI Z CAŁYCH SIŁ!!!!!
Jednak się zaczęło!!!! I znów na weekend jak z Perlą :-D
Oczekiwanie- i Tobie wielkie gratki Kacperka!!!!!!!!!!
Kropa- powodzenia!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
oczekiwanie gratulacje!!!!!!!!! ale sie ciesze ze kacperek juz na swiecie :-)

kropa
tobie rowniez powodzenia-niech tak oksytocynke puszcza zeby sie rozkrecilo :-)

tiffi
no ty mnie akurat b zaskoczylas. ale zawsze mowie ze jestes przedsiebiorcza kobieta-guzdraly sie wiec wzielas sprawy w swoje rece :-) a raczej Zuzia (chyba po mamusi taka przedsiebiorcza), ktora mam nadzieje zejuz za chwilke powitamy na swiecie :-)

nie mowilam ze lipcowki to sie hurtem wypakowuja ? :-D:-D:-D
narazie z doskoku-pozniej wa nadrobie

No to prawda-zaczęło się na dobre,ale fajnie :))
Kropa,Tiffi- kciuki mocno zaciśniete !!!!
Ja nawet dzisija pospałam mała obudzila się o 2.30 a pozniej przed 7 więc nie ejst źle -i tak spię lepiej niz na końcówce ciąży
Dzisiaj u nas słoneczko i ma byc około 21 stopni więc napewno pójdziemy na spacer :))Yupi !!
Miłego weekendu dziewczynki :)

reklama
oczekiwanie gratulacje !!!
kropa trzymam kciuki
tiffi miłe zaskoczenie ale dasz rade i też będziesz lada chwila tulić swoje Maleństwo :tak:

No jeden dzień mnie nie było i się posypało ;p Ja wczoraj cały dzień byłam z koleżanką poza domem, wróciłam to byłam tak padnięta, że poszłam od razu spać. Kurde bujam się i bujam a tu Alicja nic sobie nie robi z wysiłków matki ;p nie chce wyjść.

Idę coś upolować na śniadanie i obiad ;p będę później

Ostatnia edycja:
Do góry