reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

patipaula powiedzmy nie do końca bo w domu mnie tak wkurzył, że bym go udusiła. W skrócie "wolałby żebym jutro siedziała w domu" jutro przyjeżdża do mnie brat bratowa i dzieciaki nie zamierzam siedzieć w domu, już mam dość

Dobrej nocy. Nie wiem czy dam rade odezwać się w weekend, więc jak coś to miłego weekendu

reklama
witam się o tej dziwnej porze...

z głodu spać nie mogłam, a w dodatku w brzuchu dziwnie świdruje, coś mi się zdaje, że zaraz zapałam gorącym uczuciem do pana kibelka:nerd:

i do dziewczyn ociągających się - zmiana w kolejce. Przed 3 dostałam smsa od tiffi, że odeszły jej wody i jest na porodówce. Po 5 pisała, że wody się leją ciągle, skurcze co 2 min, ale rozwarcie słabe.
Trzymamy kciuki za tiffi i za Zuzię :tak:

omG - Tiffi - no powiem szczerze, dziękuję, że obaliłaś teorię, że nic nie może wyjść z niczego :-D Wczoraj ładne USG, KTG a dzisiaj mała się pcha na świat. Trzymam kciuki. ;-)
No to kolejna lada chwila ( o ile nie już) będzie tulić swoją kruszynkę :happy2:

Ostatnia edycja:
witam z rańca!!
No to się porobiło!! Coś mi się wydaje że cały harmonogram szlag trafił!! Te z lipca wypakowują się w czerwcu, a końcówka czerwca w lipcu!! EEE co tam, na każdą z nas przyjdzie pora!! Ważne żeby nam się zdrowe i silne dzieciaczki porodziły!!

I proszę Tiffi, dopiero co pisała że w domu nie chce siedzieć no i pojechała na porodówkę!!
Trzymam mocno kciuki. żeby poszło sprawnie i szybciutko!! - Mysza dzieki za dobre wieśći!!
A ty kochana na nogach już, żeczywiście to Twoje KTG zaplanowali dziś na9:00!! A dla ciebie to przecież środek nocy!:-)

Tweenie - też dziś się po 5 obudziłąm z dziwnym zasysaniem w żołądku, nablamburzyłam się wodą mineralną, ale nie dałam już rady usnąć!! Coraz gorzej z tym spaniem!!
Dziś od 23 do 5 w tym 5 wędrówek na siku!! To jakaś masakra ;-((

Jedyneczka - fajnie że wózio dziś już będzie!!! Wstaw fotki koniecznie!
Kropa - Tobie jeszcze raz powodzenia dzisiaj!!

Może ta pełnia dziś zdziała cuda!!!

Witam i ja dziewczyny...
Faktycznie wieści od rana zaskakujące:
Tiffi!- TRZYMAM KCIUKI Z CAŁYCH SIŁ!!!!!
Jednak się zaczęło!!!! I znów na weekend jak z Perlą :-D
Oczekiwanie- i Tobie wielkie gratki Kacperka!!!!!!!!!!
Kropa- powodzenia!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
oczekiwanie gratulacje!!!!!!!!! ale sie ciesze ze kacperek juz na swiecie :-)

kropa
tobie rowniez powodzenia-niech tak oksytocynke puszcza zeby sie rozkrecilo :-)

tiffi
no ty mnie akurat b zaskoczylas. ale zawsze mowie ze jestes przedsiebiorcza kobieta-guzdraly sie wiec wzielas sprawy w swoje rece :-) a raczej Zuzia (chyba po mamusi taka przedsiebiorcza), ktora mam nadzieje zejuz za chwilke powitamy na swiecie :-)

nie mowilam ze lipcowki to sie hurtem wypakowuja ? :-D:-D:-D
narazie z doskoku-pozniej wa nadrobie

No to prawda-zaczęło się na dobre,ale fajnie :))
Kropa,Tiffi- kciuki mocno zaciśniete !!!!
Ja nawet dzisija pospałam mała obudzila się o 2.30 a pozniej przed 7 więc nie ejst źle -i tak spię lepiej niz na końcówce ciąży
Dzisiaj u nas słoneczko i ma byc około 21 stopni więc napewno pójdziemy na spacer :))Yupi !!
Miłego weekendu dziewczynki :)

reklama
oczekiwanie gratulacje !!!
kropa trzymam kciuki
tiffi miłe zaskoczenie ale dasz rade i też będziesz lada chwila tulić swoje Maleństwo :tak:

No jeden dzień mnie nie było i się posypało ;p Ja wczoraj cały dzień byłam z koleżanką poza domem, wróciłam to byłam tak padnięta, że poszłam od razu spać. Kurde bujam się i bujam a tu Alicja nic sobie nie robi z wysiłków matki ;p nie chce wyjść.

Idę coś upolować na śniadanie i obiad ;p będę później

Ostatnia edycja:
Do góry